Pa misic vuce vodu.
Moje misljenje je da Konor treba da se preda tu do 3..4runde. Uzme te pare i izadje iz ringa. Kako bi svoje zdravlje sacuvao.
Conor ima sansu do prve 3 runde, da uspije ovoga da KO.. sve posle toga sledi skola boksa od strane Mayweathera..
Pa misic vuce vodu.
Moje misljenje je da Konor treba da se preda tu do 3..4runde. Uzme te pare i izadje iz ringa. Kako bi svoje zdravlje sacuvao.
ZaSto je ovaj nas odbio da bude uvodna ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Evo ono sto spomenuh. Konor ne treba previse da se junaci. Nego da preda to brzo.
Samson, idi odmori glavu druze do 4
Podgorica Podgoricanima!
neko rece, konor je vec vratio masu kila, ali u mma to masu dolazi do izrazaja dok u boksu je to losa stvar zbog kondicije koja je potrebna za 12 rundi, konor ce, kao sto su mnogi rekli, bit jak 2 runde, 3 i to je to, ako do tad ne uspije da baci na patos flojda, aj zdravo bukvalno je gotov, ja bi volio da izdrzi 12 rundi i da ga flojd dobro izmlati ka tranju i onda tako sav tranjav i neoporavljen da udje u mec sa kabibom da ga onaj doglavi.
Koji kanali ce prenositi mec na CS, iptv, dje god?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sport Klub 1
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Conor inace gubi brzo kardio jer u ranim fazama borbe zadaje, i promasuje, svoje najjace udarce.. Njegova jedina sansa su totalna agresivnost u prvih nekoliko rundi, ako u medjuvremenu ne primi neke znacajne udarce, a gotovo je sigurno da oce zato sto instiktivno ne drzi ruke kod glave..
prenosi li ZDF?
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
mada ja isto mislim da se konor nece odma ispucat u startu, jer zna on da je i flojd kontra udarac strasan, tako da mislim da ce se dugo ispitivat njih dvoje, cackat i cekat jedan drugog na napad.
Sto, Mejveder ne moze trajno da osteti Konora ako ovaj izdrzi na nogama 12r? Pa to cu da vam nadjem da je reklo bar 6boksera. Nisam jedini koji tako razmislja.
Rece i Mejveder na mjerenju da ce Konoru biti poslednji mec
Vidjecemo nocas sto ce pricat ovi Konorovi fanovi kad vide da ne moze Mejvedera udariti.
12 rundi će biti jedino ako Mejveder odluči da ga mrcvari
She is only here to annoy herself!
Ti se sprdas, Mayweather nije nikoga nokautirao preko 15 godina, a mislis da ce Konora koji je primio udaraca svacim u glavu nogama, rukama , cim oces svaku borbu.
Podgorica Podgoricanima!
Ne udara Mayweather nista jace od Conora ali se sam navodi motom koji Mcgregor promovise - "timing beats speed, precision beats power".. Uz dobro plasirane udarce i bez previse snage Conor moze biti potresen i nokautiran.. one-two Diaza ga je potresao kvalitetno, a tek sto ce Floyd da priredi..
Scariest fighters to ever exist!!:
Sea Level Cain
TRT Belfort
Motivated BJ Penn
Ubereem
And the rest:
Energy efficient McGregor
Cabo camp Diaz
5th Round Robbie Lawler
D*ck pills Anderson Silva
Coked out Jon Jones
Full camp Mendes
Dark Place GSP
Chuck 'with the look in his eyes
Non-Tiramisu Khabib
Pre USADA Hendricks
Non-Important fight Cerrone
High af Nick Diaz
Pre Head-Movement Rousey
Non-Title fight Edgar
Dogged out Eddie Alvarez
WEC Aldo
Pre-Dillashaw Barao
Immigrant mentality Stiopic
Tyron 'race card' woodley
Pulling the trigger Stephan Thompson
Pre-Diverticulitis Lesnar
Showtime Kick Pettis
Michael Chiesa 'when his mom has tickets'
Weidman 'when he was his dad's boy'
3rd round Yoel Romero
Urine consumin' Machida
Bisping 'when he fights in England'
Holly 'screams when she misses punches' Holms
GDR after the bell
Full head of hair JDS
Non-Injury Tito Ortiz
Pre-MotorCycle accident Frank Mir
Strikeforce Cung Le
Non-arrogant Luke Rockhold
Heavyweight DC
Flukey Uriah Hall
Tony 'El CuCringo' Ferguson
Instagram warrior Dillon Danis
Rory 'Canadian Psycho' MacDonald
Backpacked Demian Maia
Mark 'f*ck you pay me' Hunt
Jackson camp Travis Browne
Roided to the gills Cyborg
TRT'd to the gills Antonio Silva
Pride Fedor/Pride Shogun
Pride Wanderlei Silva/Pride Mirko CroCop
Yair 'El-Notorio' Rodriguez
Red Head Dana White
Conspiracy Theorist Eddie Bravo
Mario 'If he dies he dies' Yamasaki
Normal Artem Lobov
U koliko tacno pocinje glavna borba?
i mene to interesuje (po cg vremenu), da navijem sat? i neka neko odje pripremi link za stream posto nemam sport klub.
Znaci bice neki link koji cu moc gledat in the US?...da ne placam $100 ako moze.
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Main card pocinje u 3.. Ima 3 borbe prije ove dvojice, znaci oko 4:30 ce to biti zavrseno.. Ova dvojica dok se najave i entrance racunajte 5 okruglo..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks