E ču pet setova.. Šakale vranooKako ga prosu Rafa, sve je smiješno
U 2:30..
Biće dobar meč i Nadal - Rubljev.. Ide to u pet setova
E ču pet setova.. Šakale vranooKako ga prosu Rafa, sve je smiješno
Dobi Delpo 3 1.
Sent from my E6653 using Cafe Del Montenegro mobile app
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Jel moguće od ove vrane da izgubi Federer?
Komedija.
Sve se otvori za orangutana...pih
Kao da bi imao sanse protiv Nadala.
A koliki si ljubitelj i poznavalac tenisa i koliki ti je nivo kulture si iskazao u jednom postu.
Delpo kao jedan od najgotivnijih likova u danasnjem tenisu, koga su povrede unakazile kroz karijeru koja bi sigurno bila blistava...ovo za Nadala ne treba ni komentarisati.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Bravo Delpo majstore. Kakav top od forhenda to je strasno.
Mozda i najposteniji teniser ikad,Delpo. Bravo majstore
Vala nisam nikad bio tuzan ni Novaka kad je pobjedjivao-momak je krajnje simpatican a baksuz sa povredama jer nikad sezonu cijelu odigrao nije.
Bas bi me obradovalo da uzme ovaj turnir.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Je li moguce da lik ovo pishe za nekog ko je bash nad Feshom uzeo GS?
Bolje ne pisat ni a vishe ovdje.
...
Mislim da ni tebe ni nikoga nijesam vrijeđa` s foruma nit te pominja` niđe?
Nit sam za sebe reka` da sam stručnjak.
Mogu pisat što me volja u granicama i po pravilima. A ako tebi ili drugima smeta preskačite moje postove.
Nijesi ni ti a ni ostali nijesu mjerodavni da mi određujete što da pišem (osim moderatora ako što prekršim).
Tako da...
Last edited by jokaš; 07-09-17 at 11:26.
Ne moras da me pominjes niti vrijedjas da bih sebi za pravo dao da ti odgovorim. Razlog zasto sam ti napisao to sto sam napisao jesu tvoji komentari o teniserima "vranama" i "oragnutanima". Tenis se ne zove bez razloga bijelim sportom. Tako se zove jer je cist. I to bi trebali znati svi koji komentarisu tenis. U ovim tvojim kvalifikacijama nema nista cisto, naprotiv, prljave su da prljavije ne mogu biti. Za mene nije normalno nazvati nekog tenisera vranom ili orangutanom, a pogotovo sto su u pitanju veliki sampioni.
Ova tema prosto treba da bude zatvorena za ljude poput tebe, jer je kvarite i trujete, i jer je nekaznjavanje takvih "strucnih" pisanja sa ove teme trajno otjeralo ljude koji bi o tenisu razgovarali mnogo pristojnije, konstruktivnije i ljudskije.
Evo koliko pratim tenis, još nisam čuo da je neko nešto loše rekao za Delpa. Strašan igrač, da ga nisu povrede uništile, ova četvorica ne bi imala ovoliko GS.
Last edited by masija; 08-09-17 at 12:30.
Ajde malo relax,nije Jokash mislio nishta loshe oko Delpa,isti taj Delpo je trebao da izgubi od Thiema,kashljao,navodno crche na terenu,ovaj se opusti i vozdra djaci,sve je u glavi shto se tenisa tiche,uglavnom.
...
Ali sjevaju forhendi![]()
Brejknu ga Delpo.
I naravno Delpo se povampiri protiv Federera , a onda Nadal obriše pod sa njim. Iznenadio bih se da je bio drugačiji epilog. I sad će smrdljivi Španac da osvoji ovo.
Kme
Cus smrdljivi Spanac, ao kakvih epiteta za najveceg ikad.
Forever young, i want to be forever young
Zasluženo obojica stigli do finala. Anderson je sinoć slavio kao da je već osvojio GS.
Vjerovatno ovo Rafa uzima bez nekih većih problema.
Ali, mora se reći da je ovo po kvaliitetu sigurno najgori GS u ko zna koliko godina. Nema 3 od 5 top 5 igrača.
Pogledajte koga su samo pobjeđivali i jedan i drugi do finala i njihove pozicije na ATP listi.
Mada, GS je GS.
ANDERSON
Aragone (534)
Gulbis (255)
Ćorić (61)
Lorenci (40)
Kveri (21)
Karenjo-Busta (19)
Nadal (1)
NADAL
Lajovic (85)
Daniel (121)
Mayer L. (59)
Dolgopolov (64)
Rublev (53)
Del Potro (28)
Anderson (32)
Nema puno razlike u odnosu na zadnji Vimbldon.
Makar su na Vimbldonu bili prisutni praktično svi iz vrha.
Da vidimo ide li Rafa na 16.
Edit:
Rafa na tribinama čeka servis. Asova nema i idu brejk lopte.
Last edited by D.S.; 10-09-17 at 22:00.
Podsjeca malo na onaj boks mec od nedavno, tzv borbu vijeka...
Ni promil sansi nema ovaj "izazivac", al bukvalno ni promil...
Da mu nije servisa pocistio bi ga Nadal za sat vremena.
Ima li neki stream da odgledam kraj? Hvala
Bili svi iz vrha do 1/8 finala, eventualno poneko do 1/4, uglavnom kad uporedis FedExov put do titule na Vim i Rafin na USO nema nikakve razlike osim mozda finale, a i to nije neka razlika. Uglavnom, postovanje za obojicu za ovu sezonu, podjelili su po 2 GS, pogotovo kad se uzmu u obzir njihove godine, a za ostatak ATP tura osim Jokera i Mareja sta reci, mimo povremenih divljih izleta par entuzijasa, tu su cisto figurativno da popune pozicije na rang listi. Kakvo ce rasulo da nastane kad se povuce Big 4, a i sama organizacija ce da bude na mukama da odrzi popularnost samog sporta nakon toga.
A sto se tice Rafinog cekanja servisa, standardno i nista cudno kad je on u pitanju, pogotovo kad je 1 servis u pitanju.
Last edited by technus; 11-09-17 at 01:43.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks