Page 734 of 830 FirstFirst ... 234634684724730731732733734735736737738744784 ... LastLast
Results 18,326 to 18,350 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Aoo, rekose znaci iz Telekoma da su protiv toga da ima neko monopol. Ahahahahahahah.

A kako su nas jahali samo godinama dok su jedini imali net u CG, pa ISDN, pa ADSL, pa ovo pa ono.

I sto sad, da se ne prelazi kod Telemacha jer to kontrolise CIA pa ce nam isprati mozgove???

Sad vam je marketing ostanite kod nas iako smo losiji I skuplji jer su tamo zli amerikanci??

Aok!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Aoo, rekose znaci iz Telekoma da su protiv toga da ima neko monopol. Ahahahahahahah.

A kako su nas jahali samo godinama dok su jedini imali net u CG, pa ISDN, pa ADSL, pa ovo pa ono.

I sto sad, da se ne prelazi kod Telemacha jer to kontrolise CIA pa ce nam isprati mozgove???

Sad vam je marketing ostanite kod nas iako smo losiji I skuplji jer su tamo zli amerikanci??

Aok!!!!
    Bio je jedini operater koji tada je nudio internet. Zato su i bile tolike cijene. Pričam o periodu od prije više od 10 godina...

Do 2005. godine Telekom je imao monopol na fiksnu telefoniju (a time i ujedno na dial up, ISDN i ADSL internet), jer je tada isključivo postojao ponuda tog servisa.

U mobilnoj telefoniji i kablovskoj TV nije. Bilo je više operatera, koje je danas kupio jedan veći. To se zove monopol, iako u odredjenom smislu u Crnoj Gori više nema monopola, jer imamo više od jednog operatera...

Što se tiče mog pominjanja CIA, nijesam to naveo zbog "zlih Amerikanaca koji će nam isprati mozgove", već sam naveo da je šef "United grupe" čovjek iz političko-obavještajnog miljea američke administracije.
    Koliko god Vam bilo smiješno i nevjerovatno, United grupa je ovdje došla (prvenstveno) zbog politike.
    Nijesmo od juče, pa da ne znamo namjere SAD-a po pitanju Crne Gore i Balkana.

Ne radi se tu ni o nacionalnosti, koliko činjenica što ne volim da jedna veća firma kupuje druge manje, a zbog grupisanja i djelovanja protiv konkurencije. To mi ima oblik tajkunizacije i monopolskog ekonomisanja.... Ali, to je moje privatno mišljenje.

Zašto ne omoguće korisnicima Telekoma da gledaju SK? Čemu uslovljavanje, ako govorimo o slobodnom tržištu? :?

Poruka moja je da ne trebate automatski prelaziti kod konkurencije, jer nude "duplo brži" internet, već sačekajte što će Telekom ponuditi kontra njima.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Telekom se raspada i to je svima jasno - i zaposljenjima i korisnicima. Otpustili su 200 radnika u zadnje 3 godine i sad ti na servis dolazi zena od 50 godina koja ne moze da stigne od posla sve na vrijeme da zavrsi.
    Extra tv je od strane prezle predstavljen kao epohalno otkrice a on je danas smece obicno. Snimanje i premotavanje-mozak nam je otvarao ovdje 2 godine. Uvatio se covjek rasprostranjenosti - i normalno jer je to jedini uslov sto bi neko uveo telekom pored mtela i telemacha. Da moze da bira - vidimo se Pi kome.
    Telekom nas je jahao dosta i to je bilo ok po prezli ali kad su dosli jaci onda mu ne odgovara...sad mu smeta monopol (kako on kaze).
    Extra tv- najgora ponuda kanala u regionu. Telekom ima stabilan net ali opet ima najskuplji internet paket u regionu a nudi smijesne brzine.
    Znaci neko treba da bude korisnik Telekoma, firme koji ima najgori izbor kanala i najslabili internet. Kako da ne, samo u prezlinom svijetu.

P.s ne mlati praznu slamu i ne pricaj nama price na forumu - to ti mozda pali kod nekih 50+ kojima uspijes da uvalis extra tv na racun price kako nema busenja i dodatnih radova u stanu/kuci jer infrastruktura odavno postoji. I naravno mogu da snimaju serije i slusaju radio.

Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Poslovanja tradicionalnih evropski telekom operatora je prevazidjeno. Americke kompanije poput Liberty Globala (UPC u Evropi), KKR United Group (postoje najave sirenja i u centralnoj Evropi), Verizona, francusko-americkog Altice donose novi koncept u svijetu broadband usluga.
    Prednost u odnosu na evropske telekom operatore je sto imaju "neogranicen budzet" za sirenje i preuzimanje drugih, sadrzaj u svom vlasnistvu (TV kanale i internet).

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

poenta je da svjetski igraci dolaze i da se bore za korisnike uz nove servise. siguran sam da nam ne moze bit gore nego li kad je telekom sam harao.

pa odnos kvalitet/cijene usluga u makedoniji i hrvatskoj u odnosu na telekom? ajde ljudi...u makedoniji imaju 2 godine na optici brzine od 100 megabita (a slabiji standard).
    Last edited by laciale; 13-09-17 at 08:10.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    71
    Thanked in
    49 Posts

Ništa situacija za korisnike, po meni, nije bolja sad nego kad je Telekom bio sam. Konkurencija nije oborila ni cijene a ni poboljšala kvalitet usluge.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Ništa situacija za korisnike, po meni, nije bolja sad nego kad je Telekom bio sam. Konkurencija nije oborila ni cijene a ni poboljšala kvalitet usluge.

Slazem se. Telekom se i dalje ponasa kao da jos uvijek imaju monopol.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    16 Posts

@prezla

Telemach daje nove povoljnosti i popuste za svoje sadasnje korisnike bez potrebe da produzavaju ugovor i slicno (svjezi info mozes naci na Telemach topic-u)... Kad Telekom uradi takav potez onda mozemo reci da rade za dobrobit svojih korisnika, a ne dobit firme. Zadnji put kad su nudili povoljnosti (2GB Interneta na mobilnom) morao sam potpisati novi ugovor na 24 mjeseca. Ovaj famozni extra tv box ni ne palim, jer je ponuda kanala losa, i sami interfejs je prevazidjen prije nekih 5-6 godina.

Sto je najgore ne koristim televiziju i ne mogu promjeniti paket u "Magenta 1 Net" dok mi ovaj ne istekne, tako da cu najvjerovatni po isteku preci na Telemach, jer mi djeluje da su laganiji za svoje korisnike.
    Last edited by Proximus; 13-09-17 at 11:28.

Thanks Thanks Given 
    9,607
    Thanks Thanks Received 
    5,982
    Thanked in
    2,283 Posts

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post

Baš čudno, jer trenutno plaćam 15e jeftinije uslugu, nego što sam plaćao do prije 10 mjeseci kod telekoma... S tim što imam više kanala, 4 puta veću brzinu, dodatni risiver uključen i data karticu sa netom...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Kako DT radi, kada je pod pritiskom konkurencije vidimo na primjeru iz Slovacke i Rumunije.

Da ne spamamo vise temu, nadamo se da ce i CT postati puno bolji.

Telekom, Internet do 300/30 Mbps

UPC, Internet do 200/20 Mbps

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U pravu sam bio ono što sam naveo u vezi kupovine TV Vijesti od strane United grupe...
    Sa sajta in4s:

@ Escobar_BP,
    U pitanju je optika. Ubrzo će i u CG biti takve brzine!
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    6,158
    Thanks Thanks Received 
    13,606
    Thanked in
    5,155 Posts

Je li ovo šampion naveo za relevantan izvor in4s?

Thanks Thanks Given 
    1,138
    Thanks Thanks Received 
    711
    Thanked in
    516 Posts

Nije bitan izvor kad pišu nešto što je očigledno. Uostalom, viđećemo jesu li u pravu.

Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    6,158
    Thanks Thanks Received 
    13,606
    Thanked in
    5,155 Posts

Pojma nemam o čemu se radi, ne čitam ništa što ima veze sa tim smećarima, ali je sigurno neka sprdnja ka' i vazda kod njih...

Sent from my P10 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,665
    Thanks Thanks Received 
    581
    Thanked in
    434 Posts

A cujes pricu "iza koje stoji CIA"... Nova TV je vec pod KKR

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne stvarno sto moze ovaj prezla da napise i da ostane ziv je za nevjerovat.
    Ajde covjece pokri se usima i ne bulazni vise.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    67 Posts

Placa ga neko od Telekomove konkurencije..100%..

Sent from my iPhone using Tapatalk
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Od kupovine TV Vijesti od strane United Group nema nista.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

i kad tacno stizu ti SPORT KLUB kanali ?
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    i kad tacno stizu ti SPORT KLUB kanali ?
    U Bosni operateri sad imaju i arene i sk u ponudi...Makedonija, Hrvatska takodje...Samo još kod nas to ne dozvoljavaju iz Sbb-a i pored odluke da se to reguliše izmedju operatera..tako da vjerovatno nikad.
    Šteta je samo što u svemu tome ispaštamo mi - korisnici, jer nas, zbog bezograzluka..interesa...i nemarnosti nečije, tjeraju da uzimamo dvije tri platforme..kako bi skrpili tih 10 kanala u kojima se razlikuju...:upset:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by iPhone View Post
    U Bosni operateri sad imaju i arene i sk u ponudi...Makedonija, Hrvatska takodje...Samo još kod nas to ne dozvoljavaju iz Sbb-a i pored odluke da se to reguliše izmedju operatera..tako da vjerovatno nikad.
    Šteta je samo što u svemu tome ispaštamo mi - korisnici, jer nas, zbog bezograzluka..interesa...i nemarnosti nečije, tjeraju da uzimamo dvije tri platforme..kako bi skrpili tih 10 kanala u kojima se razlikuju...:upset:
    U BiH telekom nije dobio SK vec M-tel i ako kod nas bude ikad ista od toga vjerovatno ce biti ista stvar.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Crnogorski telekom nece dobiti SK kanale.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    Crnogorski telekom nece dobiti SK kanale.
    Slobodno tržište. :lolblue:

Uslovljavaju korisnike drugih konkurentskih operatera sa par kanala...

Inače je i sam Nebojša Medojević potvrdio "glasine" da će se TV Vijesti prodati United grupi u sklopu medijskog poklapanja Balkana...

Ko laže, vrijeme će utvrditi.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post

Uslovljavaju korisnike drugih konkurentskih operatera sa par kanala...

Inače je i sam Nebojša Medojević potvrdio "glasine" da će se TV Vijesti prodati United grupi u sklopu medijskog poklapanja Balkana...

Ko laže, vrijeme će utvrditi.
    Ne uslovljavaju sa par kanala nego sa kvalitetnim kanalima koje vi kao takvi necete dobiti jer SK odnosnov SBB zahtijevaju da budu u osnovnom paketu a vi hoete da budu zaseban paket i da ih dodatno naplacujete pa kod vas bi covjek trebao kad biste i dobili SK trebao da placa dodatnih 10 eura da bi pratio sportske dogadjaje i na SK i na Arenama dok recimo m-tel u bosni koji je dobio SK ima i njih i Arene u osnovnom paketu i netreba dodatna doplata.
    Takodje Sbb odnosno Telemach u osnovnom paketu imaju i Fox-ove kanale a vi biste i od njih napravili dodatni paket pa zamislite koliko bi kod vas kstalo da neko hoce da pored osnovnog paketa hoce da imaju SK, Arene i Fox-ove kanale.
    I da te zamolim ostavi se tvojih prica u krist lopova iz telekoma jer nismo ni mi budale i znamo kakvi ste lopovi.
    Onda takodje ostavi se price kako ste vi (Telekom) i po pitanju interneta i ostalih servisa idealni jer i o tome bih mogao da
    ti pisem demante do ujutro i zato se pokri usima i ne s.eri vise. pokrihttp://www.crnaberza.com/t97752/2017-the-new-movie-6-titlovana-kolekcija-l
    Last edited by goran5maj; 25-09-17 at 11:33.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    A sto je radio telekom sa svojom infrastrukturom koju je mogao, ali nije htio do isteka ugovora, da dijeli sa konkurencijom uz razumnu nadoknadu?

Page 734 of 830 FirstFirst ... 234634684724730731732733734735736737738744784 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)