Izabrasmo Papu?
Nek nam je sa srećom!
Bio je crn prije pet sest dana, eno ga na temu Stvari koje vas nerviraju. Vjeruj mi, nema na Vrela ribnicka lisca da se pali, samo gume i smece.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Crnogorska industrija i ekoloska drzava. All in one.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Gdje je najbolje kuputi keramiku u Podgorici? Odnos cijena i kvalitet? Entext? Volvox? Ima li ko predlog?
A nema sto to da pitas. Spičis i pogledas koje ti se svidjaju. Svuda imas akcija, pa bolje potraziti, osim ako imas masu para, pa ti je svejedno. Sustinski sve je to kvalitetno...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
zna lli ko dje da kupim vatromet?
maleckoj ce brzo rodjendan i zapamtila je da sam je ispalio prosle godine![]()
zna li ko moze li se nedje (u Podgoricu) jeftino (tu do 20e) iznajmit auto - smart for two ?
Gdje se može doći do obrazaca odluka i obavještenja raznih koji se trebaju držati u butiku?
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Treba mi neki sto za sobu na koji mogu stat 2 PC-a odnosno 2 do 4 monitora, smučili su mi se više ovi kompjuterski sa daskama na izvlačenje, nebitnim fiokama i policama... treba mi neki malo veći kancelarijski sa onom rupom za kablove. Guglam ove naše salone namještaja i gledam kataloge ali ne mogu nać ovo što mi treba.
Pa napravi ti dizajn koji tebi odgovara iscrtaj sve i daj nekome da ti to napravi
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Upravo to. Svaki stolar ce ti to napravit. Samo das dimenzije i gotovo. Na kraju, to mozes i sam. Podjes u bilo koju firmu koja prodaje i reze plocasti materijal, das dimenzije, kazes koja vrsta knatovanja, oni izrezu i ti spojis. Majstor ce ti uzet 50 eura (otpilike) na cijenu materijala.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Uopšte mi nije palo na pamet, izgleda da ću morat tako. Ako neko ipak zna postoji li nešto slično ovome svakako neka okači link ili broj. Hvala.
4 monitora, šta to radiš sine?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Moze li mi neko reci gdje mogu da izvadim potvrdu da nisam osudjivan pošto mi treba za posao?
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Je li moguće da Honest trailers nisu napravili jedan za Odiseju 2001?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa traži im u komentarima, možda te ubodu.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Meh, pitanje je koliko je ljudi uopšte i gledalo taj film. Mislim, u poređenju sa blokbasterima, koji su obično predmet potražnje. Mada i sam imam ideju kako bi to moglo da izgleda...
EDIT: Pitao. Mada bolje da sam loto igrao, ima po nekoliko desetina hiljada komentara.
Last edited by NHM; 16-10-17 at 19:13.
Pa interesantno je to kad već pomenu, što mnogi kultni filmovi (danas) uopšte nisu bili toliko popularni u momentu izlaska.. Mada ko iole voli SF, za taj film mora znati..
Pa nebitno kakvi su bili tada, youtube i honest trailers nisu tada postojali. Ako je kultni sada, to bi trebalo da bude dovoljno. Mada narod nema živaca time da se bavi, traži se ono što je trenutno aktuelno. Uglavnom.
Last edited by NHM; 16-10-17 at 19:23. Reason: i
Pa da, ispane trejler za novi Blade Runner oni obrade stari.. Popularnost je ku*va..
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks