A mi smo nadaleko poznati po visokoj cijeni![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Najjači su mi ovi Dps crnogorci, sve za 10 ko na pijaci. Njihov karakter oslikava diploma Univerziteta u Beogradu, pedigre zimovanje na Zlatiboru i Kopaoniku o drzavnom trosku. Ima tu i postenih familija, koje dosta uradise za Crnu Goru ali se ne hvale.
Probudi se Dps Crnogorac, patriota, cuvar svega crnogorskog, crnogorac nad crnogorcima, svevisnji nad svima nama obicnim smrtnicima i pita : "Posto smo danas?"
Ti Crnogorac?? Pa jos zasluzan.. za nesto?? Za ista?? HahahaAooo, kakvi vicevi na zoru od milogoraca, trokapica.. sa skupom cijenom
![]()
Zaslužan itekako za ovo shto te najvishe boli, MNE,ako ti ne bih platio ljetovanje po jugu ...tamo daleko svega mi,samo da te zelja mine jer vidim izgorio si kao lam****** ona kineska![]()
...
E ne znam, teke jedan zasluzni milogorac izgore odjeN.. ali oko jednog se slazemo, da ti je skupa cijena. Oces sendzvic? Ima i srpske salate.. pardon, šopske!![]()
Al no1, rece li ti da si zivio u Bg godinama, pretpostavljam na daljinski stvarao Crnu Goru ?
Nego ja bih volio kad se vec hvalis junastvom, da mi kazes jednog junaka iz familije, jednog koji je za 500 godina turskog zuluma napravio ista za Crnu Goru. Bilo bi lijepo napisati. Jer pricati o zaslugama za drzavu, a ne dati nikakve dokaze, u najmanju ruku je neozbiljno.
Vancamp planiram da iz tvog plemena, vjerovatno srpskog junackog, imas par primjera.
Mozda ste i na mjesec bili...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
VanCamp a ko si ti da bih i ja javno iznosio chinjenice o sebi i precima?
Na daljinski,aha,sprijechao upade tvojih miljenika josh 98.
Shto se tiche zuluma koji pominjesh,ima ih na desetine,ako te bash zanima detaljno cu ti na pm pojasniti sve,ali kad vec pominjesh zulum,ima li većeg zuluma od onoga shto su tvoji omiljeni uradili shirom SFRJ 90-ih godina,tako da ne znam kako te stid nije pominjat sad u ovoj prichi Turke josh
@nana,smiri dozivljaje i zivce,ponudih ti lijepo da ti uplatim boravak...tamo daleko a ti bi da te sad natežem vazdan,e ne mgu jer si mi dosadna nana
Konzumiram najvishe srpske...to si u pravu,haha
...
Trgnuh se bash haha,a Mirasha ne pominji,ustani dok kucash i pokloni se,naravno i u sebi reci-jbg izvini Risto sotono![]()
...
Zasto kiptis, kad vec oces da odredis mjeru pravog Crnogorca ? Je li ta mjera srpsko drzavljanstvo i zivot u Beogradu ? Mene bi bilo sramota zivjeti sa tim svastocinama, sto su svasta radili. Zasto je sramota Turke pominjati ? Uporedjujes Sfrj sa tim ? Za razliku od nekih moji su tad sa ostalim Crnogorcima drzali jedinu svijetlu tacku u Crnoj Gori. Sprijecili da izumre pravoslavlje nase milo. Ja toga treba da se stidim ? Ne treba ti meni javno da iznosis nikakve cinjenice o sebi i precima. Mene samo prosto cudi toliko busanje u junacka prsa. Cudi me i mrznja prema narodu i drzavi, u kojoj i sam kazes da si zivio. Mjeris crnogorce, kazes da si nekom omogucio da zivi đe zivi. Jos ovo za Mirasa, pa komedija.
Jeste rasmishljali vas dvojica da se uzmete,jer tolika frustracija izbija iz vas da nas nagrdiste srbovanjem shto bi Rakun rekao gori ste no bilo koji chetnici,a Srbe iz Srbije ovdje nije pomenuo niko da ih mrzi,naprotiv,ugledajte se na ovog Severnjaka,kako vas stid nije haha,a naravno da sam zivio i imam milion prijatelja tamo,za razliku od tebe i ove nane kojem je zakmo na stupnju...opustite se i stupite u odnose,doc cemo vam na svadbicu![]()
...
Na kom stupnju je mozak koji se klanja.. Mirašu?![]()
Ti prijatelji bi bili srecni da znaju kako im dobro mislis. Ti tako volis sebe da demantujes. Frustracija ? Ja ne znam vece frustracije od tebe do tebe.
Ti prijatelji su za razliku od vas ******** NORMALNI Srbi sa kojima sam josh davne 90-te razmijenjivao svako mishljenje i pokazivao u sred BG chlansku LSCG-a,no zaista shto ce meni ovo da vama dvojici mozgove ispravljam kad se zna da se to ne da ispraviti osim za shachicu eurića
P.S.Uzmite se,ali najozbiljnije
Edit-zvjezdice su poSsrbice![]()
Last edited by AL no1; 15-08-17 at 12:08.
...
Oh, ovo je neki stari liberal.. ali ne "onaj" stari, no naaajstariji, haha.. Kao gradacija iz Crnogorca u dukljanina sto je evidentna![]()
Klanjas li se Mirašu redovno?
Ti si bash priglup,nisi mi inspirativan chak ni za sprdanje vishe,ali dako ti naidje sad Rakun da se ispljaska po tebi i ovom tvojem zaruchniku![]()
...
Od ovih nebitnih stvari, u vijestima danas:
https://www.cdm.me/ekonomija/zzz-rast-nezaposlenosti/
U Crnoj Gori je ove sedmice 48,98 hiljada nezaposlenih, 1,7 odsto više nego prethodne, pokazuju podaci Zavoda za zapošljavanje (ZZZ).
Ja ne znam sto ne pobrisu jedno 25000 sa ove evidencije, ljepse izgleda 10% nezaposlenost, no 20+.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Da da za saku evra kako ne.
Otkud jutros Jovovicu
veselijem glasom rece
zar od knjaza crnogorskog
u moj tvrdi grad utece
Primamo te objerucke
sve cemo ti oprostiti
zivotu ti, harambaso
vjeruj nece nista biti
Planu Milo, dosta vise
ne budali bez potrebe
ja sam dosa' kapetane
da na megdan zovem tebe
No se spremi i izadji
biraj mjesto za megdana
te rijeci kao munja
pogodise kapetana
Preblijedje pred hajdukom
iz junacke Markovine
jer je znao da od sablje
njegove se lako gine
Ne smije megdan da prihvati
prepade se svojoj glavi
a na slavu i na proslost
kuce svoje zaboravi.
Za nezaposlenost nista novo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks