To je isto kao kada bi bio tuzan za hmm nekom prikolicom or smtg...
...sam se probudio u 6:45 i upalio RTL, na to na vrata su bili i 2 druga koji su dosli da pratimo Formulu 1, bile su neke reklame a posle, u 7:00 je pocela trka za Veliku Nagradu Japana. Amazing.
Pocela su obecanja tipa ako osvojimo naslov idemo u Dubrovnik, pa ovo pa ono....i u trecem dijelu trke....dusa je napustila Ferrarijev motor.
To je za mene bio jedan od najvecih sokova u zadnje vrijeme. Poceo sam da se oznojim, progutao sam 2 advila, skinuo sam naocare, jabukom sam slomio staklo na vetrinu, Alonsu sam psovao sve po spisku, bilo i ono CRKNI ALONSO MATERE TI.....
Posle trke, nervozan, pod depresijom upalio sam Fabiju i krenuo na pijacu. Bio sam gladan ko pas ali nisam mogao da jedem, nisam nista kupio.
Usao sam na pijacu i tamo je bilo veliki broj automobila, cak su bili neki likovi sa ovog foruma koji nisu pricali sa mnom, mozda su znali da sam ljut ko feferonka.
Ali kupci nisu dali mira....pricao sam s njima i pokusao da zaboravim to sto se dogodilo u Japan.
Jedan od njih je otvorio novcanik i........................prekinuo moju 5,5-o godisnju ljubav.......
http://img181.imageshack.us/img181/9...abyebyecu5.jpg
http://img521.imageshack.us/img521/5...byebyeeaw4.jpg
http://img130.imageshack.us/img130/1...yebyeeevg0.jpg
http://img237.imageshack.us/img237/5...ebyeeeect2.jpg
Bye Bye Fabia....![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-10-06 at 20:22.
TAKUMI
To je isto kao kada bi bio tuzan za hmm nekom prikolicom or smtg...
She is only here to annoy herself!
Fabia coce, znam kako se osjecas , ali i to se morao dogoditi kad tad, znam kako si ga odrzavao tj.. volio taj auto, ali brate imas bolji auto od nje.....
PS; Sad cemo dRkat Avensis :lolblue:![]()
aj vala vise da ne vozis kantu![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
znam kako je, i ja sam tolko popizdio, da sam nacerao sebe da opet nekako na jedvvite jade zaspem, e sam poludio bio! Onda nisam ni izlazio iz sobe cio dan, nisam ni dorcukovao ni rucao, a (o slucajnosti!) onda i mene nazove neki tip, i ja prodam moju dugogodisnju ljubav: Sony Ericsson p800To mi je prvi telefon da sam ga prodao ikad, ostale sam sve poklanjao clanovima uze i sire familije, svi i danas rade! Tata mi sad koristi moj prvi tel, philips savvy 4
No, skrenusmo mi sa teme... Nista, nastavljam(o) na F1 topicu...
Fabia , jesi bio na ovu pjacu podgoricku, bio sam i ja ali ne vidjeh ni tebe ni Fabiu
dosao sam rano oko 8:40
Bjese li sa osiguranja?
Da, sa osiguranja. Bio sam parkiran kod jednog plavog Brava, tamo blizu nekih smeca, jer nije bilo mjesta.
Sad ne mogu ni u garazu da udjem....
TAKUMI
sta da kazem "srecno" ili ... "zao mi je".
Ja chekam dan da otvorim svoj novcanik i ostvarim svoju vishemjesecnu zelju ...
pa cu otvorit topic
![]()
Originally Posted by my name is ...
koliko si novca prodao fabiu? ja iskreno jesam je i vozio i vozio se u njoj ali mislim kao iskusan vozac da mi se ovaj auto ni malo nije dopao.....punto dvojka rula za ovaj auto.... ako si zaposlen, fino dignes kredit sa tim postojecim paricama kupis nov neki auto ispod cekica![]()
5,5 soma eura.
Bilo je previse kupaca, jedan pored drugog, vecina su uzeli broj moba.....tobos da idemo sjutra kod majstora....a auto je BOCA!
I na to, dosao frajer iz NK-a, dao odheb svima koji su bili oko Fabije, lik uopste nije otvorio prednju haubu, upalio motor, vozio ga malo i dao kapar. U 5 sam mu predao kljuceve.
E da, platio sam je $6100 dolara, prije 5,5 godina, presao s njom 77 000 km i na kraju sam dobio $7142.
1997 sam bio kupio novu Feliciju, 5000 maraka a posle 4 godina za istu sam dobio 2400 maraka vise.
Pa vi i dalje napisite da nisam preheben!![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-10-06 at 21:25.
TAKUMI
jesi ti svjestan kako si ga dobro prodao bez obzira sto je kao boca...![]()
Jbg, on je to kupio i otisao, zvao sam ga posle stigao sam u NK i s Fabiom sam prezadovoljan.
Stvarno, prodata je i nije vise moja ali moram rec da je bila bez konkurencije. Bila je SDI ali imate clip gdje sam do stotke stigao za 14 sec, ja pilot a hercules kopilot.
Bili smo na stari aerodrum, tada sam imao losu lamelu, trkao sam se s Balsom i jedva me ostavio za 2 duzine.
Momak u Roksped koji radi tehnicki, stavio je Co2 mjerac u auspuh i nije vjerovao da nisam unutra stavio neku krpu da ne bi bilo dima.
Recimo ko od vas je u motor svog automobila sipao Castrol SLX LL koji kosta 16 eura, ko od vas je promjenio glicerin svakih 20 000 km, ko od vas je vodio auto na servis svakih 20 000 km? Mogu da se kladim da ovdje takvih nema!
TAKUMI
/me je zharko htio tu Fabiju..,ali u owom trenutq imam neke druge ambicije..
![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Koje auto imas?
TAKUMI
pa sto ces sad da trgujes? ja trenutno imam seat ibizu 1.4 aL planiram pocetkom sledece godine da uzmem golfa 4 ako mi sve bude potaman
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
E pa svaka cast, dobro si je prodao!
Znaci li to da dolazish po ovaj V-tec od 200 i kusur konja? Da spustimo malo cijenu...![]()
Blaster, sad za sad nista. Razmisljam i o prodaju Avensisa ali tu definitivno necu bit u plusu. Greota je imat dva auta kad nisam tu po 7-8 mjeseci.
Placam za reganje preko 500 eura godisnje....najvjerovatnije cu uzet nesto u USA ( neki japanski kompakt s jakim benzincem, u prvom redu je Mazda 3) i da ga vozim ovamo na US targe.
To ne bi bila losa ideja ali ja ne znam kakav je to Civic. Ako je to Sedan verzija onda nema preko 127 KS, ako je to Si (Type R) sa dvoje vrata onda nista.
Naravno da cu te zvat ovih dana, trebao sam i do sad ali nisam imao vremena.
TAKUMI
i mene interesuje koja je to Honda???![]()
2.3 ne trosi previse mada on bi dobio sekvencijalni plin, majstor iz Novog Sada, mozda ste culi za njega, Dora....
Trenutno Mazda 3 mi je best bye, na prvom redu mi je kvalitet koji doduse nije blizu Honde i Toyote. Auto Bild kaze da je to najkvalitetniji kompakt ali ja to ne mogu vjerovat.
Nisam vidio nijednu mazdu 3 u PG.
Tema ide pod kljuc a nastavak u ovoj temi
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-10-06 at 00:00.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks