Rakune objasni nam da ima smisla
Neka dignu na 120 i da se razilazimo.
Tek sada nema smisla ova uredba.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Rakune objasni nam da ima smisla
Neka dignu na 120 i da se razilazimo.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Bolje da nema smisla. Ovi kinezi kad salju svi napisu neku malu vrijenost. Ovi nasi to nece provjeravati detaljno nikad. Bez ako je bas providno
O čemu pričaš? Treba da se mizerišemo svaki put sa smanjenjem fakture?
neinformisanost.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovih 75 € je van EU prakse ali nama dobro
Posebno zato što ja treba da naručim Note 4x, ali niko neće povjerovati da je cijena niža od 70-tak eura
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ima li kakva peticija i za ovo da se potpisuje da ne prodje ovim loppvima i ovo?
Evo prica momak sto je podnio peticiju > kazu da je oko 350hiljada bilo narudzbe preko interneta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stigao je i odgovor vezano za ovu bruku koja glasi.
Gradjanima niko nece zabraniti da narucuju preko interneta njima ce sve biti dostupno kao i sada
haahahahhaahhaahhaahhhahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
To ce biti kao simbolicne naplate.
Ovo rade - da se manje trose pare van CG nego da sve ostaje njima ovdje....
Veli onaj brko sijedi koji sto posto ne zna ni sta je internet, gradjani to nece ni osjetiti i niko im ne brani da narucuju stvari online i dalje:lolblue:
Ma samo neka sisaju kad im moze bit'
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Da mi je vidjet tog supka koji je uletio s ovom idejom.
nothing comes from violence and nothing ever could
unosi li se od 75e od danas ili za mesec, dva?
Daj da se micemo sa ove stranice 666 da ne uvedu ovih 75e![]()
Ma viđite, u krajnem i da počnu da naplaćuju carinu i pdv, za dosta nekih stvari opet će se isplatiti poručiti sa neta. Jer ih naprosto kod nas nema.
Po meni je veći problem sama carina i njen način poslovanja. Oni su ostali u 50te godine prošlog vijeka.
Oni nemaju mehanizam da brzo i jednostavno naplate tu svoju uslugu carinjenja prema fizičkim licima, navikli su na poslovanje sa firmama kojima opet te usluge rade druge firme kojima je to posa (obrada papira, carinjenje itd).
Mene su vazda iz DHLa i UPSa frčili sa pričom da neće proć oslobađanje pošiljke od carinjenja, da će roba morati da se prebači na neku firmu da bi se carinila i trte mrte. E to su komplikacije.
Nije tu u pitanju navika, Carina je dio državnog aparata.
I da li je moguce da ovdje ima "ljudi" koji ovo opravdavaju. A provukli su 21% PDV bez da iko digne glas. Narode, stoko.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks