Ima i klena i pastrmki i ajkula i kitova.
A vazda je bilo onih kojima smeta Crkva, iz onih ili ovih razloga. Sad zaklanjaju li se iza popova ili drugih žena manje je bitno.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Krkna, mogu li te pitati nešto?
Auh, novace, ti si sve ovo zamutio. Prvi si pomenuo Ribe.
7 <3
Malo n, je l’?
Kuća ti je u apsolutnoj harmoniji, skoro pa... Na to ukazuju ta tri crvena trougla, koja skoro da su se poklopila jedan na drugi, ali meni ovako djeluju prelijepo. Zanimljiv mi je i ovaj trobojni trougao, zeleno-plavo-crveni...sve stranice različite dužine, a opet ne osjećam disharmoniju...i pazi kako vrhovi trouglova idu na jednu tačku. To je sigurno od značaja, ali kako nemam blage veze sa astrologijom, a od zodijačkih znakova ti mogu nabrojati pet, koja znam, nemoj mi zamjeriti ako nisam ispunila očekivanja. Ipak, neki osjećaj da osoba sa ovakvom natalnom je jako draga i dobra, nije za ignorisanje. Eto, toliko od mene... (preskočih ono, vidim ti put, neki novac, i zdravlje ti je kako se samo poželjeti može)
Javi jesam li pogodila šta?![]()
Ne serite, jedva imam dometa na lovcen, idem u zbun da vatam signal, a pma nidje u pm
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Sisla sam s lovcena, sad odoh da se popnem na orlov krs i poletim.
Cokolade se ne prilazu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Nemoj slučajno.
goozo, sto mi donosi oktobar?
Fala.
--------------------------
Do Not Disturb.
Promaklo mi je, moram se nekako pretplatit' na ovu temu obavezno.
Citam poslije.
Do Not Disturb.
Najbolji su lavovi. Ozb, uspjevaju u svemu. Najgori rakovi. Dva koraka naprijed tri nazad. Ja sam rak. A i ribe bof...slazu se samo sa ribama, u akvarium.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Evo i ova, wtf! Alo, ribe da se ostave na miru. Eto vam device pa njih...
Najbolji za sex su skorpije manite ako volite hardcore. Inace bikovi, "sviraju" sa vama, vode ljubav stravstveno. (Citala u neku knjigu). Ja sam rak bljak a u podznaku blizanac. Kombi "lez-gay". Zavisi je si li musko ili zensko.imala sam neku knjigu vrh ali izgubila je. Ali je bilo bas tacno u svemu. To sto se sjecam je da rakovi imaju problem sa stomakom, strijelci sa nogama, skorpije sa sexualnim organima, ribe sa psihom. Steta sto sto izgubih tu knjigu, bila je bas "vrh".
Sa neta o Ribama: Samosažaljevajući dosadnjakovići, čekaju da neko dođe i utješi ih, ne mogu se ni popišati bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi, kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju – i tako ukrug. Ribe ne lažu. To nije moguće, vjeroispovijest im to ne dozvoljava. Redovno idu u crkvu, redovito primaju oprost na ispovjedi. Uostalom, da su slučajno to uradili svevišnji im nikad ne bi oprostio, sigurno bi ih momentalno munjom spržio.
A dobro tetka, ovo je tema za zafrkanciju ne za lične frustracije. Ali ako ti je tako lakše neka te.![]()
Nije sam znak nego i podznak. Ako si rak i podznak rak, malo je reci da si u go**a.
nagrdi me
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks