Goveđi pršut Monstate u Ideu 19.31.
kakav text...
limunada i cokolada, proser kombinacija.
Goveđi pršut Monstate u Ideu 19.31.
Nije lako, ali je jako rođaci.
i pecenica 14.50 a sa priveskom za popuste 8
koliko je prsut na privezak?
Dobro ne uzeh više, srce bi me okinulo na onu kasu.
Kaze pizza serbiana...prvi put cujem...
A zadužili su me sa jednim no stalno zaboravljam da ga pokažem. Na so nijesu zakidali odmah mogu reć.
A ono jes, mogao sam sa kesom preko kase i samo kažem ja sam glasač DPSa ahahahhahah
Gahahahhahag
Kako falis!!!
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sell the Vatican, Feed the World!
https://instagram.com/p/BXixRDOhnV_/
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Gura zgradu
Ko će ovo staklo čistit iza nje...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
hm...
https://instagram.com/p/BVNhEUZnVbN/
o tome nije razmisljala
Legendarni hotel adam and eve...
f6
Place kako je maltretiram, pa se onda kaci za mene kad god joj se kaze prilika...
Sjasi s mene, spodobo!
Lik koji je uhvatio morskog pasa od 13 metara, je izvadio sa sve porodicom na brodu 90 lampuga za 3 ure.
Obzirom kakav je lampuga borac meni je to nevjerovatno. Jedino ako ih je hipnotisao kako.
Za jedno uru vremena, moj brat sa dva druga na blinker su u Bar prije nekoliko godina uhvatili 120 kg lampuge. Ako nadjem sliku kuci na racunar poslacu ti. Kad ih jedan lik na pristaniste pitao kako su ulovili toliko ribe za kratko vrijeme (vidio ih je kad su posli) rekli su mu kako, odgovorio je "momci, ja odje 30 pecam, nisam jos cuo d aje neko toliko ribe ulovio na blinker za uru." Potrefili su na neko jato i bilo je ka u ribnjak, kako ubac udicu tako izvlacis.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
120 kg ribe je jedno a 120 kg lampuge, opet, nešto drugo. Ta se riba bori do zadnjega, jes da su na slici male lampugice ka nadlanica, ali ipak to je za ne vjerovat. A tek 12o kg, evo ne znam.
Ako nadjem sliku postavicu je ovdje. A desilo se slucajno. Otisao je sa nekim novinarom da uradi reportazu sa nekim iz Bara (inace je fotograf bio tada u neke novine) a oprema za ribolov mu je stalno u auto. Zvao je dva drugara iz BR i posli su onom barkicom, kao Elan sto je pravio nekad. Na slici, puna barkica i njih trojica sa nogama na ivice, jer nemaju dje stat. Nema razloga izmisljam. Rekao sam ti da im vojek na pristanu nije vjerovao d asu to na blinekere ulovili.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A kakvo izmišljanje, nego ja volim te ribolovačke priča vazda. Ima ona kad je došao neki novak i pita ove na gat, na šta pecate, veli, na koru od nerandže. On posluša i digne velikog levreka.Oćeraše ga poslije.
Digni tu sliku, ako nađeš, čisto da se mogu čudit.![]()
Cek, sad je fora da se zadrti gejevi fotografisu na ljetovanju sa svojim djevojkama!?
Smrdi guzica, a?
Je li Allegra Krstarenja Crna Gora vlasnik DRS, zbog "ako ne budemo letovali nećeš je gledati"... ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks