Samo da zaustavimo ovoga Eriksena nekako, jer momak granica nema. Čisti genije.
Bojim se da nas ne uškopi ka' Rosicki onda. Nama je veći problem CMF svjetske klase, no Ibrahimović i Suarez zajedno da nas napadaju.
Samo da povrede zaobiđu, samo to...
Samo da zaustavimo ovoga Eriksena nekako, jer momak granica nema. Čisti genije.
Bojim se da nas ne uškopi ka' Rosicki onda. Nama je veći problem CMF svjetske klase, no Ibrahimović i Suarez zajedno da nas napadaju.
https://m.cdm.me/sport/fudbal/boljev...t-za-mundijal/
Jel moguce da je njemu tek 21 godina
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ali eto vidiš, standardan u Belgiji, a ne može na spisak. Možda nekom nije u interesu da on sad bude tu![]()
Zašto je Bećiraj na spisku kad neće moći da igra protiv Danaca? Ili se sada mora predati spisak za obje utakmice (glupost) ?
Sent from my P10 using Tapatalk
Bode oci. Nepotrebno im je to.
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Nejasno i neshvatljivo, nema sanse da se on moze idje prodat.
Jedino ako nije Tumbin rodjak neki, nema druge.
Tumbakovici i Klimente stari kumoviStvarno ko tog momka gura samo da mu se upisuju pozivi za reprezentaciju, skroz nejasno o cemu se radi.
Koju poziciju on igra u opste?
Po transfermarketu centralnog beka , desnogbeka i zadnjeg veznog.
Igra sve pozadi po potrebi.
Malo ću se našaliti i reći da je tu zbog ključa kao i u bivšoj Jugi. Imamo Crongoraca i Srba , imamo i Albanca , pa nam je falio i Musliman.
Mislim da kod nas toga nema pa kojasevic i zverotic a pogotovo ovaj drugi je tu od pocetka i ima najvise meceva za reprezentaciju
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
kako beciraj, zar ne bjese da ne moze igrat zbog kartona?
Pitah se i ja to stranu iza, izgleda sad mora da se podnese spisak i za meč sa Poljacima pa je zato tu.
Pa tu je zato sto ce trenirati sa ostalima i simic je tu. Ne znam sto vam nije jasno, spisak je za oba meča
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Pa nebitno što će trenirati, mogu i ja sad da odem da treniram sa njima, nebitno što me nema na spisak. Mogao je on održavati formu sa njima a neko drugi da uskoči na njegovo mjesto za Dance, ali očigledno je da su pravila takva da mora da se prijavi ekipa za oba meča u isto vrijeme stoga i njega na spisak za Dance.
A svakako je ekipa ta koja je, ne znam koga bi mogao sad dodati da nešto promijeni. Jedina zamjena koja bi valjala je neko umjesto Mugoše, ali to nije realno.
po meni
Petkovic
Marusic Savic Simic Tomasevic
Scekic Vukcevic
Vesovic Ivanic Jankovic
Jovetic
Ne bih ja Jovetića kao najisturenijeg, čak i kad nema Bećiraja sad.
Jovetić se ne snalazi na poziciji najisturenijeg, on nije tip igrača kojeg treba hraniti loptama, on je igrač koji ide prema golu iz drugog plana, koji ima savršen pregled igre i koji zna da povuče, odigra dupli pas i šutne sa ivice 16.
Takođe striktno treba da igra LIJEVO, večeras će izgleda igrati u paru sa Falkaom desno, eo viđećemo ali mislim da je 3 puta opasniji lijevo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks