pusti ga zivota mi
Idemooooo crveniiiiiii...kakva trkaaaa
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
E sad sam sve vidio... Biće neki kijamet veliki
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Svaka cast Levisu za ovo, peglace ga Volf i Lauda ali ovo je jedan od rijetkih njegovih dobrih i ljudskih poteza.
Bot uzasan, uzasan tip.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kimi vozac dana, odradio je lavovski posao napokon za ekipu i apsolutno je ovo njegova pobjeda, dobice i pravu pobjedu tokom sezone zbog ovoga.
luisu je ovo ako cemo pravo biti jeftino prpustanje.... to su 3 boda ali mnogo bi veca medijska hajka.bila da mu nije vratio..
u benzu su se nakupula najveca govan
E posranoga sporta...
Inače Bizbiju prognoze idu vrhunski ovih dana...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Alonso carina![]()
Alonso je profesor doktor..kakva ladovina od cojeka izvlaci mudo iz honde
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Da mi je znati odakle ovim strucnjacima da je Hamilton najomrazeniji medju navijacima. Mislim da se nikad nece roditi omrazeniji vozac od Sumahera, iako je imao najvise navijaca, svi ostali su ga mrzjeli, nije bilo sredine prema njemu.
ferrari ako moze sad da spremi upgrade ozbiljan za spa i monzu, bilo bi dobro....pa i da.popiju kaznu zbog 5og turba... ali su staze dje se ta kazna moze nadoknaditi...
bice staza tipa spa, monza, malezija...a tu je.bitnasnaga
Pusti, pusti, kad se Sumaher povukao gledanost pala za 50%, u Njemackoj smijesna gledanost postala, u SADu isto, kad ode Levis nikoga nece biti briga bez par hiljada Britanaca, a i tamo ga masu ljudi ne voli.
nije.sve u snazi i brzini...treba to prenijeti na put...a i ko ti kaze da nece kvyat u spa sredit luisa na prvu krivinu kao i grozan sto je.pola.grida i onda.uze titulu alonsu
https://wtf1.com/post/watch-magnusse...the-media-pen/
kaka *****cina
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks