Sto se broji na kraj, gol razlika?
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Sto bi se brisali?![]()
Sto se broji na kraj, gol razlika?
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Po misljenju mi sinoc nismo imali neku igru,samo smo imali srece i takticki smo se dobro pripremili i odbranili. Ne racunajuci one dvije sanse Beca na pocetku,sve je bilo znaku protivnika. Nadam se protiv Rumuna bolje izdanju sto se tice taktike,ako se budemo branili loše nam se pise. ..
Pisi Milijana Vako
Ja sam nesto mislio da jedino ako u dvije utakmice zaredom igrac napravi zuti karton, da preskace sledecu?A ako igrac ima zuti, pa sledecu odigra bez zutog, narednu utakmicu ulazi "cist", ili je tako bilo prije?
Edit: Nista, ja sam kiksa nesto, ubi me mamurluk jutros
Sent from my P10 using Tapatalk
Ljudi jel moguce da ovaj Muric golman nije bio ni na klupi?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Za seniore ili mlade ?
Protiv Rumunije ce biti tesko. Koncetracija mora da se drzi na full nivou i nece biti jednostavno... Rumuni takodje imaju svoju racunicu kojom bi sa 3 boda na nasem stadionu prisli nama na samo bod, te se nadali kiksu danaca u preostala 2 meca dok se ne sretnu oci u uci s njima u zadnjem kolu.
Sto se tice Danske... Svi naravno navijamo da kiksaju protiv Jermenije, isto tako znamo da se to nece desiti. Tj da su sanse za to minimalne... Vikinški mentalitet im to jednostavno ne dozvoljava...
U slucaju da mi pobijedimo Rumuniju, onda ista ti Rumunija ispada iz svake racunice. Tad to olaksava pricu Danskoj u poslednjem kolu gdje ce u tom slucaju rumuni da probaju neke mladje igrace i tako ih polako ubace u pricu za neke nove planove...
Sve u svemu 2 najteza udarca nasoj reprezentaciji u ovoj kampanji kvalifikacija su bili poraz od Jermenije, te jucerasnja pobjeda Danske nad Poljskom.
Varijabila ima pregrst, dok je nama jedina opcija da grizemo kao pitovi i samo redjamo pobjede. Toga se i plasim.
Rumuni.nemaju sanse, sve da dobiju sve do kraja bice najgori drugoplasirani. Tako da se oni nemaju cemu nadati.
Mene je Icanuc odusevio i.mislim da bi trebalo biti mjesta za njega jer je kreativan igrac sa dobrim pasom.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Je li Icanuc PES ime za Ivanića![]()
Pa ako bi dobili sve do kraja, imali bi jos 9 bodova na sadasnjih 9... Znaci 18.
Sa 18 ne mora da znaci da bi bili najgori drugi...
Mislim, tesko je povjerovati da Rumunija uzme 100% poena do kraja i rezultati iz drugih grupa im pritom idu na ruku... No nada umire poslednja.
Eto ih trenutno ima sa po 12, 13 bodova da se vrte oko prve i druge pozicije. Nista nije nemoguce.
Savić kanal.
Jovetić škart.
Crna Gora - Rumunija 1-1
Crna Gora - Danska 0-3
Poljska - Crna Gora 3-1
Auhh...
Nije ni nerealno, ali nemoj tako kad te molim![]()
Ivanić prije Kosovića vazda.
Jermeni izgube od Poljaka golom u 95-om , "vrati" im se za to protiv nas golom u 93-em za pobjedu.
Izgube od Rumunije golom u 91-om , dako im se vrati sad protiv Danaca.![]()
Dva odlicna rezultata danas za nas ako li uspijemo doci do tog 2og mjesta.
Island izgubio od Finske
Irska Gruzija nerijeseno
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Gledam ovu tabelu i jos me muka fata kad se sjetim...
http://www.uefa.com/european-qualifi...662/index.html
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mi i jos 3 reprezentacije imamo po 13 bodova kao drugoplasirani
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ne, ne, bodovi protiv posljednjeg u grupi se ne računaju za tabelu drugoplasiranih tako da smo tu posljednji, s tim što imamo 3 boda manje od Grčke i Irske koje imaju utakmicu više.
Tabela je ovđe.
Ne vidim zašto bi se brisali bodovi jer ima 9 grupa po 6 timova. To se ranije radilo jer su neke grupe imale 5 timova.
Sent from my E6653 using Cafe Del Montenegro mobile app
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Sve piše na linku gore. Lijepo, iako suludo i nelogično, ali objašnjeno.
At the time of the draw, groups H and I had one team fewer than the other groups so it was announced that matches against the last-placed team in each of the six-team groups would not be included in the ranking of the second-placed teams. UEFA has confirmed that, even after the admission of Kosovo and Gibraltar and with all groups now containing six teams, this regulation has not changed and matches against the sixth-placed team in all groups will still be discarded.[26] As a result, only eight matches played by each team will be counted in the second-placed table.
Ova tabela nije u redu.
Ne racuna se ucinak sa poslednjim, ali svakako onda imamo trenutno 7 bodova, a ne 5.
Pobjede nad Danskom tamo i Jermenijom kuci ( 6 bodova) + bod u Rumuniji.
Zamisli krv propisas da dodjes do jebenog baraza i onda naletis na jednu Italiju ili Portugal. Dje si bio? Nidje. Sto si radio? Nista.
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Zna li se ista za karte za nas smrtnike? Nema ni na sajt fscg ni na portale a ne vidjeh ni odje...
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks