Meni cudno jer je momak pitao za vizu za Uk a drugi mu ovdje pisu da treba da kupuje vinjetu za sloveniju![]()
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
UK je posebna prica.
Meni cudno jer je momak pitao za vizu za Uk a drugi mu ovdje pisu da treba da kupuje vinjetu za sloveniju![]()
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
hahahaha a sad vidim da su pogresnog momka quote-li i onda se komunikacija nastavila dalje ahahha a vrh
Treba naravno...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Koliko bi dosla putarina (otprilike, nije bitno 50e +/-) za ovu rutu?
LINK
80-100e, zavisno oćeš li kroz Austriju prolaziti u roku od 7-15 dana (zaboravih koliko im vinjeta važi)...
Sent from Tapatalk
#fakenews
hvala puno, ne nosio ga vala
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
viamichelin provjeri
Hrvatksa ti je otprilike 35-40e, Austija vinjeta 8,90 za 10 dana, slovenija za 7 dana 15e, madjarska za 10 dana 20e, ceska 10 dana 12e za njemacku ne znam...bila je free a sad citam da za strance uvode u zavisnosti od izduvnih gasova i krece se od 2,5
do 25e...srbiju nijesam racunao jer imaju bas malo auto puta a to je mozda 2-3e
91e bez njemacke...ja ne bih placao za sloveniju...vrlo malo autoputa imas pa idi magistralom
Madjarska vinjeta kosta 10€ za 10 dana i moze se kupiti online a kroz Njemacku je besplatno koriscenje autoputeva.Placa se naljepnica o nivou oslibadjanja stetnih gasova tj koji je.motor euro 5 ili euro 6 itd ali to je potrebno samo ako ulazis u gradove a ako se vozis kroz Njemacku nista ti ne treba.
Kroz Srbiju koliko se sjecam Beograd do Horosa 320 dinara.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Malo off topic ,za turisticku vizu za Ameriku sta sve da ponesem na razgovor osim slike i pasosa ?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
uvjerenje o stalnom zaposlenju je najvaznije plus ako imas decu njihove rodne listove
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Flasu rakije
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
A da li je neko skoro vadio britansku vizu?
Ja predao juce pa nek mi je bog u pomoc![]()
rm -rf /
Ima li neko predlog koji bi bio najbolji (najjeftiniji) smještaj sa zasebnim kupatilom za 3-4 osobe na par dana u Milanu u septembru?
Preko airbnb-a imaš stanova po 50-60e...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Pocastismo se opet australijom. Kad je ovakva cijena, greote je propustit kad cemo bit u te krajeve
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Pitanje: Koji je sajt najbolji za najjeftinije karte do zapadne obale USA i kolko mjeseci unaprijed da se uzme karta (a da me ispane najjeftinije).
Planiram da putujem u julu sledece godine.
Podgorica Podgoricanima!
Gledao sam karte za 400-500e povratna pg-los angeles. Cak i sa samo jednom konekcijom preko beca ili frankfurta. 2-3-4 mjeseca unaprijed uzeti, nena pravila, mada ako iskoci za 400-450 odma je uzimaj ako datume znas.
Pretrazuj preko momondo.com. mozes i price alert da stavis da te obavijesti kad ti iskoci trazena cijena.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks