Nije ni meni bilo slike na RTCG, ni na košarku ni na fudbal sinoć... Samo zvuk.. O čemu se radi?
Ja ga palim na "foru". Pise mi na SK kanalima da nije dostupan za ovu teritoriju . (Wifi je telekom). Onda ga na onu skrol traku dolje navucem na trenutno vrijeme i ....radi.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Nije ni meni bilo slike na RTCG, ni na košarku ni na fudbal sinoć... Samo zvuk.. O čemu se radi?
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ovo radi i vise nego dobro.... Za sada je i kod mene crn ekran na Sport Klub kanalima.
Who let the dogs out
Meni ne radi nista..kaze da nisam subscribed
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
To bi bilo pre preglupo da moze samo preko telemach interneta. MIjenjajte to pod hitno ako je stvarno tako.
Pitanje, da li mogu koristiti EON sa bilo kojim paketom ili ima minimum neki?
SPort klub je najvazniji a on ne radi hahah
Sate sate sate
E svaka im cast. Digitalni fiber duo gold premium paket, a an svaki kanal koji pustim dobijem istu poruku...."Niste pretplaceni na ovaj kanal"
I na laptopu i na telefonu.
Bravo.
Ja ne mogu ni da se prijavim...piše pogrešna lozinka ili e-mail adresa, a na android aplikacija puca....ima li ko sličnih problema?
Za one koji nemaju Telemach internet eon kosta 2eura. SK ne radi, jos uvijek nema iOS aplikacije( u app store postoji samo D3Go koji ne radi).Ako ovo nisu samo pocetnicki problemi EON je Veliko ****** kroz gusto granje.
2e mjesecno je EON dodatak Minimax plus. U zavisnosti od paketa, odredjuje se broj i dostupnost EON uredjaja....u moj telemach meniju mi stoji da su uredjaji aktivni, ali sliku jos uvijek, tj.kanale ne mogu da pustim.
Koliko procitah na jednom drugom forumu, korisnici telemacha iz Bosne imaju isti problem i najavljeno im je da ce biti rijesen do 19h.
Sacekacemo.
Kakav EON Minimax dodatak ?
Moze li ovaj EON na smart box uredjaje koji imaju android u sebi?
I moze li SK da se gleda sa drugih mreza?
I sto se tu dobija za te 2eur ?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Nisam ja nista pobrkao...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@Posejdon, mozes li napisati koji Telemach paket koristis ?
Koliko vidjeh na svim Duo i Trio paketima je bar jedan EON ukljucen u pretplatu.
Meni svaki deseti kanal radi, za ostale mi javlja da nemam pretplatu (uključujući i sve CG kanale). Imam Trio fiber gold extra paket, da je što bolje.
Pa ja sam i napisao da se placa 2 eura za sve one koji nisu duo i trio paketi.
Evo sad vidim da mi na PC nema ni slike ni tona na to malo kanala koji "rade". WTF?
Provjerih na YouTube da vidim da nije nešto do mene, ali tamo sve radi.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks