Ovaj moj a3 je 2006god, uzeo sam ga prije 2god za tacno 7k, do sad centa ulozeno nije osim za mali servis 100e...
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Meni je jace sto u Audi postoji motor od 105 ks, ka u Clio.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Ovaj moj a3 je 2006god, uzeo sam ga prije 2god za tacno 7k, do sad centa ulozeno nije osim za mali servis 100e...
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Nego pustimo mi te Lancere, Impreze, Golfove Geteie i Tedeie, Audije, itd. da ne nabrajam.
Ovo je auto.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Last edited by mur3633; 24-08-17 at 21:45.
Ima li ko iskustva s ovim insignijama (2014-2015)...dizelaca 130-140ks...vidim da im je cijena dosta povoljna u odnosu na konkurenciju. Elektronika?
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Aoooo...
To je bilo za kadete/suze i tu generaciju... Ne vidim da novije corse, astre tako koroziraju. Inace i meni je cudna ta cijana Insignie, zna li neko mane tog auta?
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Jedan moj drug novu kad je kupio kod Osmanage, najviše đe je vozio je bilo od svoje kuće do Osmanage.
Non stop se kvarila.
Preceraste, ispade Reno kao Lexus u odnosu na Opela.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
ženin ujak je uzeo onu prvu verziju kod osmanage evo 6-7 godina čini mi se...bože sačuvaj da je šaraf dovatio u nju...svaki dan zlatica aerodrom i nazad...
Kad sam kupovao kola,
uvijek sam nastojao da kupim bolje stanje, nego bolje godište. Vozim auto, a ne broj.
Kad je auto novo. Bazni model ako je 30 000EUR, a dobro opremljen primjerak može da izadje i do 55 000EUR.
Kad se kupuje polovno, par godina staro, ta razlika "spadne" na npr: 15 000 VS 18 000 (i ja logično, kupim bolju opremu).
Međutim - kad se prodaje - do sad nešto ne pamtim da sam ikad lako i brzo prodao auto. Čudan smo narod. Daj najjeftiniji, daj najbolje godište... Bolje da je prešao "100 000km na tablu, a 300 000km stvarnih" nego 170 000km stvarnih.
16 godina star BMW X5 s ~230 000km mi ljudi kažu "puno je prešao". OK. Na sajtovima za prodaju, 6 godina stari su prešli toliko...
Ali zato. Passat 1.9TDI bez ikakve opreme - bukvalno sam prodao u 3 dana.
Last edited by cvxcomputers; 25-08-17 at 08:45.
nasao si dje ces da pitas... da je pasat 6 sa 2.0 tdi koji se raspada bio bi vrhunski auto.. sve ostalo je smece
ja bih je kupio trceci, jedino koliko sam vidio mana im je prostor unjtrasnji kojega valjda nema nista vise no u astri
Podugacak spisak sto sve ne valja...
https://www.honestjohn.co.uk/carbyca.../?section=good
sunce ti za vise od pola nisam znao
znaci lemon
Prema tome, šta da ti kažem?
i onda dodjemo do toga da je FIAT napravio najvecu gresku prodajom CR tehlogojie BOSCH-u...
E ne mogu da shvatim ljude koji danas kupuju opela.
Ko su ti ljudi?
Aj dobro mozda korsu. To kapiram.
(imam 5oro u drustvu koji voze opele, ne kvare im se, srecom, ali su nikakvi)
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Zadnji Opel što je valjao je bio Omega A. Ovo posle, katastrofa.
Drug (zna ga i Radza ja mislim) uzeo novu kod osmanagica.
Do sad 0 ulaganja koji nijesu potrosni materijali, odrzava je i dalje tamo. 2010 je kupio.
Jedino sto je ne umije oprati po pola godine. I sto na haubu ima X.
Prvu noc kad je kupio neko mu je cestitao na parkingu.
A meni se svidja ali nemam para za to
Nego gledam nesto Fiat Bravo 2007-8 kao sto je stefke imao. 1,9 88kw
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Salio sam se za rdju coce, sto skacete odma
Ne znam za najnovije insignie, ali poznanik ima onu 2011 godiste 2.0cdti 160ks karavan...
Do sad je bila super, jednom ju je zveknuo bio naprijed, posao branik hauba i jedan far...nista se nije bilo pokrivilo bez to "kozmeticki" ali su djelovi bili dosta skupi...
Generalno se dobro drzi s obzirom da je na 160k km, solidni materijali unutra, ne haba se...
Ide kao zmaj i trosi kao zmaj, ali je dosta bucna i po meni tvrda i neudobna...(mada su meni svi njemci generalno pretvrdi)
Last edited by Laz; 25-08-17 at 19:58.
A citajuci internet i forume ja ne znam valja li bilo koje auto...
Uzmite ljudi sto vam se svidja, pustite sto drugi pričaju
Nađite dobar primjerak, očuvan i uživajte
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks