Bayern h2
Milan 3+
Buducnost 0-2
Liverpool gg
Za danas mi je EVERTON 1 beton armirani.
Bayern h2
Milan 3+
Buducnost 0-2
Liverpool gg
Benfika 2
Juve 2
Roma x2
Sao paulo 1
Zenit 2
Brondbi 1
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Imam na tiket da Immobile daje gol, gledam 5 golova usuo Lacio a njega nema tu, e da mi je ko to priča'...
Btw tačno mi je ovaj fakin' Everton smrdio danas na minu i opet ga odigram...
Sent from my P10+ using Tapatalk
Dade ti šesti iz penala![]()
Džaba kad cijelo vrijeme čekam i Runija a on na klupu $ediblue:
Sent from my P10+ using Tapatalk
Pa kvota 1 ako ne uđe do kraja, je li ?
Valjda ali uđe alkoholičar taj
edit: Gle Torina šta radi, Mihajlovicu usta ti se po*****!!!!
Sta radi everton, ovo je kriminal...
Tu es mon héro!
Da se za pola sata opet igra, isto bi ga stavio na tiket, ovo je trebao bit fix kola... pa jaooo
Tu es mon héro!
Da Bajern moze voditi 2-0 i da se zavrsi 2-2 rekao bi da moze da im se omakne jednom ali dva puta zaredom![]()
Čekao sam i ja Real GG prvo poluvrijeme i vidim da je Espanjol promašio neku nerealnu šansu u 44. minut...
Na dva tiketa me još obalio i Everton 1 i 1-1
Mec je ,uzivo zavrsen, kao da je Akra izgubila 1:4, posle 3 dana stize 170e isplate i mail u kome su ispravili kvotu sa 3.1 na 12 stvaran rezultat je bila pobjeda od 3:1 sada zamislite neku od domacih kladionica da ispravi gresku u odigranoj utakmici ciji je rezultat vrlo tesko naci na netu+da ispravi kvotu i poveca je 4x. Zato kad bi se ugasio bet365 i opcija mi bile domace kladionice-prestao bih sa kladjenjem.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
To je ozbiljna kladionica.. pa ovakav odnos sa musterijama te samo cera da ostanes![]()
Svaka cast. Ali buraz, Akra u19, dje iskopa toi kakve to info imas, a da mi nemamo
Tu es mon héro!
Nemam nikakav info-da imam igrao bih sa vise para a ne 9.5eigram uzivo pratim statistiku meca. Evo ovi indonezani dodojose a gubili su 2:0 mada mi je i x bio dovoljan-za njih sam pogledao i tabelu fomacin je imao scor 11:1:2 i kvota 1.3 na njih,a gost 7:4:1-x2 bio 3.25 prije pocetka meca znaci jedan poraz u 12 utakmica po menj je kvota na x2 od 3.25 bila poklon.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Last edited by Evlcrazylady; 02-10-17 at 11:23.
Dobar, dobar...ja koristim ove nase klad, to je smijesno od ponude.
Tu es mon héro!
Da se proba danas, da ne bude dosadno.
Roterham 3+ (1.60)
Lecce tim1 2+ (1.75)
Carlise tim1 2+ (1.45)
Luton 3+ (1.65)
Rochdale tim1 2+ (1.60)
Barry pp2+ (2.05), Cliftonville pp2+ (2.05), Atlanta United pp2+ (2.00)
edit: Atlanta 5 golova u drugo, ni jedan u prvo, eh ...
Last edited by Shadow'91; 05-10-17 at 10:16.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks