Radi se preko linuxa, takodje ti treba evo+ 32gb sd kartica (oko 10-15e na ebay) tutorial https://www.gpspower.net/volkswagen-...rn-europe.html
Imamo isti navi. Meni je ovo bilo komplikovano pa sam kontaktirao nekog sa oglasa, 50e trazio za uslugu. Imas njegove oglase na forumu i autodileru. Ja cu kod njega kad mi budu trebale mape ili cu narucit karticu sa ebaya (ima ih za 30-40e).
Da ne zaboravim, navigacija prihvata iskljucivo West ili iskljucivo East Europe, cim ubacis jednu izgubis drugu. West obuhvata cijeli zapad, zakljucno sa Slovenijom ili Italijom nisam bas siguran. East ima balkan, cijeli istok+DE, CH, AU.
Last edited by nexus4; 16-10-17 at 18:01.
Inače praznu karticu imaš kod mene da ne čekaš...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
ne more memorijska veca od 32gb...jer je do 32gb fat32 format a preko ntfs
Moze i 64 preko nego tool-a da se formatira u fat32![]()
Preglupo![]()
Bas, a moze jedino npr da se na hdd drzi zapadna evropa (auta iz uvoza je svi imaju), pa preko kartice da se samo load-uje istok.
Jesi li siguran? I to za rns 315? Sve gps forume sam iscitao i nisam nasao resenje osim ovog sto sam postavio..
Nije problem regional lock, ali je hdd malog kapaciteta na ovoj navigaciji.
kratez...![]()
Ovoga ne smijes na sunce ostavit da ne izgori, suv ka barut![]()
Sivi dom![]()
Duja je space shuttle za ovaj
jaoooo el pistolero
ali pod serisjku opremu: priprema za radio
Prema tome, šta da ti kažem?
I najruzniji volan u istoriji volana koji ljudi forsiraju evo 5godina u svaki model...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Od opreme svijetlo u pepeljaru.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Bar ima dva el.podizača.![]()
Stvarno su im plastike unutra postale ka u Renaulta. Vozih Mk7 2017, nije to loše, ali malo je bolji od Renaulta po pitanju enterijera. Čini mi se da mnogo kvalitetniji enterijer ima Mk4 koji je star 15-20 god.Tapaciri na vratima tako jeftino izgledaju, katastrofa.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
pa evo ti na testove onaj novi dzip t-roc, prvo kao stoji nize od tiguana, konkuternt juke-u itd auto kosta 30.000eura, plus su novinari zapanjeni jer auto bas ima sve u plastiku.znaci ni onaj prvi dio na vrata koji svi stave da je onaj meki materijal i to je plastika.
f6
procice to kao alva
pazi prekidace za klimu od mikrotalasne
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks