Jeste kada je uzimao taj A5 onda je samo čekirano sve sa spiska u Rokšped od dodatne opreme...
Meni ne bi smetalo što je lomljen ako je sve napravljeno... Za ovu cijenu...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Meni je tacno neprijatno sto ne znam o kome se prica![]()
Nemam para, a i nema zvijezdu naprijed... Mada koliko je puta prednji dio urađen ovo drugo ne bi trebalo da je problem.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ahahah kakva misterija sa vlasnikom A5...
Nema mmi i jeste manual.
Crvena je fabricka, a krov naknadno farbao u crno kao fejk panorama.
Crvena boja sa crnim krovom jer je te nacionalnosti.
A i pucan mu je bio. Krpio je 2 rupe od metkova. Jedan mu je prosarao enterijerom.
A koe lik uopste?
Tu es mon héro!
Nije nikakva bezbjednosno interesantna licnost no je jedna budala u pravom smislu te rijeci (ako te interesuje ta kategorizacije osobe).
Ovo govorim za prvobitnog vlasnika.
Ko je ovaj sto ga sad vozi i stavlja u promet-ne znam.
Kakva prica... 😊
Ima mmi.
Kako prepoznati S-Tronic u odnosu na Multitronic sa slike?
Sent from my P10+ using Tapatalk
Zato jer ce auto da zamijeni golf 5 po broju primjeraka. Macka je sa onom diodom , u njemacku ih ima more sa 300hiljada km koju kilometrazu nase legende vrate a po unutrasnjosti nekad tesko to mozes primijetit.
Za svaki model moras posebno pogledatda ne bi gatao sa ruciom menjaca itd ili dok probas auto.
Multi ide u vece kubikaZe i auta tipa a6 q7.
, a3 su s tronic. Evo ovako napamet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Zar nije obratno? S-Tronic ide u jače motore?
Sent from my P10+ using Tapatalk
Inace neko je radom multitronika odusevljen, nekome se ne svidja.... A u 90% slucajeva se ne svidja onima sto ga nisu probali preko 2km, il su procitali na netu da je osjecaj kao da se skuter vozi
S-tronic = dsg ...
novi a5 dobar
2.0 tfsi dsg dobra kombinacija
ne svidja mi se samo sto ima malo opreme i sto je instrumentabla nocu jedan preosvjetljen ekran koji bas zamara i ne moze se smanjit dovoljno i sto su sjedista tvrda i sto nema hladjenje i sto nema grijanje volana i sto ce popravka instumentable biti Boze pomozi i unutra izgleda pomalo suvo ali je sklopljen da se useres i mislim da nije nista bucniji od lex specijalisa
Prema tome, šta da ti kažem?
Izgleda je fabia pada na glavu...
Hahahhaha takuuuumiiii, je l’ sve ok? Jesi dobro? Naspi malo šećera u času vode i popij to.
Multitronic nema brzine koliko ja znam?
Last edited by stefke; 21-10-17 at 22:47.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks