Takav je i dobar dio puta uz Skadarsko, pri pruzi. Od same pruga i rastinja preko slabo sto da vidis, posebno ako je nize auto a tuda je uglavnom isprekidana.
Nego je ovo vec za drugu temu... https://forum.cdm.me/showthread.php?...blemi-rjesenja
--------------------------
Do Not Disturb.
I covjek koji bi lagano treba da prodje pravo ne moze od ovih sto su pametniji od svih pa oni mogu iz desne
pa generalno uvijek mozes jer iz pravca ambasade nema auta
Prema tome, šta da ti kažem?
https://maps.apple.com/?address=Bule...9SxeM0A%3D&t=k
A sto se tek ovdje napravi, sa svih strana
Npr. ođe nikad ne idem iz desne trake lijevo put Profesorske...
meni se desi jedino da odem iz desne trake lijevo prema marezi.... svaku ostalu stranu postujem maksimalno![]()
iskreno tako lagano i profesionalno.
e sad druga je stvar sto treba sa dvije pumpe okolne pogledat snimke ko je sipao u bocu gorivo taj dan
f6
Iako se na snimku vidi osoba koja pali vozilo, iz Uprave policije ranije su nazvanično saopštili "Vijestima" da ispituju uzrok požara, a da ne isključuju mogućnost samozapaljenja
nemogu da vjerujem
a to im je vjerovatno default saopštenje koje su izdali po sistemu sjedi dobro je to
She is only here to annoy herself!
Nista ne brinite, sve je pod kontrolom.
Ne zna se ko je, ne vidi se.
A ako ga uvate bice pusten zbog nedostatka dokaza.
Banana.
Do Not Disturb.
Last edited by ^izzy^; 13-10-17 at 11:45.
da je pametan ne bi palio kola tudja za 100eura ili po komada vjeruj miali tehniku ima sto jes jes. sto rece izi dobra fora za ovo polivanje do pozadi i samo kresnes
f6
da se kladimo da bar 5 inspektora u PG zna ko jetako da što se toga tiče moga je slobodno i ličnu ostavit..
Jbnti, na po kljucha..
><
Jos jedno izgore kod mene
2 vatrogasne, 2 patrole, 2 motora...
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Sto se radi na Konik ccc
Upravo kroz Lastvu
X5 vs Ford mondeo ili Focus
![]()
obaj crveni fokus je juce kupljen nov
kakav maler
Promašio skretanje i naglo skrenuo lijevo da uradi polukružno ili da skrene na proširenje ne znam tačno sad, X5 pokušao da ga izbjegne al neuspješno... Štete kijamet i kusur...
Sent from my P10+ using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks