Ne znam za 1.9. Vozio sam 1.3 i pitao gazdu kako ga služi. Kaže mali potrošač i jeftin za održavanje.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Opet sve zavisi kakvo je auto,koji si vlasnik,koliko je preslo,imas npr dosta auta kroz CG(pogotovo francuza ili italiana) koji su se vozili kao VAN ili postanska auta i presla milion kilometara pa su ovdje vracene kilometraze na lupam 200k i onda ljudi kukaju kako im se kvare svako malo,kako su to losa auta itd itd...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znam za jedan Fiat Punto 1.9 JTD koji je kupljen sa 160.000 km (standardno), a kada mu je rađen veliki servis utvrđeno je da je pregazio 950.000 km, tako da...
Sent from my Motorola 8400
'Alo
1.9 TDI nikad ne izdaje. He he he he![]()
![]()
Šalim se naravno. Ne valja ni jedan motor kad se ne održava redovno i kad zgazi silnu kilometražu.
Last edited by mur3633; 27-07-17 at 10:54.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meni drug ima 2.0 TDI doveo ga iz Luksemburga ima 3-godine nikad problem sa njim nije imao.
2008g 2.0 tdi restajling ful oprema Common Rail...
Ne volim pasate a pogotovo karavane ali ovaj je 10+
Pa ja kažem za 2.0 TDI Common rail da je top, ali 2.0 TDI pumpe duse je imao probleme.
LolČina
Valja li čemu Opel Mokka ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Gdje ostaviti auto u Tivtu na cijeli dan, blizu Pina?
In vino veritas
Imas par parkin mjesta iza zgrada u samom centru
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Najjeftiniji parking u cg ja mislim. Odmah kod rampe porta.
Od pina 3minuta
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
ja se svaki put cudim da postoji parking u CG na takvo mjesto a da je jeftinije no u PGugalvnom, kad sam u tivat samo idem tamo...i ne pokusavam da nadjem parking koji se ne placa
![]()
Dobar majstor za klimu (osim onog iz zagorica ) ?
Potrebno malo rada oko onih cijevi , nista kompresor i to ....
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Hvala svima![]()
In vino veritas
Je li normalno na golf 4 da klima radi normalno pa od jednom pojaca izduvavanje pa smanji i tako u krug,a ladi dobro sto jes jes?
da ti ne stoji na auto? jer ako stavis na auto sam bi trebalo da regulise brzinu ventilatora....
ako ruco podesavas brzinu, onda moze biti nesto do samog ventilatora...
uh mene se neakvi zvuk chuje kad klima radi al ne stalno,veze nemam shto joj more bit a ladi dobro
Sto mu dodje to,gdje se nalazi?
Pa normalno je, ako ti je Climatronic u pitanju.
Ne zove se džabe automatska digitalna klima.![]()
Baj d vej, ovi što imaju Climatronic, pogledajte i očistite mali ventilator u samom climatronicu, zna da se začepi i ne može da hladi sam uređaj. Nalazi se u onoj mrežici ispod dugmeta za odmagljivanje šofreke, a izviše dugmeta za recirkulaciju vazduha.
Last edited by mur3633; 02-08-17 at 14:05.
Pa jeste valjda,ona digitalna(razumijem se u ovo ko Marica u kriv ****)...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks