Ja sam naručio e-reader s Amazona taman prije spuštanja limita za PDV, korektno završeno.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Kakve su mogucnosti da se zalim po pitanju pogresne boje robe koju sam porucio. Poslali mi crvenu boju jos materijal nije mat pa sijam k'o lapmion. Na sajtu jedino postoji opcija RETURN mada sam ih kontaktirao putem FB ali znam da od toga nema vajde. Da se zalim preko PayPal-a?
Treba nešto da mi stigne Dojče pošćom.. Kako je dzidza baš mala, ne znam jesu li upotrijebili veću kovertu ili paketić. Smislenija bi bila koverta u ovom sluchaju, ali ko zna.
U sto su god metnuli, zna li neko idem li za to u neku od pošći kad ariva ili donosi pošćar na vrata?
Žuća Zemunac iz Zemuna
Danke
><
Hvala na odgovorima, a đe unosim svoju pravu adresu jer treba da mi stigne jel tako
Vidim da su mi dodijelili adresu u USA. Ali nisu pitali za pravu.
U kini se ne radi od 1. do 8. Oktobra, da se ko ne zezne da naruci ako mu je sta hitno...
Ja sam narucio juce nesto, nadam se da ce stici na vrijeme
Narucio sam nesto 9og iz kine preko nekog glupog sajta. Posiljka 23. Napustila kinu, 26. vec stigla u cg.
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Tako je.
I dosao postar jutros
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Nema srece od ovoga prije ponedeljka?
ahahahha,a 29-tog stiglo,e ***** ti se u postu i drzavu
B92: Hrvati pišu: U Srbiju stiže Džek Ma http://www.b92.net/biz/vesti/svet.ph...nav_id=1309429
Mi smo naravno preveliki ćutuci da nam to kojim slučajem padne na pamet
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Vec imaju u EU i USA.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zar nema u Holandiji?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Postoji li neki sajt koji salje elektroniku za CG? (mislim na djelove tipa kondezatore, tranzistore, itd)
Trebaju mi 2 kondezatora za neko pojacalo, odje ne mogu da ih nadjem a na ebay su uglavnom fake kapaciteta...
Nailazio sam na neke sajtove, nadjem ta dva kondezatora za 20$, ali slanje 120$ sa usps postom...A oba kondezatora bukvalno imaju 100 grama i 50mmx30mm velicine....
PartsConnexion pogledaj.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
E kakvi su ovi 'tracking'-zi.. ne znam ni sto ih gledam uopste..
Zaglavilo se na "The item is at the PostNL sorting center" jos prije nedelju dana... Prekljuce vec stigao papiric, juce podigao u posti a ovaj tracking ne mrda.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Svaki radi različito. Svaki put imam pošiljku na minimum tri aplikacije, i svaka drugi status daje...
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks