Gadan udes na skretanje za Kuće Rakića / Srpsku ka Aerodromu. Passat ni Artur ne može ispeglat. Dobro je dok nema poginulih...
nisu kafu popili jutros
Gadan udes na skretanje za Kuće Rakića / Srpsku ka Aerodromu. Passat ni Artur ne može ispeglat. Dobro je dok nema poginulih...
https://www.instagram.com/p/BZlpTiOHL6m/
Strasan udes. Ovaj auto sto snima da je i on pobjegao udesno kao dva auta ispred njega izbjegao bi ovaj drugi udes. Nego komentarise dokon a ne preduzima akciju u skladu sa situaciom!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Zatvoren saobracaj ka Zlatici i ka gradu. Šta se radi od ovih trkača...
![]()
mislis namjerno se nije pomjerio a
Prema tome, šta da ti kažem?
Sad krenuh put kuce i vidim zaustavljen saobracaj u obije trake, pa se ide kroz masline...
Je li kome sto? Koje je ovo auto?
Na kakvih par kamikaza nalećeh danas pg/bd, čudo da nije punija ova tema...
#fakenews
Opet udes na magistralu na zlaticu/masline, kod kalimero perionice
To je izgleda kriticna tacka.. I ja sam par puta vidio cukanja tu, doduse manjih razmjera...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
ne slikah(a i ne vidjeh da valja), ali mi se cini ka zestok udes...Eto 4-5 patrola, neki sleper i auto okrenuto suprotno u traku...
A rekao bi covjek da je bezbjedna dionica puta, a svako malo udesi...
Opuste se kad vide da nema policije, vozi se 80-100 na sat...A narod skrece na perionice onamo bez zmigavaca, i izlaze sa perionice ka muve bez glave...
A magistrala je onamo ultra glatka i vazda je mokra jedna traka jer kaplje voda sa auta...
recimo po kisi je smrt sve preko 40-50 km/h...
80-100km/h je onamo potpuno ok, pod jednim jedinim uslovom, da su vozači NORMALNI...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Prodjoh taman kad su zatvorili i okrenuli saobracaj kroz Masline. Ne uspjeh da vidim, nekakva ozbiljnija cukachina, uchinje se?!
Pardon, a koliko je onamo maximalna dozvoljena?
Mislis normalni ka' ono prije neki mjesec onaj sto je po ovoj tvojoj procjeni vozio bezbjedno od Zlatice ka gradu, te pogibe u podvoznjak, jer nije mogao da uhvati krivinu koliko je polako usha' i nagrdi 4 ljudi iz suprotnog pravca.
Kako mu bjese ime ono, zaboravih?
><
taj očito nije bio normalan niti je išao 80-100, govori se o situaciji đe imaš čistu pravinu i đe možeš da voziš 80-100 ako uslovi dozvoljavaju (ako je suvo ako se niko ne uključuje sa strane itd.)
She is only here to annoy herself!
50 ofnosno 60
naravno da postoje, problem je što ljudi nemaju osjećaj za vožnju ni za procjenu situacije, brzina je svakako relativan pojam
She is only here to annoy herself!
Nesrece koje ne znaju da sa 80 km/h prelaze 22.22 METRA u SEKUNDI. A da im toliko treba da krenu da reaguju. Na suvom i dobrim gumama zaustavni put sa 50 kmh je 14+16m... a sa 80 je 22+42 = 64m! (16 duzina vozila)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ne znam šta je problem, svi ste onim bulevarom vozili 80km/h, ko kaže da nije laže... Svak normalan će usporiti prije pješačkog i semafora, ili ako nema full preglednost...
Mada možete i da se*ete o slučajevima koji nemaju nikakve veze sa rečenim, kao npr onaj što se isključivao sa 100km/h+...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ali niđe veze tabela, miliš 30km/h i prosječno ti treba 3.5 dužine kola da bi ukočio. E vala bi zapalio zapalio to auto odmah i odrekao se vozačke trajno.
pa na 30km/h prelazis preko 8m/s.... tebi sve to djeluje super, ali ti dok vozis ne drzis nogu na kocnicu konstantno...
Ali i zavisi od mnogo drugih faktora, težina vozila, broj putnika tj. težina u vozilu, onda kočnice, gume...
te tabele nisu tacne
Ono, nemam naviku, niti volim, no obzirom da si sam postavio stvari kako jesi, -lazes ti. A oprosti. Evo ja prvi nisam vozio onuda preko 60 i nesto. I to kad mi se omaklo. Do 60 je kroz grad i to iskljuchivo na pojedinim tachkama, ne puna kapa, no top topova. Bilo gdje drugo 50 ili manje. Zna se kako se vozi kroz grad, o tome se ne pricha koliko je ordinarno. No prije il kasnije, bice kamera i lentravanja, pa cete kameri objasnit kako imate Chironove kochnice i reakcije F1 shofera.
Ladno se objasnjava kako je 80-100kmh normalno-bezbjedno, jer kao postoje trenuci/okviri, kad se u gradu -niko ne ukljuchuje, nema pjesaka/biciklista, nema saobracaja, jednom rijechju. (facepalm)
Da je Pg velichine NY city-ija (8700 Kkm), pa da se mora nagazit ako se misli u dom ulazit, nekako bi se i pored svega dalo razumjet, ali kad se, s kraja na kraj ovog metropolisa, kroz sve semafore, ide za 15ak min, vozit ka' na otvoreni put.. Zaboravili bi ste i kako vam auto izgleda, a ne vozachka, da se ja pitam.
><
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks