Uzmes fiksni i dobijes vecu brzinu neta za istu cijenu kao sto sada placas
Sent from my LG-D858HK using Cafe Del Montenegro mobile app
Mene ne zanima fiksni telefon, neka oni još povećaju internet![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Uzmes fiksni i dobijes vecu brzinu neta za istu cijenu kao sto sada placas
a ovi sto vec imaju trio gold extra? njima ona stvar? :loyal:
Ukljucena pretplata u tu cijenu koju sada placas, nema povecanja
Oni ce dobiti jos vise minuta, hbo paket...
Sad je stvarno ponuda dobra. Od kako su nam dodali HBO u extra gold paket, meračenje je stvarno sjesti da se malo odmori čovjek uz neki dobar film... Ne znam samo što se desilo sinoć pa nisu puštili najavljeno finale u košarci na SK1... teško je gledat onakvu bijednu sliku na RTCG I slušat one komentatore ali zaisto
Dogovor televizija da rtcg i rts prenose zavrsnicu
straus poslah ti poruku .... Inace ovaj EON je genijalan, radi mi savrseno... Napokon gledam sta mi se gleda bez reklama, a i mogu premotat da ne zvizdim uz televizor kad mi ide serija koju pratim itd .... Banja bi bilo kad bi to moglo i na tv preko rutera da se premotava....
Last edited by Tri_Srca; 18-09-17 at 15:31.
Zna li neko user/pass za pristup Calix ruteru ?
Who let the dogs out
Hvala strausu na ekstra brzoj `intervenciji` ... Pojavio se sa sve ugovorom u roku od deset minuta ...
Ja fiksni nemam evo vec 6, 7 godina, niti mi je bio potreban, ali ovakvu ponudu nema razloga odbit... Mjesecna preplata mi je ostala ista (ni deset centi skuplja), a dobio sam dodatnih 30 kanala, CineStar Tv, ona 43 radio kanala na kojima ima muzike za svakog, brzi internet umjesto dosadasnjih 40/3 sad imam 60/4, EON sad mogu da koristim na pet uredjaja umjesto na jedan kao do sad + besplatno bezicni fiksni uredjaj na koji ima neograniceno poziva ka Telemach mrezi, a 1 500 minuta ka drugoj (moze i to valjat nekad) ... Sve u svemu odlicna ponuda/promocija ... Hvala
![]()
Moze li ova telemach kablovska da se postavi na mjestima gdje nema internet podrske?
Na primjer po selima?
Jer mi se bas svidja ponuda kanala koju imaju
Upravo tako, javi se u inbox
Je li ovo samo kod mene ovako... svi kanali se koče, za poludjet. Ovi HD su tek ne daj boze. Svakih 5 sec. Po sekund dvije nema slike.
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
Imas poruku u inbox
Ja ne znam što ne ažuriraju sajt kad daju neku akciju nego tebe moramo svako malo cimat staus
Btw, imam li ja sa duo net gold extra na šta prelazit?![]()
bitrate, imas akcijski cjenovnik na sajtu, tamo sve pise.... ja sam presao (uz konsultaciju sa strausom) sa duo net silver na tri fiber gold.....
placao sam duo net silver preko koaksijalca 22.90, a sad ista cijena tri gold preko optike![]()
Who let the dogs out
Last edited by institucija; 19-09-17 at 11:07.
Ili u međuvrememu potpišeš na promociji novi, još povoljniji, ugovor :mrgreen:
TT
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks