SG je u zadnje vrijeme prilicno brza...
Ima li ko drugi da bi mi naruchio uz nadoknadu poshto je Bugi zauzet stalno izgleda?
A treba mi ovo da shto brže obavim,ionako se cheka dugo na singapursku.
...
SG je u zadnje vrijeme prilicno brza...
Kako funkcioniše ovaj sajt, ako neko zna detaljnije?
https://givingassistant.org/
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
danas mi stize poruka da je Xiaomi Redmi Note 4x stigao u postu i da mogu da ga preuzmem. Najgore sto je tracking broj zaglupio (SG posta) i dalje prijavljuje kao da je u putu, tako da ne znam da li je sto dodatno zadrzavan u posti. Poslat 22 jula, telivon je kostao sa shippingom 114 eura.
Javljam da li sam oglobljen za PDV ili ne.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Cim su te zvali, mora da je zbog toga
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
telefon je morao biti makar su subotu kod njih, osim ako nisu naprasno postali efikasni i danas primili robu, i poceli da je dijele. vidjecemo poslije 4![]()
Have a parachute.
Aj pa javi proceduru
nothing comes from violence and nothing ever could
Hvala ali treba napravit i Paypal nalog jer tako se plaća na ovom sajtu.
...
Imam i pejpal.
A kralj do sada bi napravio i karticu i nalog.
@Antares, a kako to javljaju preko poruke? Posta?! Javi sta je bilo sa PDV i da li je kinez napisao tacan iznos na fakturi?
Mislim da je za skuplje stvari bolje traziti da priloze tacnu fakturu, nego da carinik to radi ofrlje...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sale,taman kralj,no mi se ne izlazi preko dana na 60 stepeni ni za spas zivota.
...
sto mi radi posiljka u New Zeland Auckland, a krenula iz US ka CG? usps je u pitanju. je li imao ko takav slucaj?
Posta se zajebava malo sa svima nama...
Kod mene niko nije dolazio da dostavi paket i napisali su na sajt da je urucenje neuspjesno.Podjem jutros na zeljeznicku, dam im tracking broj, posiljka ne postoji...Da bi ovaj radnik posle 40 minuta skontao da su pobrkali nesto i da je kao posiljka utovarena u kola i da ce mi je dostavit danas do 12h.
Nisu je dostavili, a u 13:06 mi je na mobilni stigla sms poruka da je isporuka opet neuspjesna i posiljku mogu da podignem u postu(opet na zeljeznicku)
(opet niko nije dolazio da je dostavi, bili smo kuci, ispravna adresa je navedena)
Podjem na zeljeznicku, podignem posiljku (2e, kao dva puta da su dolazili, a uopste nisu jer obicno ostave onaj papiric)...
A pokakili su se u nju, nedje su se bacali sa tim paketom, sav nagrdjen, a ova stvar unutra izubijana
Last edited by Laz; 07-08-17 at 19:34.
Sta 2 eur?! I ti platio? Odrali te.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Danas primio paket sa SD, momak koji ga je uručio reče da sjutra kreće sa naplatom PDV na pošiljke. Sretno vam bilo![]()
Ajd sa srećom, ko bude prvi "dobitnik" da napiše detalje pošiljke da znamo definitivno...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
i meni danas stigao paket u vrijednosti blizu 150e, porez nije naplacen..
Sto se mene tice sve je proslo regularno, bez PDV-a, ali su ovi iz Hong Kong Goldway-a napisali da je iznos 61$ iako im nije trazeno
@Sale - za neke pakete stize poruka "Posiljku XXXXXXXXXXXXXX mozete preuzeti u Express posti...."
Have a parachute.
Sto znaci kad pise da je posiljka u 'megda me' ?
Renault
Sale,zavrshih sve za 15ak min,hvala tino mogu li slat pare za Srbiju preko Paypala?
...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks