Postedite me, pahuljice moje male. Sve izjave, clanci, slike i klipovi koje je postavljao su stvorili vrlo jasnu sliku. Ko ne zeli da je vidi to je njegova stvar.
Pušti ga...sad će da traži moje postove i tumači misaonim mehanizmom "iz maloga mozga".
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Postedite me, pahuljice moje male. Sve izjave, clanci, slike i klipovi koje je postavljao su stvorili vrlo jasnu sliku. Ko ne zeli da je vidi to je njegova stvar.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Остин, Сијетл, Сан Франциско,Денвер, Лос Анђелес у акцији замењивања Дана Колумба...
![]()
“People like to invent monsters and monstrosities. Then they seem less monstrous themselves.”
vanja ko zna kakve se tebi sve slike motaju po glavi![]()
She is only here to annoy herself!
Kao i obicno, ne obracas paznju.
Yuge!
Идеолошко-културни рат у Америци почиње да бјесни свом жестином дробећи америчко друштво изнутра.Интезитет спора је толики да у овом тренутку само велики рат може да надиђе нарасле антагонизме и уједини нацију.
А управо тога се и бојати.
“People like to invent monsters and monstrosities. Then they seem less monstrous themselves.”
Sve je to preuvelicano zahvaljujuci internetu. Ako pokret za gradjanska prava nije zavrsio ratom nece zaratiti ni zbog par SJW sa jedne i Nacista sa druge strane. Zna se ko potencira i ko profitira od identitetskih podjela. Zavadi pa vladaj nije taktika koju je DPS izmislio.
Моја непрецизност,ако је до мене...
Не мисли се на амерички грађански рат већ на прерогатив Империје (може јој га бит') да своје нагомилане унутрашње противречности разрјешава агресивним наступом према вани,ратом дакле,суспендујући разлике и уједињујући посвађане око истог циља - побједе над заједничким непријатељем.
Да не напомињем да је у тој причи историјски потпуно небитно да ли је тај спољни непријатељ стваран или измишљен.
Last edited by Geralt of Rivia; 16-10-17 at 15:04.
U slučaju rata, prvi da ga podrže bili bi isti izopačenici iz Holivuda. Pa i one .... što kleče na himnu.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Да.
Ш'о након ракетирања небитног војног аеродрома у ширини сиријске пустиње рекао спољнополитички експерт и стар CNN-a Фарид Захарија ,а не разумијући да је то ако не једини могући оно је најбезболнији начин да Трампова администрација оствари први контакт са озлоглашеним Рујама,парафразирам:
"Вечерас је Америка добила свог предсједника!"
Last edited by Geralt of Rivia; 16-10-17 at 16:38.
Samo sam se osvrnuo na "ideolosko-kulturni rat" o kojem govoris. Mislim da cak ni uslovno ne moze biti nazvan ratom jer su i vecih podjela imali pa su te podjele bile rijesene mirnim putem. To su bile tako krupne podjele da su stotine hiljada ako ne i milioni ljudi marsirali ulicama. Ovo sto se trenutno dogadja je vecim dijelom ograniceno na nekoliko hiljada avetinja na twitteru, a jos je manje onih koji izlaze na ulice. Sve to izgleda mnogo krupnije kad se posmatra digitalnim ocima.
Sjeti se i nereda u Los Andjelesu 90-ih koji su nastali kao rezultat oslobodjenja policajca koji je isprebijao Rodnija Kinga. Takve stvari su postale svakodnevica u Americi pa protesti tolikog intenziteta ne postoje. Kad dodje do vecih protesta mediji nadju nacin da svale krivicu na zrtve.
Stanovnisto je vecim dijelom pacifirano i totalno apaticno u ovom trenutku. Ni Occupy Wall Street nije imao nikakakv uspjeh cak ni poslije ekonomskog kraha za koji nijedan bankar nije krivicno odgovarao. A taj pokret je imao najvecu sansu i najbolje opravdanje za postojanje.
Sto se tice zajednickog neprijatelja koji bi ih ujedinio, ne mislim da mogu da ga izmisle u trenutnoj politickoj atmosferi. Amerika je previse umorna od ratova.
Vecu sansu za ujedinjenje imaju putem unutrasnjeg neprijatelja. Na primjer ako banke ponovo sruse ekonomiju. Ako bi se desilo da populisticki predsjednik koji je izabran upravo zato sto se predstavljao kao neko ko nije dio establishmenta, uradi ono sto je uradio zadnji Republikanski predsjednik (a vec je na dobrom putu jer je ukinuo pravila koja su sprjecavala banke da rade iste stvari koje su dovele do proslog ekonomskog kraha), to bi imalo sansu da ujedini naciju. Malo toga ima takav efekat na covjeka kao kad ga udaris po novcaniku. A Tramp je na kraju krajeva rezultat narodnog bijesa i neprijateljstva koje narod osjeca prema establishmentu koji se brine primarno za banke i multinacionalne kompanije.
Last edited by VanjaTheMan; 17-10-17 at 06:53.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ментално нестабилан...опа,предсједнику се пријети амандманом 25 Устава США!?
Last edited by Geralt of Rivia; 21-10-17 at 13:31.
Jer je Pence bas stabilan decko![]()
Killary opet nije uzela lEkić
Assange je nihilistički oportunist, a WikiLeaks podružnica ruskih obavještajnih službi
The more things change, the more they stay the same.
Kako advance kasni, zar nije ovo vijest od prije 4 ili 5 dana![]()
The more things change, the more they stay the same.
I Hilari i Tramp se zale na medije i krive sve i svakoga za svoje probleme. A da ne pricamo o tome da im se cijela prica svodi na "ja, ja, ja i samo ja". I ona parola bolesna "I'm with her" koju su forsirali mi je uzasno isla na zivce. Pa ne bira se predsjednik radi predsjednika nego valjda radi naroda. Samo Sanders nije pricao o sebi.
Sanders je na kraju podržao tako da je zaslužio i gore od toga, najobičniji otirač.
She is only here to annoy herself!
Upravo, time se baš prosuo, ja sam očekivao da neće to uraditi.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks