Blago vamaaaaa
Niz Sozinu i manje moze.
Ovo nije prosjecna nego je potrosio 3.1l od poslednjeg resetovanja
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Koja je najbolja pumpa u Srbiji ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ja sam na OMV sipao.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Fora je BD PG 4l![]()
isto ga dobro mrkaš...1,9?
cim ode jedan bizbi dolazi drugi
znaci ladi se nizbrdo a
Prema tome, šta da ti kažem?
Termostat je OK, ne treba zamjena, na malo preko pola kroz grad pali ventilator.
Da jer se ne upire u velike obrtaje kao kad se penje uz brdo.
Ne samo ovo nego svako auto koje sam imao kad idem za BD preko CT dok ga penjem temperatura do pola ode, a kad se spustam niz brdo temperatura opadne i dodje pri lijevoj strani, sto implicira da se smanjuje temperatura jer se motor ne napreze no sa malo gasa brze i ide i ladi se tj spusta se temperatura u njemu.
Poyyy
Vider ti to sto ti ja zla ocu, u mene je ljeto zima uzbrdo nizbrdo sa ventilatorom bez ventilatora vako
![]()
polakovratice se bizbi...
nego da recemo covjeku dje da povede auto na servis... vidis da mu neispravan termostat, laze kazaljka a auto koje trosi 5litara pg-bd-pg njemu iz budve potrosi 4... a kad se popnes na brajice sve nizbrdo se vozi...
Dva scenarija su odje moguca:![]()
lik troluje, barem po nacinu na koji 'pojasnjava' situaciju.
nikad nije cuo da svaki motor ima svoju radnu temperaturu.
ma ok je da motor nizbrdo malko obali temperaturu ali u ovom sluchaju definitivno termostat ne zatvara do kraja,e sad ja sam davno to nekad radio na shkodu(kuvao termostat u sirce)al danas nema potrebe za tim jer ima djelova na svaku trafiku...
Pa ako mu kazaljka od km laze onda nije ni cudo da malo trosi jer laze i koliko je presao km, tj presao je mnogo vise nego sto je realno.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Kao samoprozvani ekspert za dci mogu da kazem da su ovo bajke
1.5dci kao sto kolega veli uvijek stoji ravno na pola...nebitno vozis li u 5000 obrtaja ili u 1000 obrtaja...Kad postigne radnu temperaturu mora da je odrzava tacno na pola.( Kod mene su one crtice i vazda stoji na pola)
Druga stvar kod voznje preko 100 na sat 1.5dci trosi fino...PG-BD i nazad se fata otprilike 5.5-6litara(I sa dacijom od 70ks i sa meganom 3 od 90ks) normalne voznje...
bord kompjuter okaci macku o rep jer mozes da ga stelujes da pokazuje od -15% do +15% kroz onaj meni u tablu(kad radi self test sa kazaljkama)
Treca stvar o brzini od 200km/h mozes da sanjas...Po ravnom ti treba pista da ufatis 160km/h po tabli, nizbrdo mozda moze i vise....(maksimalna brzina tome meganu po specifikacijama je 174 km/h)
Najbrze sto sam se ikad vozio u 1.5dci je bilo u clia iv koji je fabricki bio 110ks i bio je cipovan na 130ks( ne moze da se izvuce vise iz motora jer pumpa visokog pritiska ne moze da isporuci vise goriva nego prijavljuje "injection" gresku)
172km/h po GPS-u(po tabli 208km/h)nizbrdo tu niz kokote... I to je bilo bas rizicno jer smo krivinu onu morali da ufatimo zestoko...No srecom je bio na bilstein amortizere i na eibach pro opruge -30mm
btw evo ti stepway 1.5dci 70ks, fabricki tocak 16, fabricka dimenzija gume, ista dionica puta niz kokote...
170km/h po tabli, 4050 obrtaja peta brzina i ne moze ni makac vise (zapravo idem 155km/h)... Potrosnja oko 9 litara
Mada je lijepo zivjet u zabludi ili trolovat uspjesno![]()
Last edited by Laz; 26-08-17 at 00:38.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks