Moj savjet je da ga zaobiđeš ili da tražiš 1.9 TDI. 2.0 TDI 16V imaju problema sa diznama, glavom, turbinom, itd.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Moj savjet je da ga zaobiđeš ili da tražiš 1.9 TDI. 2.0 TDI 16V imaju problema sa diznama, glavom, turbinom, itd.
Last edited by mur3633; 11-10-17 at 17:17.
Kad stupa na snagu onaj zakon za zimsku opremu?
Zahvaljujem.
Pitanje.
Sta moze biti pa se cuje neki zvuk, kao u ritmu rada motora kad je auto u ler? Kad pritisnem kvacilo ne cuje se uopste. Nikakvih promjena nema sto se tice rada auta, ali se cuje taj zvuk.
Druk lezaj, zamajac, saraf neki, nesto ?
Love, peace and respect.
Druk lager
Moze li popravka toga ili mora novi dio ? Mislim da je meni hidraulicni, tako nekako mi rekose u Castelanu.
Love, peace and respect.
hidraulicni lezaj?
mora da se zamijeni roll lezaj ulazne osovine mjenjaca.
vjerovatno je ostao bez ulja
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne razumijem se, rece mi da je kod mene neki noviji nesto na H slovo.![]()
Love, peace and respect.
samo pitaj lika sto ti je rekao da se cuje druk lezaj
kako moze da se cuje druk lezaj i to da prati obrtaje motora ako kvacilo nije pritisnuto?
Prema tome, šta da ti kažem?
Podji ti kod svog majstora i pitaj ga sto je ,ne kosta te nista
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Koja je bolja guma Sava Eskimo HP2 ili Barum Polaris 3 ? Treba mi zimska guma u dimenziji 215/55/R16, imate li neku preporuku ?
ja koliko vidjeh po testovima barum... istu dimenziju i ja trazim, razmisljm da zamijenim dvije zimske pred ovu sezonu...
traze mi u alliance 140-150€ za servis automatskog menjaca... ima li to neko provjeren da radi ovdje a povoljnije, jer u srbiji, kod cacka ima neki ovlasceni servis koji to radi i vise nego duplo jeftinije...
Djoko AsFerari u Danilovgrad... Provjereno bas dobar majstor
E ne znam prijatelju za tebe sto je radio pa si nezadovoljan,meni je napravio automatski menjac na Jaguara pred kojim su sve SVI ostali majstori podgoricki krstili preko njega... Tako da...
planiram da si ga prodao posle toga
f6
Nije jos, jutros je na diler.
Poslato s Jadrana
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks