tezak udes u grblju
Prema tome, šta da ti kažem?
Procitah na vijesti da je jedna osoba poginula
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Danas je i na most milenijum bio udes,dobro je bila udarena jedna S klasa niksicka.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se oko 16.20 časova dogodila u Grblju.
Policija je saopštila da je u nesreći povrijeđeno više osoba. Kako "Vijesti" saznaju, došlo je udesa "pežoa" i kombi vozila.
Saobraćaj je u prekidu, navode iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije.
izvor: www.vijesti.me
clio je novi a ovi novinari su jao
*****ti '95 godiste
preko pune i ceoni 100%
Danas je u Morinju poginuo i moj komšija, 20 godina, na motoru![]()
Kako brate poginuo!? Pa kroz boku se vozi 50 na sat, sve da si bos i go, izgrebaces se i to je to...
Ovo smisla nema.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
oboren jos jedan u hn
Iha.. bice isao 100kmh, zaigrao mu auto na ovaj divni put u desnoj traci i cao
![]()
Last edited by stefke; 09-10-17 at 21:40.
Majstorski
The more things change, the more they stay the same.
Zene...
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa vozit starog terenca, bolje se u venu bos’
Zasto imam osjecaj da je ovo jedan od dzipova od onija inspektora te se motaju kroz grad?Jer ako se ne varam ovo je nisan patrol?
Isti ovakav tamno plavi sa zatamljenim staklima i mn tablicama se bahati kroz grad...
Ovaj je dobro prosao kad ga je zaustavila ograda da ne pane dolje na nekoga.....
Vozi se puni gas od katolicke crkve do pred izlazak na pravinu...A magistrala sva na talase+ ova lamina visoka stara
Izgleda da je i ova mazda skakala nesto, eto i zadnja guma izdusena i zadnja vrata rascepljena...
Samo mi je nejasno da se od 8 airbegova ukljucujuci i bocne zavjese ni jedan nije otvorio a prednji kraj je zgnjecen citav...no to ti je kad kupis auto u inostranstvo 1200e i izadje te 2000 odje..
Sto taman super, jeftinije ce ga izac popravka, ko ce davat 400-500e za nove airbegove
Mozda ih je ugasio
Sent from my iPhone using Tapatalk
A koji airbagovi. Kanta bila udarana i prije, pa nisu više ni vraćani.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Izlaz iz CT ka Podgorici. Nema stradalih to je dobro.
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks