Karavane pravi audi a merc pogrebna
Pa to oni sve pare na autoput daju-na sportiste itd.
Ti pricas kao da je sozina napravljen prije par godina a ne ima 12-13godina.
To su neke specijalne narudzbe jer su trazili da im se dostave ponude za savrseni kabrio i Mercedes je tu pobijedio.
300komada - 300hiljada komad. S65 cabrio.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne pamtim da mi se ovako karavan svidjao kao C i E klasa (ima jedan u grad perverzija bijeli)
![]()
Karavane pravi audi a merc pogrebna
Subaru Impreza STI
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ko ima instagram neka nadje stranicu mnecars i poslednji snimak porsche kajen. Snimih sad dje ga opali autobus. Pa zapalio bih i autobus i vozaca i sve.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ja ovo nisam ni primjetio pored AMG.
https://www.instagram.com/p/BXWEvTKDtQ0/
Kako je dobra.![]()
usko a porša previse lijevo
Prema tome, šta da ti kažem?
Eto tako, pors je sam kriv sto se zavlacio.
A jeste ali je bus prešao onim dodatnim "koferom" u drugu traku, mislim da će bus biti kriv na kraju.
poslato s Jadrana
Mislim da neće uvažiti ovaj snimak jer nije zabilježen "službenim" kamerama i bla bla bla.
poslato s Jadrana
Čoek je normalno prešao u desnu traku na isprekidanu liniju, nikakva nije slalom vožnja, to što vas zvuk buni i mislite da divlja je drugoJedino žmigavac nije dao, ali to je skroz nebitno u situaciji sa autobusom kome je kofer prešao metar u traku pored.
od velikih vozila se treba odmaći kad manevrišu, to svaki iskusniji vozač zna
a zakonski gledano vjerovatno je bus kriv
She is only here to annoy herself!
Trebao je da ocijeni da bus može da pređe u drugu traku, s obzirom na dužinu busa.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Kakva su ovo glupiranja.
https://www.instagram.com/p/BXSEDBwgJAQ/
Ja samo navodim cinjenice. Evo htjedoh sve da ti napisem da ukapiras, kredit, rok otplate, rata... no iskreno msm da si ti neko dijete koje boli murica za to, bitno je samo da pises. Kredit se vraca jos 12-tak godina, i nevezano za to, ako mozes zaposli se kad napunis 18 godina dolje jer su medju najjacim platama u CG (ne racunajuci bonuse i baksis)
.
Prva i glavna odlika jako glupih ljudi je, da kada nema cinjenica kojima bi se odbranili, napadaju licnost druge osobe bez ikakvog povoda. Napisao si da ne gleda kilometrazu, kratko-jasno. Sta si htio da napises to je vec druga stvar. Ja sam se samo nasalio, bez ironije ili vrijedjanja.
* E sad, na ovo go8no od tvog post-a dje si me direktno prozvao necu se obazirati jer bih se morao spustiti na tvoj nivo da bi mi neke stvari ocigledno bile jasnije, a tu ti imas prednost domaceg terena. "Nah just smile and wave boys. Smile and wave."
Meni je svaki zadnji Mercedes 10+ a da ne pricam o AMG htio sam da izbacim jednog karavana ali necu jer su rekli da Mercedes pravi pogrebna kola a audi pravi savrsene karavane.
A cuces i vidjeti kao ja sinoc uzivo novog monstruma na Podgorickim ulicama.
C63 AMGs Coupe PG 9999C
ferari kao da je uzeo pakne i diskove u boleks.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks