te elektricne sieve nema ako je to to
2fast 4U
[QUOTE=stefan123;471111]Ovako sto se tice golfa 1.4 ne znam kako bi ti htjeo da ga vozis ali meni je taj motor bezveze jedino u grad....
Isli smo sa njim i golfom 2 1.6 i nije imalo sanse da ga uvatimo...
Prilicno je tromo auto kako da ti objasnim ?!
Mada ako bi ga vozio u grad i napolje onako sporije ok je onda.![]()
Vozio sam se naravno sa cetvorkom,al uglavnom sa dizelima i jachim benzincima,pa nemam predstavu o ovome,zato sam i pitao.Meni i treba za grad i da se skokne do Pg,primorja,a to sve iz Nk,znachi nista prezahtjevno.Ne treba mi za nesto posebno brzu voznju,al eto,ne bih volio ni da je nesto tromo puno,da treba da cekam pravinu od 500m dje nema kola da bih prestigao...valjda nije toliko trom.Nista bez da nadjem narednih dana nekoga ko vozi bash taj model pa da se uvjerim sam...Nije mi ni bio izbor nesto,al moze momak koji to radi iz italije da ga doveze dosta povoljno pa zato razmisljam vishe o njemu,laguna i senik su bili prvi izbori.Nesto cu vec iskombinovati,hvala na informaciji.
Moze li se naci Polo ili Fabija do 5500e? 6-7 godina stari...
:lolblue::lolblue::lolblue:
Jel se ti to salis. Ko god ti je rekao da daje tolike pare taj te laze ili ne drzi auto plac, pa uvozi samo jedno i to na slepu koja ga za 9 vozila kosta oko 800-1000E (za jedno je oko 500-600).
Sva vozila koja nemaju zadovoljavajuci EKO standard na zapadu se tesko registruju ili nikako(tj tehnicki pregled+porez koji placas kao zagadjivac je preskupo) i zato se takva vozila dopremaju slepama JER NE MOGU DA SE VOZE. U to mos da ubrojis 90% vozila na placevima. I sta mislis koliko moze da kosta vozilo npr u Njemackoj koje ne mozes da registrujes ili ti je to potpuno neisplativo.
I ja sam ih poznavao licno skoro sve dok sam radio sa njima i njihova recenica je "ako ne mogu da zaradim 500e na vozilu necu ni da ga uvozim TACKA".
Last edited by Hell Raiser; 10-10-06 at 20:09.
Ajde da dignem ovo malo iz mrtvihJa nesto gledao i raspitah se za golf4 1.4 benzinac,nijes ga nesto ishvalili pa odustajem polako.Ostaju Laguna 99-to godiste,dizel 2.2 vjerovatno i Megan Scenik 97-98,otprilike sto moze da se uklopi u 4500,a to bi bio valjda benzinac 1.6.E sad me interesuje kakav je (kvalitet,performanse i potrsonja) on, ako ga je ko vozio,mislim prije svega na motor i kvalitet uopste, jer se meni Scenik svidja(kome se ne svidja,neka ne svidja
. I neko poredjenje ta dva modela moze isto,al od onih koji su ih vozili,znachi ako moze konsrtuktivno kao momak koji mi je odgovorio za golfa 1.4 nekoliko postova ispred.
p.s.-gledao sam avensisa i cijene su stvarno previsoke za njega,a i izgled je nekako konfekcija(ne kazem da nije kvalitetno auto).Da je jeftiniji mozda bi ushao u razmatranje,ovako...ne![]()
Last edited by zocko; 16-10-06 at 19:30.
Pa dobro znaci tebi treba karavan malo veci, nije to los auto sto znam za familiju da potrpas i to.
She is only here to annoy herself!
Ovoga 2.0 dizel slucajno danas,al covjek trazi za njega prvo 6000 pa pnda kao dao bi ga mozda malko jeftinije,to je bilo 200-300 u vrh glave.Jeste da je ocuvan odlicno,mislim 98-mo godiste,al mnogo para...vidjecu jos za koliko ih dovoze iz italije i njemachke,to nijesam provjerio,mada sam vidio na njihovim sajtovima cijene koje nijesu bash ohrabrujuce.
Ja sam se wozio u Scenic-a,1.4b lijepoo ide,malo,troshi,prawa stwar za faliliju i za djecu... placen je 4k ojra..![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Kakva ti konstrukcija treba, zeljezna?! Ovo sam napisao jer ga ima moj jedan prijatelj kao porodicno auto i zaista ne znam koji ce q nekome ko familije nema. To bi isto bilo kao kada bi neko sa sestoclanom familijom uzeo CRXa da idu na more kad si vec Hondu pomenuo.
I ne znam kako ti je skoro 6000 skupo za taj Avensis kad evo Batan daje 6500 za Golfa TDI istog godista, znaci ono...
She is only here to annoy herself!
Naravno da ce auto biti pregledano potpuno,to ce uraditi majstor koji je ujedno i komsija i znam da ce mi reci sve kako jeste,bez uljepsavanja.Sto se tiche toga drugog,pretpostavljam da ti volis sportska auta i brzi voznju,nemam nista protiv toga,naprotiv,al meni treba neki balans izmedju dobre voznje i ne velike potrosnje,znachi da ako je benzinac ta potrosnja ne ide preko 8-8.5 litara u gradu,a ako je dizel sto manje takodje,al ne bash potpuno na ustrb snage,zato sam i mislio da ako uzmem lagunu to bude 2.2 dizel.Takodje posto sam visok dosta pozeljnija su komfornija auta.
Nego posto si ljubitelj japanaca koliko vidim,reci mi ako znash(i bilo ko drugi ko zna) koliko se krecu kod nas cijene avensis 1.6 ili 1.8b i je li moguce da troshe gotovo isto(i ovoliko malo-oko 7.5 litara u kombinovanoj voznji) i koja je razlika izmedju ovih linea terra i linea sol modela,osim sto se izgledom malo razlikuju koliko primjecujem?Japanska auta su za mene nepoznanica prava pa...
evo posto se bas nisam ukljuchiva u diskusiju bas odje da i ja predlozim neshto
za 5000e mozes da uzmes audi a6/100 2.5tdi (kao sto reche i sparco odje!!!) i vjeruj mi da za te pare nista blizu nemozes uzet
znaci zaboravi Scenic,Lagunu,Clio,Avensis ,3-ku,4-ku.....................jer za ovaj auto to je sve PRESMIJESNO
za malo manje od 4 iljade mozes uzet audi 100 2.5tdi (nije a6,razlika je samo sto je a6 100ka blagi redizajn spolja i unutra a mehanika je ista)
92 god. dig.klima ,mahagonij,abs,centralno,podizaci,alu felme fabricke........
samo nema kozne siceve )
o komforu ,udobnosti,prostoru smijesno je pricat
auto je jednostavno ladja i ljepota se vozit u njega
lezi kao pegla
znaci ako trazis auto da je udoban,komforan,ekonomican dobar za odrzavanje.......idi na ovakav audi
zamisli poredjenje bilo kakve trojke sa ovim autom ,glupo je pricat o tome
ili mercedes 124ku da neko poredi sa ovim to je notorna glupost
eto,reka sam sto sam ima i vjerujte meni na rijech nemozete se zajebat
a ako cete da uzimate nesto drugo kako ocete ovo je provjereno dobro
Last edited by 2_fAsT_4_YoU; 05-04-07 at 05:06.
Samo do dodam, imao sam, ovdje u USA, 1995 Audi A6 2.8 V6 30V Quattro, sa ful opremom, znaci to je Audi 100 kao tvoj ali malo redizajniran.
Tada u dealer sam imao razna auta, od novog Accorda, nove Jette, nekoliko starih Accorda (2001,2002), S60 i td. Znate sto sam vozio? Taj Audi, jer je komforan, stabilan, cvrst, kvalitetan, udoban.....mislim nesto najbolje sto se moglo kupiti u to vrijeme, cak je imao kratka i maglenke sa DE tehnologijom, a da ne pricamo o kozi, el. sjedista sa memorijom, blokadu diffa, digitalna klima, siber, mahagonija i td. Vozio sam ga jedno 15 dana jer novi vlasnik je kesirao, za to vrijeme sam presao preko 5000 kilometara.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks