Mup-u Cg sto objavljuje da su sve krivce,ubice pronasli,prepoznali,motiv otkrili.. 99% nevino ja mislim no mora se zbog javnosti..
Sent from my Le X620 using Cafe Del Montenegro mobile app
Mup-u Cg sto objavljuje da su sve krivce,ubice pronasli,prepoznali,motiv otkrili.. 99% nevino ja mislim no mora se zbog javnosti..
Sent from my Le X620 using Cafe Del Montenegro mobile app
--------------------------
Do Not Disturb.
1e da udjes samo na peroni to samo jedan put imas pravo ..Lopovi
Ovo je odavno ovako kol'ko ja znam...
Do Not Disturb.
Stvarno seljacka posla...
Tu es mon héro!
The more things change, the more they stay the same.
Čudim se mejlu od tapatalka (kojeg odavno ne koristim) kako me neko citirao na forumu.. Izlogovan sa istog a i sigurno ga preko godinu nisam koristio, zašto baš sad, kad to nije slao ni kad sam ga koristio?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Marked as spam poyyyy
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
cudim se , 28. septembar je , guzve jos traju , ovi turisti ne idu nidje izgleda no ce prezimit
Jel ovo nova kovanica 5€ i oce li i kod nas ovo doc?
Nije. Nema veze sa eurom. Moglo bi se cak tretirati i kao vid prevare kad bi se trgovalo sa istom.
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
Ko bi ti prihvatio 5e u metalu kad oficijalno ne postoje?
Do Not Disturb.
Ove su za kolekcionare, nisu za obicnu upotrebu.
Svake godine se odrzava takmicenje u izradi kovanog novca. Ova kovanica je osvojila nagradu za najljepsu bi-metal kovanicu. Ne koristi se u prometu, jer ne postoji kovanica od 5 eura, ali se, naravno, moze imati u svojoj kolekciji...mozda jednog dana bude vrijedna.
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
Postoji 2.25 miliona kovanica od 5e. Koriste se većinom u Njemačkoj i naravno oficijelne su.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ ¯\_(ツ )_/¯.............
Sta ti znaci "oficijelne su"?
Kako brate.....kako ????
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Slabije vidim...
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks