Mi primamo najjeftinije golove ove kvalifikacije, pogotovo ovoj utakmici
Stojkovicu raspadu, tu se lopta ne prima sve ti *****
Usrani balkanci, pi
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Mi primamo najjeftinije golove ove kvalifikacije, pogotovo ovoj utakmici
Stojkovicu raspadu, tu se lopta ne prima sve ti *****
Podgorica Podgoricanima!
e li realno da se ova utakmica ovako završava?! Dva prejeftina gola???? Nije no 4 prejeftina gola koja ne bi bila primljena da smo imali Savića...barem ova dva zadnja, mada i ona prva dva su bila bezveze
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Hahah, zamislite ljudi da nam se ovo desilo u momentu da nam je značilo šta, da su npr Rumuni vodili...blue:
Sent from my P10+ using Tapatalk
Mijuskovic igra u ebeni taraz koji prima u svoju ligu po pet golova
Stojkovic igra preko one kite za CG. Micite ga
Klimenta igra u trecu USA ligu. Neozbiljno. Igra prelijepa ali ovo je previse neozbiljno
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Šampionska reakcija Poljaka, kakva razlika u mentalitetu. Stojkovićev autogol trešnja na vrhu torte, momak je odigrao najgoru utakmicu u istoriji fudbala.
barem smo ih prepali u momentu, pokočili su se bili;D hahahahah kako je Levandovski u momentu poludio slomio je nogom onu kocku kad je dao gol....oladili su se bili i navijači mrzni i stručni štab niejsu znali što ih je snašlo![]()
Eee,što napraviše neznalice
SM-J710F
Pa ja ne mogu da vjerujem. Je li moguće da nam se ovo dešava ?
A baš smo odigrali dobru utakmicu.
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Ali kako Bećiraj razgrće ljude oko sebe ahahaha.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ne daju nam neigrači pozadi da se po lijepom $ecamo ove utakmice, kakva skupina brđana pozadi, ja nemam riječi. Jebeni Mijušković jbt, bješe li njega iz Vardara poćerali? Po kojem jebenom osnovu on igra, ko je fakin ebeni Klimente, što bi reka Šćepan Šćekić ĆERAJ OVO!!!
Sent from my P10+ using Tapatalk
a nije istina brate pogubili su se bili da ona avetinja ne vrati golmanu loptu i levandovski iz bijesa krene (ali samo levandovski ostali nijesu znali đe su) na golmana i dade gol, pitala bih te da ovaj idiot ne vrati golmanu loptu onako kako bi se šampionski vratili....nijesu znali še su a publika je počela toliko da zviždi da bi pobjegli sa terena
Zabraniti uvoz fudbalskih lopti u Crnu Goru
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ali mugosa se sokirao pogledajte pogled, kad je ono izveo.
Podgorica Podgoricanima!
Jankovic kidalica, najjaci igrac. On nam je glavni igrac repke sad, zajebi jovetica. Jankovic kida sam
Podgorica Podgoricanima!
I tako, jubilarna 2000 strana prođe u veselju
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
I ljudi, pa nisam jedini na stadion bio oca mu ebem protiv Danaca, nije se Mugoši zviždalo no se potrefilo da se igra prekinula zbog previjanja nekog Danca kojem se zviždalo iz najjače i niko nije primijetio niti čuo spikera od buke da je taj prekid iskorišten i da Mugoša izađe. Kad je već izašao sa terena, ispraćen je gromoglasnim apaluzom.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks