Probaj u galeriju Konsul, plava, poslednja zgrada bloka 5, preko puta ruskih kula. U njihovom redu su i neke silne kladionice.
Gdje ima najjeftinije da se kupe ramovi za slike, konkretno za natpis mi treba, veličine A3 ili A2. Ne bih dao više od 10e
Probaj u galeriju Konsul, plava, poslednja zgrada bloka 5, preko puta ruskih kula. U njihovom redu su i neke silne kladionice.
Mene interesuje dje cu naci nekog krojaca da mi sasije neke uniforme.
Imam materijal i nacrte (sheme) po kojima bi radio.
Dakle neki krojac koji ima iskustva u, tako da kazem, nestandardnim stvarima, jer nijesu u pitanju odijela, kosulje i te "svakodnevne" stvari.
Bila je neka firma iz Sutomora, cini mi, se koja je sila uniforme.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Krojac boki cini mi se
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Đe u Podgorici može da se odradi tapacir dva naslona od stolice? Treba da se popune sunđerom i preko može i koža, i skaj ili bilo šta slično. Slabo ko hoće da se bakće toliko sitnim poslom.
Preko puta sportskog centra, zgrada iza one piljare, u suteren. Nikač, pitaj njega. 069 311 073
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Hvala, pitaću.
Jesam li jedini koji vidi ovu zvijezdu (?) (sjevero-istočno) koja svitka brže od ostalih, svijetli mnogo jače i MIJENJA BOJE (crvena/plava/bijela). Tražim na YT i ima par snimaka ali sve neke teorije zavjere, ništa konkretno. Tri noći za redom sjedim na terasu i svaki put mislim da je helikopter/avion ali noćas pola sata gledam i ne pomjera se.
E ovo:
https://play.google.com/store/apps/d...tardroid&hl=en
Pretpostavljam da imaš android sa žiroskopom/kompasom.
I ja sam se čudio kad se probudim u toku noći koja je nabrekla svjetlost koja se sporo kreće isto od sjevera ka istoku otprilike. Sa ovom aplikacijom sam provalio da je Venera.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ja vjerujem da ovaj potpredsjednik amerike ima veze sa tim da amerikanci nešto prate
Sent from my LG-D858HK using Cafe Del Montenegro mobile app
Ima li đe da se može skinuti onaj biser PERFECT TAJMING??? Youtube, link neki?
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Eo ti ođe, odavno ali odavno većeg bisera bilo nije... Kakvi Stijepović, kakvi bakrači, kakav kreten majko sveta...
https://www.facebook.com/p.vremeplov...3892276092114/
Ma, ja sam ubijedjen da je on samo imao namjeru da ispadne duhovit, ali ocigledno nije ni svjestan svog komicarskog potencijala![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Je li seljak onaj koji nosi Nike patike a koristi Adidas dezodorans?
Jesi ti čuo za Sony-Ericsson?
erikson je onaj stari batica?
je li to taj soni?
Drugari, ima li neko informaciju ili neki link, vezano za odlazak tj. primanje naših ljudi, parova na Novi Zeland? Bilo šta...
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
U koliko je trka muskaci 100 m lo nasem vremenu?
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Sad ce
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pobjedi Getlin Bolta u njegovom poslednjem sprintu
Who let the dogs out
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks