da li je ovom telefonu velika mana sto nema oleophobic premaz ?
Nije custom, nego je ta temaNije custom, nego je ta tema
Evo drugačiji screenshot... Prvo sam ga digao na 162 i sada na 164...
Možda sam ga ja dobio jer je dual? Imao sam par gubitka signala na jedni karticu ovih dana, ali sam to propisao Telekomu
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
da li je ovom telefonu velika mana sto nema oleophobic premaz ?
Svakom telefonu je mana ako nema taj premaz. Na ovaj model se dobija uz foliju koja je fabrički na telefonu.... Nemoj je skidati
a sta da se radi kada se skine fabricka folija ?![]()
Kupis tempered glass koji pokriva kompletan displej, ja sam nasao vrhunske na aliexpress (https://www.aliexpress.com/item/2-5D...799440089.html)
I moj je dual (mislim nije bio,sad jeste,ali to je nebitno)... Moguce je da je neki carrier update,pa da ga ne izbacuju na zvanicni sajt,ali me cudi sto ga ni na firmware finderu nema
Last edited by smfilip; 27-08-17 at 11:43.
Kako nema?
Tebi nije plus,prastaj tek sad vidjeh oznaku VTR, moja greskami smo to na plusu dobili u B162
![]()
Baterija i dizajn su najvece prednosti ovog telefona po meni... Emui je po meni skroz okej, mada sam kad je bio aktuelan imao i p6, pa mi nije novo nista... Kamera je ok u auto rezimu za neku obicnu upotrebu(meni ne treba ni za sta drugo, mada mozes u ovoj temi vidjeti da mogu da budu dobre slike) , dok je snimanje videa po meni katastrofalno sa onim auto fokusom. Mogao sam da uzmem i samsung s8 kad sam uzimao ovaj telefon, ali kao sto sam vec negdje pisao, serviseri kazu da se obogatise od zamjene displeja na tim telefonima, a ja nisam bas toliko pazljiv da ne nosim telefon svugdje sa sobom kad nesto radim, i zato je izbor bio jednostavan![]()
Obavezno uzmu u ruku p10 i plus verziju... Možda ti ne legne u ruku plus verzija
Sto se tice velicine, plus verzija mi odgovara. Samo ne znam da li ce mi u "koriscenju''odgovarati![]()
na p10 plus mozes da podesis app drawer,tako da bi imao klasicni meni,ostalo je sve isto
Auto mode![]()
Kamera je svakim update sve bolja i bolja...
Koju tastaturu koristite? swiftkey mi ne radi nesto fluidno![]()
A meni jedino swiftkey radi kako treba na ovom telefonugboard mi nesto nije ok,a koristio sam je oduvjek na svim proslim telefonima, sve je izgleda subjektivno
![]()
imam tri verzije B162, jedna 418 druga 397 i treca 2.215GB. Koju da skinem? Ovu FuillOTA?
FullOTA
posle klika na download dobio sam 4 stavke da strikiram...update.zip, VKY-L09 dva puta i update data full public.zip...downloadovalo se sve ali to je to nista nijesam primijetio da se promijenilo niti je nastavilo sa instalacijom
edit: snadjoh se![]()
Last edited by kb8; 28-08-17 at 09:22.
Nisi trebao tako, okacio je birate klip kako odraditi update
evo imam sada u system update ovu verziju 162
System update
New patch available.
Patch 2
Size:2.82GB...
Update ili ne?
Last edited by kb8; 28-08-17 at 09:38.
E banja li je sačekati ovaj obični apdejt, pa kad god došao. Kad mogu čekati godinu dana novu sezonu GOT, mogu vala i ovo...
Poslato sa Huawei P10 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks