Tjah, ja sam na LeEco Le Max 2, od kako sam ga dobio krajem marta, pa da ne slazem jedno 30-ak puta do sada odradio flash-ovanje rom-a kroz twrp (prevashodno radi radoznalosti ilivam giliguza, a u malom broju slucajeva jer sam namjenski, radi testiranja, instalirao neki rom koji sam znao da necu zadrzati). Napustio sam EUI jako brzo jer mi ne odgovara, prije svega vizuelno. U pocetku uglavnom su to bile dirty instalacije, da bih poceo sa clean instalacijama a posljednja 3 puta sam isao ne samo wipe vec i format. Niti jedan put nijesam imao nikakvih problema (izuzev nekih sitnica koje su bile do build-a roma). U pocetku nakon EUI to je bio iskljucivo Mokee, pa RR-N i RR-N PS (power saver). Onda sam probao i Dirty Unicorns, AEX, Omni, BlackX, AICP. Zaista telefon ima sjajnu podrsku developera. Uglavnom, sada izvoljevam izmedju AICP i RR-N PS. Sjajan telefon i ni malo nijesam pozalio sto sam ga uzeo...
Svakako treba paziti i dobro procitati prije svega sugestije developera koji su koraci i verzija gapps koju preporucuju.
Svakako da ima build-ova sa nekim nedostacima ali se vrlo brzo to detektuje i nadje nacin da se sredi.
Realno, za clean instal ne treba vise od 15-ak minuta da se sve sredi...

Reply With Quote

Bookmarks