Registrujes se i ima u Chrome ekstenzija koja se instalira i kad krenes da surfujes, aktiviras i on ti prikaze kad posjetis neki sajt, da li i koliki cashback ostvarujes... "On" prati tvoja placanja i kvartalno ti akumulira ono sto dobijas nazad... Imas dvije opcije za priliv, PayPal i chek. Ja sam nedavno dobio na mail prvi cek, pa kad budem "unovcio" javljam...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Yap...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Stigao je telefon u CG... Da vidim koliko će proći do isporuke pa javljam šta je bilo.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
A s obzirom na to da broj radnika nijesu povećavali, ako budu sve gledali bice da se ceka dugo![]()
Sent from my MI 5 using Tapatalk
prolazi lagano i dalje ako se napise manja vrijednost,makar iz mog primjera od danas (mada je bio mali paket,ali dosta preko 75 stvarna)-nisu ni otvarali...
Moj telefon je manje od 100 eura, nisam ništa tražio da napišu, vidjećemo.
ima li koji kinez za 100e da podrzava i lte 800 i 1800 i da je ok ?
valjalo bi 3/32
mnogo trazim cini mi se
Ima li neko da čeka pošiljku sa Asosa ?Meni kasne dvije,jedna je trebala stići 27 jula,druga 2 avgusta...Zovem poštu redovno i kažu mi-asos kasni...?????
Koliko traje od "Izmjenična pošta" do dostave na adresu ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
To je jedna jako relativna varijabla... 2 radna dana bi trebalo ali... Shit happens pa potraje i 5-6
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Meni je prispio paket 7. a urucen 9. I jos mi uzeli samo 1€, lijepo se iznenadih. Obicno je 4€ za paket dimenzija u kome su upakovane cipele jer ide paket u paket a tezina 1.6kg. Sada su u pitanju bile polovne ( u sustini nove,samo probane) cipele za bicikl...A imaju i oni posla preko glave jos i ove vrucine, odmori...
Ček, veli mi sad da je slanje na domaću lokaciju, pa onda prispjela u poštu, je li to prošlo carinu ili tek sad ide?
Evo sam uporedio sa prošlim telefonom, bio je 4-5 dana kod njih do "neuspjele isporuke".
Last edited by Roy Fokker; 10-08-17 at 15:35.
slanje na domacu znaci da je proslo sve, sad treba da stigne u postu odakle ce je postar uzeti i donijeti tebi
Tako sam i ja mislio, zato kažem pogledao sam prošlu isporuku - stajalo je na zadnjoj instanci od 25. maja do 31. maja.
I moj je "prispjegao u poštu" :fat:
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
@smfilip Item status not found in the sistem
Zashto mi na sajtu Singapost već treći dan ovako samo pokazuje...Item s
tat
d in the system
...
Posle 7-10 dana od slanja se uglavnom tek pojavi, ili ti ne valja tracking broj
Ja narucio pre 20 dana tel od 165e i stigao pre nekoliko dana i sve stoji na Izmenicnu Postuonda danas u toku dana stiglo pismo od Poste (Telegram) da moram zvati njihov broj jer imam posiljku koja je stigla na moje ime. Ja ih zvao da vidim sta ce reci a oni kazu da moram dostavit pravu cijenu mog telefona jer su vjerovatno kinezi stavili da kosta 20$
![]()
Sta ja tacno treba da im posaljem jer traze da im preko Email-a posaljem ali ne znam staIma li ko nova iskustva sa nasom dragom lopovskom postom
Ja sam im poslao video i screenshot od Aliexpress-a narudzbe pa evo cekam njihov odg da vidim sta ce reciali ako neko ima nesto pametno reci nek baci koji text
![]()
Izvod iz banke koliko si platio i gotova prica
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 12 users browsing this thread. (2 members and 10 guests)
Bookmarks