ili da ga konvertujes u C432 ili da cekas update,druge ti nema...
telefon je za trziste Velike Britanije....
ili da ga konvertujes u C432 ili da cekas update,druge ti nema...
mozes li mi objasniti kako da se konvertuje ? Da li to ima nekih mana ?
Nema mana ako se odradi kako treba (ja sam konvertovao moj single sim na dual sim,radi bez problema), ali nije ni malo prosto,mora da se otkljuca bootloader,instalira custom recovery,odradi rebrandiranje,pa tek da se instalira firmware. Najbolje ti je ako ti je bitan update da odneses do nekog servisa da ga flesuje
a nije mi nesto bitan update, jedino sto imam problem da mi telefon u standby-u malo vise trosi bateriju pretpostavljam da bi to popravio update
Pojedine verzije firmwarea su imale taj problem, ali da sam na tvom mjestu,sacekao bih update na novi android, njega ces sigurno dobiti automatski kad izadje
Koristim već skoro 2 mjeseca Spigen Rugged Armour Slim... Nikad nisam imao futrolu toliko tanku da je ne primećujem na telefon, s toliko jaku da mi se čini da mi je telefon tenk...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ne, B160 je B160
Poslije apdejta se mnogo brže puni baterija...
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Ako ti baterija nije MASU bolja nego prije, onda radi clean install, nema što da mozgaš je li ili nije, jednostavno mora biti drastično bolja
Što se punjenja tiče, lično ja nisam imao telefon koji se brže puni.
Kako se radi clean install?! Ja se u te stvari ne razumijem...
reset na fabricka podesavanja
Posle svako update sam radio reset.
Cus zaboravit passworde
Sta si ti ono bio po zanimanju
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Odradiš bekap prije čiste instalacije pa će ti se aplikacije kasnije same instalirati... A i ostalo se sve vrati kroz restore skoro...
Sent from my P10 using Tapatalk
Преко чега рсдите бекап, преко њих или неки други?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Odradio sam... E sad ćemo videti je li baterija MASU bolja...
ima li neko resenje kako da se smanji ova potrosnja baterije u standby rezimu , preko noci potrosi 10-13% baterije .
puni ga preko noci pa nece
Poslije apdejta i vraćanja na fabrička baterija jeste bolja. Nije drastično ali je bolja...
Nisam pominjao ništa, reko možda tripujem ali ne, nakon što mi je tel pokupio neki sitan update prije neki dan, baterija je osjetno lošija. I dalje je dobra, izdrži cio dan pa mi je skoro i nebitno ali eto, prije sam imao oko 5h sot-a, sad oko 3.5h.
Sent from my P10 using Tapatalk
Sam je povukao update ili? Mozes li da napravis screenshot onog dijela 'o telefonu', pa dolje gdje pise nivo bezbed. zakrpe, verzija jezgra,... ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks