Ova od 160hp ide sasvim fino koliko vidim, tako da definitivno nije tu vozio![]()
Nista drug, uzimas 1.4 automatik sesticu sa TROJE vrata i neka te ispane 9.
Dobra kupovina
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Tebi za 6.500 moras gledat gore 4000max auto
f6
Kakava je ovo prica da svabe izbacuju dizele i da ce bit bagatela kod nas?
Umoran sam od svega sto znam
Dje je ta prica, moj crni zuti?
Jedan grad ne znam koji uvodi zabranu na vozila u jednoj siroj gradskoj zoni koja nisu euro 6.
Naravno krenula je prica kako u cijeloj njemackoj slijedi zabrana za euro6. ( 2014god) i sad ti je nastupila ekstaza u srbiju kako ce da se vozi a6 za 5-6hiljada a bio je 25itd.
f6
tako sam cuo
Prema tome, šta da ti kažem?
Nesto je pricano i spekulisano da auta 2008 i starija spadaju pod tu grupu vozila...
Super
Ih što bi se našklapale korporacije od prodaje djelova za te lamine neznavenim Balkancima.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
samo za gradske zone je zabrana, a što se tiče širih zona to tek za 10-15 god ako i tad
She is only here to annoy herself!
Evo vele u Njemacku ne znaju sto ce sa dizelima. Kao u VW daju subvencije.do 10k za kupcd koji dovezu dizela ukoliko kupi auto na drugi pogon.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....nav_id=1297580
Last edited by kimmi; 03-09-17 at 22:13.
Znaci ceka nas kolaps trzista polovnjaka
Ne toliko koliko bi se ochekivalo, auto koje im se dovede da bi se dobila subvencija, ne ide nikud, nako na hidraulichku.. -presu!(znam znam, greota, ali je tako).
><
Volvo od 2019 godine pravi iskljucivo hibride ili 100% elektricna kola.
Francuska do 2040 godine planira da banuje prodaju kola na dizel i benzin.
Norveska planira da uradi isto to, ali do 2025 godine.
India i Njemacka do 2030...
Kako god obrnes dizelima se blizi kraj, svakakvih skandala ima s varanjima testova...I to ne samo vw nego svi
Vozila na elektricni pogon se guraju u prvi plan, iako se vise zagadjuje proizvodnjom baterija...
Ja bi najradije na benzin vozio no nece niko da kupi auto poslije...
rm -rf /
Kupi ga i uzivaj. Po mom misljenju, nema svrhe planirati prodaju auta koje jos nisi ni kupio.
Prilicno sam siguran da barem 60-70% ljudi koji kupe dizela da bi ustedjeli na gorivu nikad ne vide benefite od toga jer jednostavno ne prelaze dovoljno kilometara ili moraju da placaju popravke kojih objektivno ima s obzirom da je mali broj dizel auta iz uvoza koja stvarno valjaju.
Last edited by Vidocq; 04-09-17 at 14:09.
Pa kad prodajete ođe, ja moje vraćam Njemcu kod koga sam i kupio auto kad budem htio drugo, benzinjara, sve se lijepo dogovorili.
U Njemačkoj je isti ***** dizel-benzin, čak i cijene polovnih kola, minorne razlike... Niđe na cijenu nije nafta ka ođe...
Vazda smo mi bili najpametniji
A tek ako se neki kvar desi...
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks