Kako čipovanje šteti kvačilu.
A još ako isti ima plivajući zamajac, hehe.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
za duplu snagu trebaće mu i dupli obrtni
She is only here to annoy herself!
mogu li ti momci meni da smanje kubikazu na 1700...da mi uzmu jedno 30 konja, i da mi smanje potrosnju za 30%...
ako tako ne mogu, onda nemam nista ni protiv toga da mi dodaju jedno 50 konja i smanje potrosnju na 5 litara...
A gubici u prenosu? Niko ne racuna koliko je pod gumom konja?
vidi se da se razumijes ili ne skontah ironiju...
fabricko kvacilo ima debelo skracen vijek na 340nm(iliti nekih 240ks), a ono ce radit i na 360-380nm ali ako vozis auto kao sto se gti vozi racunaj 6-10 hiljada kilometara...
uostalom modifikacija toga auta koji fabricki proizvodi 197ks da ima 400-450ks kosta oko 10 hiljada dolara...
kopirano sa gti foruma
ogromni turbo i interkuler, dizne, radilica, lezajevi radilice, klipnjace...kvacilo, poluosovine, diferencijal i najvaznije od svega toga flex fuel iliti e85 iliti ETANOl gorivo koje proizvodi 33% manje toplote prilikom sagorijevanja( takodje ima 100-105 oktana naspram 91-93 kod benzina)...A po americi ga ima na svaku trecu pumpu,i kod nas ne postoji nidje i pitanje je oce li ka ikad imat.
(iz toga razloga imaju supre i evolutione koji imaju po 1000ks)
Nego nebitno...ja samo tvrdim da toliku snagu ovi nasi ne mogu da izvuku sa generickim mapama i sa tjuniranjem tako sto upiru auto na ulicu...
Nije svaki motor isti, nije isto vozit auto na 0metara nadmorske visine i na 1500 metara nadmorske visine...nase gorivo nije bas najbolje i mnogo prije ce da se javlja knocking...
znamo svi za jednog jedinog golfa kod nas koji sigurno ima nekih 350+ks i vozi se po 260km/h... ali daleko od toga da je fabricki i daleko od toga da je golf 5 gti u pitanju
znamo i za audija od 500+...ali pitajte koliko je ulozeno u motor do sad
Ja jedva cekam te valjke iskreno, da se malo tjuneri fataju za glavu
sa ovim postom zavrasavam svu moju pricu oko tjuninga.
Last edited by Laz; 10-08-17 at 06:40.
Ispisa se ti posteno ni da je auto cipovano 500konja a ne sa 200 na 260 uz jos male prerade.
Svaka cast na trudu ali ces morati na casove kod mene.
Prva 3 casa su ti gratis.![]()
Kakve prerade kad rece samo cip?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ja da olaksam laz'u da bude da je jos nesto radjeno - jer ce onda morati na dopunsku kod mene.
Ovako je kuljala Astra od čipa ali poraz nije imala.
https://www.instagram.com/p/BWk2dS9nxjt/
još lož ulje nek sipa i to je to, ne mora se plašit od presretača jer im se ništa na kameru neće viđet
She is only here to annoy herself!
Direktno ubrizgavanje.![]()
E da znaju ovi iz ozbiljnih fabrika koliko inzenjera imamo ovuda druge bi im se pjesme pjevale![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
http://i.imgur.com/KleX7ts.jpg
http://i.imgur.com/x2Obvm4.jpg
Jel moguce da je ovo ostalo od Hankook guma kupljenih prije 5-6 mjeseci? Da ne napominjem da je zena vozila auto.
Kupio si zimske hankok prosule se na ljeto, plus mislim da imas problem sa reglazom
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Sad sam to htio reci, svaka ce se raspasti ovako...
Zimska guma je mekana, ako je auto malo tezi na ljeto komadi od nje otpadaju a ako neko ima malo tezu nogu zimu nece docekati...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
A vozio sam ja proslo ljeto na zimske dayton raspale pa im se ovako nista nije desilo.
Uzeh i ja te hankok no je to sve ****** izgleda
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks