Tako je, led i poledica su zajeb jer tocak kad iskopa snijeg ispod sebe tu treba da ima gripa.
U BD, na parkingu ispred stana.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
E ovo bi na Bjeloza republiku, ispred zgrade, ne moze bit vise prozora okrenuto na njega, no sto je, i dzaba. Skinuto bez tragova i sklopljen onako domacinski.
><
Ima li ko na prodaju ovu ručicu od vrata? Ibiza 2000. godište, vozačeva vrata, na otpade u PG je ne mogu naći..
![]()
Steam trade je imao stakla retrovizora, i bila su oko 10€, zavisi od auta, imaju li grijac i slično.
Poslato s Jadrana
leleee a ja sam platio 256 eura samo staklo
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa krsti se pred njim, i tako ga zoveš katedrala!
Poslato s Jadrana
Ni da je od zlata. Pa 256e. Đe to?
100% u Rokšped?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Treba mi informacija. Da li ima i dje djelovi od smarta 600cc benzin.
Da li ima kakvih otpada dje ?
I rekao mi drug da je neko na zabjelo prodavao 15komada ima li ko kavu informaciju o tome ?
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Juče mi rekoše da su bili prije dva dana u Alb na otpad dje ima sve za njih, i novi i stari tip, ali me nije zanimalo pa ne detaljisah, mogu pitat za pribliznu lokaciju ako se baš ne snadjes kod nas.
Poslato s Jadrana
moj ima grijanje i automatsko zatamnjivanje sa memorijom
Prema tome, šta da ti kažem?
momci, imate li koga da mi preporučite da mi pogleda i savjetuje opcije za ugradnju nekog xenona ili neke slične varijante? neko ko to provjereno dobro radi i daje garanciju na proizvode.
hvala
alfa brera
ja sam na 159 to ugradio sam, porucio sa alija za 20-30€ ako se dobro sjecam i sve sam zavrsio za 20minuta....
na lagunu to jos nisam ugradjivao i nesto se razmisljam da li to da uradim....u svakom slucaju ako budem to radio ici cu na sto vise bijelu svjetlost.... i one od 6300k su isle na plavo...a po kisi je to lose...
uzeo sam ja nešto bio preko ebay-a, 6000k, ali su imale malo flickering-a, a i strah me je bilo da se nešto ne zaždi... pa sam ih odložio u garažu. Isto tako, očekivao sam da će biti svjetlija boja, ali mi je previše vuklo na plavo. Zato i tražim neku provjerenu varijantu, isključivo radi boljeg osvjetljenja jer nijesam zadovoljan trenutno kakvo osvjetljava, a u kišnim uslovima da ne pominjem. Probao sam i nightbreak-ere, bude neke jade bolje ali nije to to...
Neki sa fb pod imenom autooprema.me ili tako nešto je jedno vrijeme oglašavao te usluge, probah da ga kontaktiram ali prvo bijaše nedostupan, pa jedva odgovori, dade broj koji je opet isključen, pa tako u krug...neozbiljno dosta.
Mora valjda imat u CG neko ko bi ovo umio pogledat i PRODAT neku opremu da valja... Ili se i za ovo mora ići u Srbiju, Hrvatsku i sl.![]()
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks