Mi imamo broj Stiva, narucimo za 2eur dobijes u veliku ojruglu tepsiju zamotani burek, treba im 20 minuta da se spremi i neko od kolega ode i pokupi. Predobri
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Vjerujes li da obratio paznju nisam na naziv ali evo svjedeno preporuka jos jednom.
Kolega iznad prihvatam sve za vukcevica ali jednostavno u zadnje vrijeme ja ono cudoviste ne mogu pojest. Dva dana je ukus bureka izbija iz mene. Ranko je prava mjera, taman
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Mi imamo broj Stiva, narucimo za 2eur dobijes u veliku ojruglu tepsiju zamotani burek, treba im 20 minuta da se spremi i neko od kolega ode i pokupi. Predobri
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ojrugla, turska tepsija. U nju što se napravi ne može da omane.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ima I u onu nasu bashcarsiju u PG pita ispod saca. Samo krompirusu jedem, sa mesom mi je bzv, a one od zelja I sira ne jedem nidje pa ni tamo, ali vele da su dobre.
Burek STIV No1 ubjedljivo. Delizia No2. Ostali bas daleko jer ne volim masne bureke (Sonja I Stetni) I ne volim kad mi se dva dana iz zeluca vrace ukus bureka (Vukcevic)
Nikad greska sa Apetite
![]()
Mi se masakriramo iz Apetita u firmu, što od pica, što od sendviča sa pančetom i pohovanom piletinom, sve je dobro a jeftino...
Jedino dostava zajebava pa ih obavezno nazvati telefonom a ne preko donesi.com, jer preko donesi se izgleda opušte ka na plažu, dok kad ih zovneš preko telefona uglavnom ispoštuju vrijeme.
Meni preko telefona direktno nikad ali nikad nisu omanuli, ni sa vremenom ni sa hranom.
Ovaj sendvic izgleda odlicno sto je ovo?
Mislim da je ovo sendvič kuće, tj. "Apetit", brutaliti... Dođe svinjski but, grilovani svinjski vrat, sir, jaje...
Mojne mi jaje i sendvic mijesat
Jutros opalih jednu Diavolu sa dva jaja na oko prosutih na vr' nje, bješe prva liga. Može jaje u šta god što se mene tiče...
bitrate
- glavni gurman. kolko vagas brate?
ukljucuje li ti zena sporet?:fat:
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
Bacite taj broj bracoProsli put preko donesi.com cekah sat ipo...
Ne volim kombinacije sa jajima, ako mi se jedu onda samo njih ili omlet..
Nesto mi se ne svidjaju ni na pici ni u sendvicima
Apetite - 068/443-322
@xxl
Doma ručam uglavnom![]()
Ima li kakav flajer? Taman sam tražio neđe sendvič sa slaninom da valja.
Imaš ovdje meni, mada sam ga slika i postova prije pola godine neđe kad sam bio tamo...
https://www.donesi.com/podgorica/lat...ostava-127.php
Čovjek bi pomislio da u pančeta sendviču dođe pančeta, a ne pohovana piletina. Vjerovatno su pogriješili.
Dođe i jedno i drugo, ali jeste retardiran naziv s obzirom da imaju posebno sendvič sa pohovanom piletinom.
.
Sent from my LG-H870S using Tapatalk
Dislajk za roštilj, barem za ove mangulice i ćevape što sam probao, srednja žalost...
Sent from my P10 using Tapatalk
Flajer je postavljen kasnije, na donesi.com stoji pančeta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks