Opet kažem, svaka čas` našim momcima.
Ovo je druga priča ali treba bit realan.
Ako nam bude trebao bod tamo ili pobjeda u Poljsku a njima isto bude trebalo za prvo mjesto ili sl. biće vidimo se.
No ne zna se ništa.
Mi smo od poljaka izgubili a dance tamo dobili.
Vjerujem svakako u prolaz.
a, vjerovatno da ima...
Čitajući po ovih inostranih foruma izgleda da Rumuni ne dolaze u najboljem raspoloženju.Ne igraju im Alibec, Budesku i Pinitili, kapiten Chirches je izgleda u svađi sa selektorom a i ostatak ekipe nije u najboljim odnosima.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
nesto je medju njima, neki animozitet, vjerovatno i FSS, medjutim u svemu mi je jedna druga stvar na umu, a to je sta SMS u sustini dobija sa nama, vec afirmisan igrac, perspektivan, nije mu ni do para, grabice se za njega, a ovako sa nama sa samo navlaci neku safru u zemlji kojoj def pripada.
Naravno, dabogda nam dosao:mrgreen:
Last edited by dusman; 04-09-17 at 11:15.
Pa znaš kako čovjek neće igrati na SP u Rusiji ako Musolini ostane selektor i za naredne kvalifikacije je otpisan što znači imaće 25 godina a onda da se nada da će zaigrati u trećem ciklusu ako se promijeni selektor Srbije, drugo što može biti problem ako bude želio da ostvari transfer u neki vrhunski klub u Engleskoj ili Španiji a da nema reprezentativnih nastupa da li bi mu dali radnu dozvolu ili da li mu to što nije reprezentativac umanjuje cijenu što je na kraju bitno i njemu a i Kežmanu.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ma 'ebe nam se za SMS-a, brišite ove poruke, mlaćenje prazne slame![]()
Da se skoncetrišemo na naše momke, Tomašević na centralnog noćas, ko će igrati lijevo? Tipujem na Vešovića, mada bi ga radije gledao ofanzivnije ali nužda zakon mijenja...
Joj, kad bi ovaj Kazahstan nocas okinuo Poljake u goste, a mi da dobijemo Rumuniju. Oni cekaju Jermene kuci u zadnje kolo I ako ih dobiju nama se brise poraz od Jermena a Poljaci ulaze u minus sa bodovima. Ova kombinatorika me poludje 😂
Nego, snila baba....
Baš me zanima kako će Tumba da riješi ovo, poprilično nas je zajebao žuti Simića, Tomašević se definitivno seli na njegovo mjesto, ako spusti Vešovića lijevo nadoknadićemo nedostatak u defanzivi ali i izgubiti hitrinu naprijed...
Ili će Marušića preselit lijevo, pa desno stavit Stojkovića ili će Vešovića spustit na lijevog a gore gurnut u vatru Hakšabanovića (prirodna mu pozicija ali malo vjerovatno)
Samo da se ne povlačimo, ako su grogi kao što neko reče, treba ih dotuć...
Jovetić kanal.
Stojkovic ce na lijevog beka
Tu opciju nisam pominjao jer ne znam ništa o njemu u zadnje vrijeme, prebitna je utakmica, ima li on uopšte minuta u nogama u svom klubu?
Bolje zverotic centralno.
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
2 cilja:
1. Pobjeda
2. Sacivati kostur tima od kartona i suspenzije ( Savica, Vukcevica i Jovetica).
opaaaa, gubi Danska !!
Prccccc!!!!
prc prc.. pogledaj sad pritisak na nase..
Danci od onog poraza od nas djeluju kao najjaci tim grupe.
Fino sa jednim igracem u 16, jedino neki autogol danci da daju...
Stojković lijevo , Tumba se već usrao u utakmicu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks