U čiji džep idu pare od prodaje?
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Nije on jedini što imitira šefa.
Bar još dvoje, što iza njega śede u skupštini, imitiraju tog istog šefa. Je li to dobrovoljno, je li zbog idolopoklonstva, zbog poltronstva, zbog neke njihove namjenske interne partijske obuke za tako nastupaju i zvuče, ili nešto deseto ...ko će ga znati, ali da rade na tome- rade.
Nikola Rakočević i Radule Novović isto skidaju Milove stilove. Pogledajte Novoviću pokrete rukama, položaj šaka, prstiju, dizanje obrva, stav tijela, gestikulacije itd. Čujte Rakočeviću dikciju, pogledajte mu komplatan stil nastupa (nešto kao Andriji Nikoliću). A još što ima problema sa slovom "r" ...to mu je dodatni plus.
Izgleda da je ovim mlađim DPS-ovim kadrovima od pomoći u karijeri da praktikuju šefov stil, pa im se ne čudim što ga furaju...
i lukšić je to radio isto (doduše djelimično) a i vučić je počeo mada se ne primjećuje toliko ali se vidi ono sklapanje šaka (to nije radio prije nego su se uortačili) i još par "pokreta"![]()
She is only here to annoy herself!
http://www.vijesti.me/vijesti/vlada-...jednice-948425
Prema Zakonu o budžetu i fiskalnoj odgovornosti, novac iz tekuće rezerve se koristi za hitne, nepredviđene ili neplanirane i nedovoljno planirane izdatkePljasaaaaaaaaa, skoro 800000 hiljada za ŽRK !ŽRK Budućnost, čiji je predsjednik Upravnog odbora ministar odbrane Predrag Bošković, dobio je ukupno 780 hiljada eura. Klubu je 30. decembra prošle godine isplaćeno 400 hiljada eura. Ove godine dobili su 380 hiljada eura tako što im je 14. marta isplaćeno 150 hiljada eura, a 28. marta su bile dvije uplate - 75 hiljada i 80 hiljada, a dan kasnije još 75 hiljada.
CPC je dobila ukupno 22,3 hiljade eura. Od toga joj je u decembru prošle godine isplaćeno 20 hiljada i to iz dva puta po 10 hiljada (10. i 29. decembra). Ove godine CPC je imala dvije uplate na isti dan (8. maj) od 800 i 1.500 eura.
Mora se pogurat cpc da ne bi posli u stecaj![]()
Cinjenica koja me cini izuzetno srecnim je da ce ovaj akrep i DPS-ove profuknjace slicne njoj, kroz 2-3-4 godine biti primorane da prodaju svoje tijelo da bi prezivjele![]()
poyy
![]()
Last edited by Gandalf_White; 29-07-17 at 11:55.
One Ring to Rule them all...
Puls podgoričkog asfalta
Kuda će biciklisti, možda da prelete ostrvo?
CDM
The more things change, the more they stay the same.
Ovo se lagano preskače ko je iskusan vozač.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
http://www.vijesti.me/vijesti/u-boku...-tereta-948487
Što mi nešto teško pade ova vijest, glibavi skakavci iz DPS-a još rasprodaju, nikad se ne najeli i vazda vam malo bilo, kao i što jeste.
Pazi ti njih, prodali komad Bijele, Holanđani došli i ukrcali komad na brod i odnijeli
Taman je ostalo samo da nam zemlju rasprodaju na parčad kao da je pica
Ne bi me zapanjilo da prodaju sadnice Plantaža.
Nakot im tako bistar bio
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Za sve su krivi komunisti nesposobni, budale su kupovale i stvarale ne znajući da je mnogo lakše rasprodavati.
Podsjetimo da je veliki dok izgrađen i kupljen za 44 miliona maraka u Njemačkoj. Pušten je u rad početkom 1976. godine. To je bio najveći plutajući dok u bivšoj Jugoslaviji, sa kapacitetom dizanja od 33.000 tona.
Drš'te me da ga ne ubijem
http://www.vijesti.me/forum/drste-me-da-ga-ne-ubijem-948515
Sve je istina samo što ipak postoji taj dio dje ovi iz DF pomisle kako će ih teletabisi strpat u zatvor pa prsnu ...
deuscroix
Штета за велики док, али то се некако и очекивало.Под свим ЕУ регулативама (екологија, државна помоћ) и без ДПС менаџирања са постојећом дјелатношћу Бијела би свеједно пошла у стечај, као по Хрватској.
Оно што ме је много забринуло је што што је и мали док продат, који итекако има перспективу за нову дјелатност, које је основно средство за рад, и без којег нема Бијеле.Уз то тај док је и од стратешког значаја обзиром да без њега нема озбиљнијег ремонта пловила Морнарице.
Ипак у Вијестима прочитах, да чувени холандски Дамен, који је већ у поступку куповине преостале имовине Бијеле, планира да мејсто малог дока, којег је требло прилагодити новој дјелатности, прави синхро лифт и да им је циљ ремонт јахти до 120м, као и градња потпуно нових јахти.То у први мах звучи јако добро, само ако не слажу.
Ово је крај једне ере у историји бродоградње у ЦГ и почетак нове.Шта нам носи та нова ера, видјећемо.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Zaposliće 5000 ljudi kao Porto Mblue:
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks