Originally Posted by
Danilo...
Sta ste zapeli sa Life Life Life Life pa Life i samo Life?? Daj brate, film je sasvim OK i to je to! Ono svrstati u horore je sramota jer ima svega 2-3 gadne scene i to je sve, i kraj je toliko lose odradjen da je sj**ao cijeli film! Ali u moru mnogo losih novih filmova, ovaj svakako zasluzuje da se odgleda.
Slozicu se da je malo pretjerano reci: "Vise nego odlican!!!", poput Rakuna, ali ni to da je film samo "ok" nije na mjestu. Film je vrlo dobar! Da je sad neki horor od kojeg ces se istraumirati, nije. Ali nas prekaljene hororovce i nije bas lako prepanuti, ako je to vise uopste i moguce. I kraj je mnogo dobar!! Sta ti nije u redu sa krajem filma? Kako bi ti volio da se zavrsio? Od momenta kad ribar baci pogled unutar kapsule, krece ona sablasna muzika od 3 akorda, pa scena u kapsulu zene koja u agoniji luta svemirom.. Bombonica finish!
Rakune, dosta nam je slicna lista, s tim sto Aliens i nije bas horor, vise sci-fi-ratni. Ali i meni je taj dio najbolji..
Od ovih kasapskih horora, moram ipak da istaknem Hills have eyes (2006). Prvi dio, naravno. Valjda me je odusevio jer sam imao premala ocekivanja, sta znam.. Ali onaj smotani lik sa naocarima, demokrata, koji ne voli oruzje, sav onako osjetljiv i razmazen.. kad je poceo da kasapi one mutante.. bas sam se odusevio! Kakav neocekivani revange trip, od lika od kog sam se najmanje nadao.. za kojeg sam mislio da ce prvi poginuti. 
Spoiler:
https://www.youtube.com/watch?v=tYmQkPrRMmQ
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bookmarks