Ma zajebavam se.
ne nego ovaj ljakse sa kadom
Prema tome, šta da ti kažem?
Ma zajebavam se.
Krenuh nocas do aerodroma oko 21h, koliko ljudi (debila) vozi lijevom trakom a idu 60/70... Dzabe blicas, sviras... Ja ne vjerujem
I neka idu.
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
To je bulevar, ne auto put. Samo je dobra praksa prestrojavati se u desnu traku
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Vjerujem da nije pravilo ali isto tako je najnormalnija vozacka kultura da se drzis desne trake osim kad pretices vozilo... I ja susrecem one koji mile 50/60 lijevom trakom na ogranicenje 80 i ne ebu zivu silu...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Vozite li i npr. bulevarima kroz PG, BD, CT, NK...samo desnom stranom? Naravno da su kod bulevara obe trake "ravnopravne" a što vi ne znate pravila i da vozite, to je druga stvar...
Last edited by masija; 29-09-17 at 06:35.
Gad pa i oni sto kruze spoljnom u kruzni ne rade nista sto nije pravilno.... Pa opet to nije normalno, nego da ne pokrecemo tu pricu opet...
rade oni sto nije pravilno, problem je sto god da se desi oni nisu krivi... treba dokazat da je neko kruzio
Braco napacena, jedno je bulevar kroz grad, dje su semafori svakih 500m, a drugo 10km otvorenog puta, magistralnog... Nego dobro, kao sto rekoh samo vi picite kako ocete, nadam se da nikad iz CG izaci necete![]()
Slažem se ja da je lakše desnom stranom ić' a lijevom preticat', ali ljudi koji ne voze tako bulevarom nisu debili.... A ako ćemo pravo, i taj bulevar prema aerodromu je gradski, samo što umjesto semafora imaš kružne tokove.
Najgore od svega je sto je rizicnije preticanje desnom stranom jer ludaci nekad iz cista mira odluce da se vrate u desnu....
Da nije toga isti mi je k ocu li ih obici desnom ili lijevom...
Ne može se to našem narodu objasniti, ja pizdim od toga. Blicam, sviram i onda mi on samo pokaže rukom kulerski kao imaš desnu traku. Ne može se ono računati kao gradski bulevar jer da može ne bi bilo ograničenje 80km/h već 50km/h.
A za ove što kruže spoljnom trakom posebni krug pakla.
Evo da vam ja kazem da i bulevarom vozim desnom trakom i kad ocu da idem nedje lijevo prestrojim se 100-200m prije i cao. Tako sam navikao.
A to kroz Zetu imas i u Danilovgrad svaki dan po milion puta.
A neka to nego dje je treca traka. Primijetio sam ovo od kako ke napravljeno Budva Cetinje. Malo ko vozi desno. Nego guslaju srednjom kao da im je stari osvojio na kakvu bitku. I naljuti se kad blicas odmahuje rukom. Pa sve ti hebem
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Nije za nas nista preko 1 trake
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ništa mi milije nema nego bulevarom na ulaz u dg i prema aerodromu ići lijevom trakom...![]()
Mada uvijek 10km/h preko ograničenja, da ne može niko prigovarati...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Osim na autoputu voznja desnom trakom je obavezna i na brzim cestama, putu rezervizanom za motorna vozila (ukoliko ima vise traka u istom pravcu) i na dionicama gdje postoji tzv. treca traka za preticanje.
Dodao bih da po zakonu se na gradskom putu (pa i bulevaru) brzina moze ograniciti do 80 km/h ukoliko postoje tehnicki elementi na tom putu koji istu omogucavaju.
Sve ostalo je, kako kolega rece, stvar dobre prakse.
definitivno bi trebalo uvesti obaveno polaganje poznavanja saobracajnih pravila uz obnovu vozacke dozvole, a mozda i na kraci period... sjednu te fino za racunar, izvoli klikaj... imas 20minuta, pa da vidimo sto znas...
Kako ja volim ove sto "gale" 60 km/h lijevom trakom onamo kod Keta....dje se spusta za grad....pa fino paralelno sa njima....i onda moraju da produze do Starog![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ma onamo je svako malo 50
Inace - u CG skoro da nema puteva sa kategorizacijom "put rezervisan za motorna vozila" - mislim da je to samo onamo kod Sozine
.
Sto se bulevara ka aerodromu tice - rekli su ljudi - samo dobra praksa...
Sto se kruznog tice - nema u zakonu, ali nije tesko naci pravila istog (pitajte izumitelje iz UK)... a ne ka kod nas, svaki vjestak na TV kad izadje ima svoju verziju price![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks