Ovo što radi Vuč je za zatvor, mene je sramota - volio bih da znam šta je u njegovoj glavi?!:hammer:
Kako je los Vucevic u oba pravca, presmijesan igrac.
Vucevic je toliko precijenjen da je to smjesno.
Steta,mozda tankuje za osminu finala![]()
Ovo što radi Vuč je za zatvor, mene je sramota - volio bih da znam šta je u njegovoj glavi?!:hammer:
Dje je onaj strucnjak, od prije neki dan, sto kaze da je Vucevic korisniji od Dubljevica? Molim ga da se samobanuje.
O mrtvima, bivšima i lacialeu sve najbolje.
Baš, baš, baš loš Vučko. Ne može tip da se trgne tri meča, nevjerovatno. Vidjećemo dalje, do drugog poluvremena se ne može promijeniti puno.
Tanjevic da pogleda malo utakmicu a ne da prduljeca samo sudijama.. vucevicu minute samo da odmori dubljevic, momak je zlo za ovu ekipu, korisniji je od njega i ovaj barovic koji je kriminal nista ne zna momak
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Rajs - 4pts 0 assists. Moglu su naci i jeftiniju opciju.
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Evo što gubimo
![]()
+/- Vucevica, Rajsa i BArovica -17
Dubljevic +6
Đe je Mićko čarape sazuo?
Nije lako, ali je jako rođaci.
Barović ima -18 za 9 minuta na parketu, lik nije ni za klupu ABA-ligaša. Ostali članovi tzv. prve petorke :lolblue:Vučević, Rice i Đurišić imaju -17!!! Boša omatufio, umjesto da izmjene i igru prilagodi zbivanju na parketu i protivniku on rotira po šablonu. Bože sačuvaj!!!:hammer::hammer::hammer:
A oni imaju tremu, to je znači.
Inače, ama baš ništa izgubili ne bi da nemamo ovog Rajsa. Ovi iz saveza su izgleda očekivali Bo Mekejleba od prije koju godinu, ali prc.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Vucevic? Xexe
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pih, kad vidim stranca u nasoj reprezentaciji, sramota, crnac a za Cg igra, e kuku, bolje nekog juniora da dovedu da im igru organizuje makar je nas
Sate sate sate
Šehović kao da je ovdje upao jer je birao od izgubljenih.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Da dodam - veliki respect za drugu petorku, posebno za Dubljevičijusa, čovjek je car!![]()
Sve pohvale za Dublju, Vladu i Pavlicevica. Onako sw bori!
Bosha senilno djeluje. Mlatara rukama, prduljeca sudijama unosi nemir u ekipu.
Vucevic i Rajs da ista igraju mi bi ovo lagano dobili.
hahahah pazi Vranjesa on ce prackati sad
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks