Ja sam probao prije oko mjesec dana i nisu mi dali a bas sam htio da se provucem bez pecata
Sad mozda kako kome...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam probao prije oko mjesec dana i nisu mi dali a bas sam htio da se provucem bez pecata
Sad mozda kako kome...
Moze. Postoji ugovor sa Srbijom po kojem gradjani jedne i druge drzave mogu prelaziti granicu samo licnom kartom. Bez obzira idu li autom, vozom, avionom, pjeske...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mislio sam na nesto ovako:
'Ocu da slozim neke stvari u gepek da mi se ne tumbaju tamo vamo, a i da dobijem malo vise prostora.
Sent from my Che2-L11 using Cafe Del Montenegro mobile app
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
U Kips je bilo tih torbi
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pogledacu danas, zahvaljujem.
Sent from my Che2-L11 using Cafe Del Montenegro mobile app
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Moras ponijet dokument sa kojim si odradio rezervaciju karte
f6
Je li ovo ambrozija?
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ако сам вечерас онлајн поднио захтјев за издавање извода из регистра рођених, да ли се могу надати да ћу га моћи подићи у току сјутрашњег дана?
BIce ti tamo oko podna
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Жив био!
zna li neko neki kontakt za izdavanje bilborda...ko se time bavi u PG? I zna li neko sigurnu informaciju koliko to košta i da li uključuje u cijenu izradu plakata koji se nalazi na bilbordu?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Poslacu ti sutra kontakt
nothing comes from violence and nothing ever could
hvala goozo, čekam
raspitaću se
znam to ngo me baš zanimala recimo najjeftinija varijanta, 4x3 m i recimo mjesec dana...ja sam se nadala jedno 200 eura da nije više...evo sad recimo čitam da u toku sezone (to je od 2017.godine) je bilboard sa jedne strane 4x3m na putu ka Sozini košta 170 eura za mjesec dana a van sezone 50 % jeftinije.....a 6x4m 220 eura.....ti su u vlasništvu monteputa i ima ih desetak valjda tamo. Ja se ponadah d je u PG isto toliko![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
koju karticu uzeti za internet za 3-4dana u srb. da se ubaci u onaj modem dzepni kako li se zove vec?
f6
Ne znam za modem dzepni, vip ima tipa da se za 300din il tako nesto aktivira net za nedelju dana i top je![]()
Ako imaš mtel karticu našu, ubaci nju...
Sent from Tapatalk
#fakenews
valjalo bi to za dvoje troje ljudi u auto do tamo i tamo gore, ako moze ta mtel u modem onaj iz telekoma
f6
Testiraj prije puta, trebalo bi da može jer se modem plaćao posebno...
Sent from Tapatalk
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks