Page 8 of 4705 FirstFirst ... 45678910111218581085081008 ... LastLast
Results 176 to 200 of 117606

Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Beleaguered Republic of Ireland boss Steve Staunton has lost four more players for Wednesday's Euro 2008 qualifier against the Czech Republic.

Paddy Kenny, Andy O'Brien, Kevin Doyle, Aiden McGeady and Stephen Ireland have all joined the list of absentees for the important lansdowne Road clash.

West Brom's Paul McShane will make his Republic debut while Brighton's Wayne Henderson is likely to start in goal.

Staunton made a U-turn on Tuesday by adding Lee Carsley to his squad.

The Everton midfielder has spent the last two and a half years in retirement after deciding to focus on club football and family.

Recently, however, Carsley contacted Staunton, stating he wished to be considered for future international fixtures.

When fellow central midfielders Steven Reid and Graham Kavanagh then withdrew through injury prior to Saturday's 5-2 humiliation by the Cypriots, Carsley's return appeared a formality.

However, Staunton maintained a defiant stance, explaining if he were to select Carsley it would be "a kick in the teeth" for the other members of the squad.

But with the injury situation worsening, Staunton said on Wednesday: "Lee was always in the back of my mind."

Celtic winger McGeady went over on his ankle during training at Lansdowne Road on Tuesday in what Staunton described as "a freak accident."

Sheffield United goalkeeper Kenny and Manchester City midfielder Ireland (both hamstring) have returned to their clubs along with Reading striker Kevin Doyle (ankle) while Portsmouth centre-back Andy O'Brien (ankle) is also out.

With Richard Dunne suspended, Staunton is without three of the back five from Saturday's humiliating 5-2 defeat to Cyprus in Nicosia on Saturday.

f McGeady is ruled out, Staunton will have 14 players on the sidelines for the visit of the Czechs.

McGeady, Kenny, O'Brien, Ireland, Doyle and Dunne are joined by Shay Given, Joey O'Brien, Stephen Carr, Ian Harte, Steven Reid, Graham Kavanagh, Stephen Elliott and Liam Miller.

"Aiden's injury is typical of what's happening. That's the luck at the moment," said a frustrated Staunton.

"I'm not making excuses, but I don't think many countries could cope with the amount of injuries we've had."

West Brom centre-back McShane will make his debut in a back four which also includes Steve Finnan, John O'Shea and Birmingham's Stephen Kelly, who only has two caps to his name.

Brighton's Wayne Henderson looks set to get the nod for the number one shirt ahead of Barnsley's Nicky Colgan as Staunton turns to his third-choice goalkeeper.

Henderson has made just two appearances for Ireland, both as substitute, while most recently he has played against the likes of Crewe, Yeovil and Chesterfield for a Brighton side 20th in League One.
    što je mislim dovoljno za 2 na čehe.inače trenutna kvota je 1.87,sinoć je bila 2.05 na gb-u,i vjerujem da će još padati.
    4' 33''

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by tricky_kid View Post
    Pa dobro, razlika izmedju tebe i mene je sto ja igram da budem u plusu, a ne da ne budem u minusu...

Ja bih se prije odlucio da uplatim po 10e na 4-5 tiketa sa tih 40-50e koje potrosis na placanje Sofrove telefonske pomoci, ali nemam nista protiv tvog nacina kladjenja. Vazno je da si ti zadovoljan

Ja sam malo pogresno postavio recenicu ali mislili smo na isto, tada nisam bio [/B] da ne budem u minusu[/B] nego sam [/B]bio da budem[/B] u debelom plusu (700e) u prviih 7-8 dana stim sto sam na otvaranju prvenstva na Njemce uplatio preko 200e protiv kostarike a ostalo sam pratio tipove, Sofro je pogodio preko 7 uzastopnih tipova. I u svakom trenutku znam na kakvom sam stanju jer cuvam svaki nedobitni i imam iskopirane dobitne tikete.Racun se za telefon otplati od jednog tiketa
    a nemam vremena da sastavljam tikete sa po 10e nego i dalje pratim singlove.

Inace danasnji tiketi su mi Sofrov tip dana Ukraina kvota 1.70 sa 50e iNjemackU sam ja sam odigrao takodje sa 50e kvota1.9
    Na Pro betu je singl dana bio Bjelorusija kvota 2.5 koja je dobila 4-2 a koju nisam odgigrao jer je ranije pocela od ostalih.

Iako sam promasio 2 tima, morao sam postavit ovaj tiket sto sam igrao juce zbog ovih pogodaka

Sweden U21 - Serbia U21 2 3.75
    Derry City - Drogheda 2 4.0
    Duslo Shala - Artmedia B. 2 1.8
    Dag & Red - St. Albans 1 1.5
    Rushden - Halifax 1 2.05
    Gravesend - Stafford R. 1 1.75

Uplata: 1e Moguci dobitak: 145.3e

Boldovani su pogodjeni, sto ste mogli pretpostavit sami

Ovakvih tiketa sto ti pominjes od po po 1 euro ja sam uplatio na stotine ali sam na vrijeme shvatio....da su cisto gubljenje vremena

Svaka cast za ovo gore sto si pogodio ali znas li kolko je ljudikoji kazu kako ih je bacio samo jedan. Pare samo odlaze a taj jedan uvijek stoji.
    Last edited by kEDOWN; 11-10-06 at 23:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ljudi ... ja mislim da se + moze samo izac ako gadjas jacim ulogom svako kolo kvotu 3-4 i to je to...

Ovi pokusaji sa 1e na 150 i slicno su mi vishe dosadili...

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by sljiva View Post
    Ljudi ... ja mislim da se + moze samo izac ako gadjas jacim ulogom svako kolo kvotu 3-4 i to je to...

Ovi pokusaji sa 1e na 150 i slicno su mi vishe dosadili...

Ada normalno, neku finu kvoticu uplatis sa 50e igras na favorite i ne mislis oce li biti stativa precka i ***** palci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

aston villa-totenham 1 (2.20)
    aston villa ove godine odlična sa fudbalskim mozgom o'neillom na čelu protiv (ispod)prosječnog totenham-a.
    villa kući dobila tri od tri(reading,newcastle,charlton),totenham izgubio na stranu tri od tri(liverpool,bolton,mufc)
    što se tiče ville golman sorensen ima male šanse da stane na gol(povrijedio se u meču sa s.irskom),dok kod totenham-a neće igrat Tainio.
    ovog čak možda probam i sa hendikepom.
    Last edited by pa$a milet; 13-10-06 at 03:41.
    4' 33''

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    Ja sam malo pogresno postavio recenicu ali mislili smo na isto, tada nisam bio [/b] da ne budem u minusu[/b] nego sam [/b]bio da budem[/b] u debelom plusu (700e) u prviih 7-8 dana stim sto sam na otvaranju prvenstva na Njemce uplatio preko 200e protiv kostarike a ostalo sam pratio tipove, Sofro je pogodio preko 7 uzastopnih tipova. I u svakom trenutku znam na kakvom sam stanju jer cuvam svaki nedobitni i imam iskopirane dobitne tikete.Racun se za telefon otplati od jednog tiketa
    a nemam vremena da sastavljam tikete sa po 10e nego i dalje pratim singlove.

Inace danasnji tiketi su mi Sofrov tip dana Ukraina kvota 1.70 sa 50e iNjemackU sam ja sam odigrao takodje sa 50e kvota1.9
    Na Pro betu je singl dana bio Bjelorusija kvota 2.5 koja je dobila 4-2 a koju nisam odgigrao jer je ranije pocela od ostalih.

Ovakvih tiketa sto ti pominjes od po po 1 euro ja sam uplatio na stotine ali sam na vrijeme shvatio....da su cisto gubljenje vremena

Svaka cast za ovo gore sto si pogodio ali znas li kolko je ljudikoji kazu kako ih je bacio samo jedan. Pare samo odlaze a taj jedan uvijek stoji.
    Ti si kladionicar po zanimanju i ja te razumijem u potpunosti. Ja ne mogu sebi da priustim kladjenje sa 50e za 85e, jer ne zelim da prihvatim toliki rizik, nekako mi se cini da se ne isplati. Ne bih volio da promasim 2-3 puta zaredom sa tolikim uplatama... Ja sam sasvim zadovoljan svojim dobitkom sa uplatama po 10e. Ne dobijam mozda cesto kao ti, ali mogu rec da dobijam, a ja kad dobijem to je DOBITAK (x10, x20 od ulozenog), a da igram kao ti onda bih to smatrao (rizikujes 50e za 25e) zasluzenom ZARADOM I naravno igram bez dodatnih (telefonskih) troskova. Medjutim, da smatram da ne mogu sam da dobijem i ja bih zvao Sofra, pogotovo ako se isplati kao tebi...

Sto se tice mojih tiketa sa 1e, to je rijetko. Desi se da mi se radnim danom nadju kvote pri ruci pa uzmem i odigram sa 1e par iznenadjenja, bez nekih ocekivanja. Nisam toliki oportunista, pa da ocekujem da dobijem sa 1e 7000e, iako ima takvih slucajeva

P.S. Kad vec zoves Sofra i te druge servise, mogao bi da dijelis te tipove dana sa nama? Ne samo ti, nego bilo ko, ko zove te servise, nista ga ne kosta da postavi ovdje tipove dana
    They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo 17 parova sa solidnim kvotama od kojih cu sjutra da izaberem 5-6 na jedan tiket sa 10e i 5-6 na drugi tiket sa 5e. Ako ne bude nekih pretjeranih iznenadjenja, ja mislim da ce od ovih 17 parova doc 12, pa probajete da izbjegnete tih 5 za koje mislite da nece doc

Engleska:

Vigan - Mancester J. 2 1.55
    Liverpul - Blekburn 1 1.45
    Mancester S. - Sefild J. 1 1.8
    Reding - Celzi 2 1.4

Njemacka:

Majnc - Ahen 1 2.05
    Bajern - Herta 1 1.45
    Hamburg - Salke 1 2.5

Italija:

Sampdorija - Milan 2 1.8
    Empoli - Fiorentina 2 2.25
    Redjina - Roma 3+ 1.9
    Lacio - Kaljari 1 1.65

Spanija:

Hetafe - Real M. 2 1.8
    Atl. Madrid - Huelva 1 1.45
    Selta - Valensija 2 2.05

Francuska:

Lion - St. Etjen 1 1.4
    Nant - Soso 1 2.10
    PSZ - Sedan 1 1.55

Treba se pazit ovih ekipa koje igraju Ligu Sampiona, pogotovo Hamburga (gostuje Portu) i Celzija i Barselone (Barsa gostuje Celziju ). Ostali nemaju neke preteske meceve, ali ko zna kakve ce sastave izvesti...
    They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

to sam i ja htio da kazem kedown daj dijeli te predloge kad vec zoves
    Last edited by kefalo; 13-10-06 at 14:16.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Ti si kladionicar po zanimanju i ja te razumijem u potpunosti. Ja ne mogu sebi da priustim kladjenje sa 50e za 85e, jer ne zelim da prihvatim toliki rizik, nekako mi se cini da se ne isplati. Ne bih volio da promasim 2-3 puta zaredom sa tolikim uplatama... Ja sam sasvim zadovoljan svojim dobitkom sa uplatama po 10e. Ne dobijam mozda cesto kao ti, ali mogu rec da dobijam, a ja kad dobijem to je DOBITAK (x10, x20 od ulozenog), a da igram kao ti onda bih to smatrao (rizikujes 50e za 25e) zasluzenom ZARADOM I naravno igram bez dodatnih (telefonskih) troskova. Medjutim, da smatram da ne mogu sam da dobijem i ja bih zvao Sofra, pogotovo ako se isplati kao tebi...

Sto se tice mojih tiketa sa 1e, to je rijetko. Desi se da mi se radnim danom nadju kvote pri ruci pa uzmem i odigram sa 1e par iznenadjenja, bez nekih ocekivanja. Nisam toliki oportunista, pa da ocekujem da dobijem sa 1e 7000e, iako ima takvih slucajeva

P.S. Kad vec zoves Sofra i te druge servise, mogao bi da dijelis te tipove dana sa nama? Ne samo ti, nego bilo ko, ko zove te servise, nista ga ne kosta da postavi ovdje tipove dana

Nisam ja nikakvi kladionicar po zanimanju,dobijao sam sto sam igrao sam po 20-30e ali nekako ih na kraju sve vratim ilimi se tako cinjelo, jednostavno mi je dosadilo da provodim kao neki sate i sate u kladionici i sastavljanju tiketa,jednostavno okrenem tip dana subotom i nedeljom i uplatim po 30-40 ili 50e kolko imam i ne mislim, pa ja ne bih bio lud da ti singlovi ne dolaze da ih igram, da bacam pare, zadovoljan sam i necu da mijenjam taktiku

Ja sam jos davno nedje postovao da svako po 1 dnevno zovne jer kad se podijeli na 5-6 ne izadje puno,Ali eto kad ja vec zovem...

sofro nije danas nista predlaga.

Danasnji tip dana na Pro betu Austrijska druga liga
    FC Lustenau 07 - Admira Wacker 1 kvota 1.85
    igracu ga sa 30e mec pocinjeu 19:00

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

http://snowman.blog.hr/

hrvatska stranica sa kladionacrskim predlozima.ja ih pratim evo godinu i mogu Vam reci da imaju procenat uspjesnosti preko 80%.prepisao sam mozda 10 puta i svaki put sam dobro uradio
    Mada oni igraju tenis dosta jer tu se bas tesko moze promasit-stavis federera i nadala po 1.20 kao KUCA fixevi.:dring:aj sa srecom
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    http://snowman.blog.hr/

hrvatska stranica sa kladionacrskim predlozima.ja ih pratim evo godinu i mogu Vam reci da imaju procenat uspjesnosti preko 80%.prepisao sam mozda 10 puta i svaki put sam dobro uradio
    Mada oni igraju tenis dosta jer tu se bas tesko moze promasit-stavis federera i nadala po 1.20 kao KUCA fixevi.:dring:aj sa srecom
    Pogodise oni ova tri para, mada ovaj treci nisam uspio da nadjem.

/me pjan

1. listić

Metz-Creteil 1 1.40 WIN
    AGOVV-Roosendaal 2 1.80 WIN
    Eisbaren-Augsburg 1 1.60 WIN

A tenisere su promasili...

. listić

Nalbandian-Gonzalez 1 1.75 Lose
    Rapperswil-Langnau 1 1.55 WIN
    Soderling-Berdych 1 1.75 WIN

Ukupni tečaj: 4.75

Single dana:

Ivanišević-Haarhuis 2 2.70 Lose

Kedown,ovaj tvoj tip dana dodje,,, brao mabka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

ja cu kombinovat nesto od ovih tricky-evih danas a ti kedown dodaj ako sto budes imao

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

posjetite i ovaj blog.Ovaj lik iz Beograda evo 3 zadnja puta ima dojave i svaki put ih je pogodio.Sinoc je pogodio
    20:30 STRASBOURG - GRENOBLE 1 kv. 2.05 (1-0) ,
    prije toga 2 puta Grke i to uvijek kvota preko 2. Ne javlja se cesto al kad se javi uvijek da dobru informaciju!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kedown nema smisla da toliko spavas. Daj te fikseve pa se vrati u krevet

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Ja ovako odigrah...znam da necu dobit,no aj sad

Real 2
    Liverpul 1-1
    verder 2
    lion 1-1
    milan 2
    celzi 2-2
    Atletiko 1

kvota 80

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

sOFRO JE PREDLOZIO Sampdoria- MILAN 2 1.80
    A NA PRO BETU WIGAN -MANCESTER JE TAKODJE 2 1.55

jA CU IH UPARITI I UPLATITI OVO OD JUCE TJ 55E

1.8*1.55 * 55 = 153E

sA SRECOM

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

aooooooo Mancester mi je poceo i jos gubi evo 30 minu, lele dobro je sto se kasnije probudih, mada mozda mi Manc. razbuca sad
    Nista onda stavljam sve na Milan

1.80*55=100

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

U italiji, na raznim blogovima svi tipuju:
    Sampdoria-Milan 0-1 tacan rezultat
    Za sjutra:
    Ascoli-Livorno x
    Reggina-Roma 2
    Lazio-Cagliari 1
    Torino-Chievo x
    Parma-Udinese x
    Palermo-Atalanta 1
    Empoli-Fiorentina 2
    Inter-Catania 1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ipak dodje Mancester. Evo i Bajern vodi 2:0 vec

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

vodi blekburn....katastrofa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dako i taj Liverpul preokrene kao Mancester, no oni nesto nemaju obicaj da preokrecu rezultat, no kad krenu da gube, onda izgube 3:0 I ja sam ga odigrao na jedan tiket dje mi je Mancester dosao i Bajern mi vodi 2:0 na tom tiketu :roll: Da ga *ebes...

West Ham nastavlja sa nikakvom formom, gubi 1:0 od 24. minuta.

Pih, odigrao sam na jedan tiket ovaj Hamburger i 10 minuta posto su izjednacili, dobi im igrac crveni karton... Neka no su promasili penal u 49. minutu i stigla je kazna 4 minuta kasnije... Opet Salke vodi 1:2 ali sto da se radi, to je ono "kad se nece nece"
    Last edited by tricky_kid; 14-10-06 at 15:54.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

werder dobio 0-6
    Liverpul 1-1.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobih ja opet! Jes da je ovaj Atletiko dosao sramotno, ali je dosao Na drugi tiket me Liverpul bacio, ali sto da se radi... Bilo je masu iznenadjenja danas, ali eto uz malo srece, moglo se dobit. Jedino Grashopers mi je lagano dosao na ovom dobitnom tiketu. Standard je u zadnjih 15 minuta preokrenuo od 0:1 na 2:1. Atletiko ne smijem komentarisat, bruka. Dade ga onaj Agero rukom ka' da nece. Lion u 89. minut 2:1, Az Alkmar 0:2 iz iksa i Celzi jedva 1:0 nekim auto golom.

Dobitni tiket:

Standard - Rozelare 1 1.4 (jedva iz 2-1)
    Grashopers - St. Galen 1 1.7
    Atl. Madrid - Rekreativo 1 1.45
    Lion - St. Etjen 1 1.35
    Sparta - Az Alkmar 2 1.4
    Reding - Celzi 2 1.45

Uplata: 10e Moguci dobitak: 94.57e

Drugi (nedobitni ) tiket:

Bajern - Herta 1 1.5
    Vigan - Mancester J. 2 1.55
    Liverpul - Blekburn 1 1.5
    Atl. Madrid - Rekreativo 1 1.45

Uplata: 20e Moguci dobitak: 101.13e
    Last edited by tricky_kid; 14-10-06 at 23:41.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo i ja uz malo srece dobih.Primjetih da smo ja i Tricky_Kid odigrali slican tiket.

Atletico Madrid v Huelva 1X2 @ 1.44
    Olympic Lyon v St. Etienne 1X2 @ 1.35
    Standard Ličge v Roeselare 1X2 @ 1.4
    Bordeaux v AS Monaco 1X2 @ 1.9
    Grasshoppers v St. Gallen 1X2 @ 1.65

Uplata:5e Isplata:42.90
    THC=TNT for your brain

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Bayern hetrha 1 1.45
    Lyon Sent Etjen 1 1.3
    Arsenal Wotford 1 .1 15
    Porto maritimo 1 .130

2.82 sa 10e = 28e
    A na drugi tikeet mi izbacicsei Rendzersi za 30e

http://snowman.blog.hr/ ovi pogodise sve, i sngle dana Bordo kvota 2.0
    htio sam da odigram ova 2 tiketa sa po 5eura no mi bi muka....
    http://zokibg.blog.hr/ i ovaj pogodi nekakvu dojavu Strazbur 1 kvota 2.0 iz penala je dosa
    Last edited by kEDOWN; 15-10-06 at 00:38.

Page 8 of 4705 FirstFirst ... 45678910111218581085081008 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Bookmarks

Bookmarks