Kupujem motor. Hm, podsvijest mi nešto poručuje?
![]()
Cula sam da je NHM los ljubavnik i da pravi samo musku djecu.
Kupujem motor. Hm, podsvijest mi nešto poručuje?
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Sanjah Danijelu Martinović kako se drogira, heroinom u venu.
A ja joj uzeo špric i ubodoh nekog čovjeka sa njim, ušpricah ga.
Sanjah kućicu od drveta, sa terasom punom cvijeća. Blizu je puteljak koji vodi do prilaska jezeru, a jezero je bilo bistro i toplo. Tu sjedoh i pokišah noge.
Uh bih takvu kuću na tom mjestu.
Imala sam osjećaj ujutru kao da sam tu noć na odmoru bila.
Uh, sinoć sanjam da sam u Faludži i da rokam pobunjenike..
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sanjam, pođoh da isfeniram kosu, i kad sam se vratila doma, vidim da me je frizerka ošišala, i to na kratko. Užas!
Vala ne bi bila steta ni da je skratis. Jedno min 20cm.
Ništa zdravo ne kidam...ali čim počne da se krza, gazi, krinja, stiska - fis!))
Jednom sam sanjala gremlinse, i kako ih ubijam pumpericom. Sve neke snove "aj zdravo". Vise volim kad ih se ne sjecam.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Sanjah nekakve gigabajte sinoc. Danas temperatura 38. Propade mi radna akcija, pola prespavah i prelezah i doma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Od jutros se smijem svom snu. :lolblue:
Bio je neki zvanički skup, okružena ljudima ali me cijela tematika tog skupa ne interesuje. Uzimam svijećnak koji sam napravila i koji ima dvije baš velike svijeće, a kao ukras isto tako veliki lenir i makaze. Trčkaram kao dijete a svijećnak nosim kao trofej. Čujem ljude kako nešto pokušavaju da mi kažu, ali ja jasno stavljam do znanja da me ne interesuje i nastavljam u svom fazonu da trčkaram sa tim. :lolblue:
Last edited by Břgíńjĺ; 23-09-17 at 10:03.
Ja sam sinoć sanjao neku seriju 2 sezone po 8 ep
Costacurta mi se zahvaljuje i vodi na veceru jer sam mu malog spasila da se ne stumba niz stepenice
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sell the Vatican, Feed the World!
Noć. Kupam se u rijeci, i opsesivno češljam kosu, koja je rasčešljana, i četka klizi kroz nju...ali ja i dalje češljam -.-
U poslednjih nedelju dana sanjam mnogo kompleksne snove, i pojavljuju mi se neki djelovi što sam sanjao prije godinu-dvije-tri, ne znam tačno kad. Svašta nešto, totalna ludnica.
Sanjah jednu forumašicu kako se ljubimo u sve 16.. Nekako mi baš lijepo pade imajući u vidu da je napolju strašna oluja..
Ono pravi holivudski kliše ali lepo.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Mogu li pogoditi koja je to?
Tu es mon héro!
Guzica (forumska) ekekkekekeke
Leazes krstami svetoga![]()
Tu es mon héro!
zbog federa 100%.
Fun fact: goozica je u Zeddovom snu i strasnom poljupcu mislila na starkyja![]()
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks