3 po 3= dobro auto, aj ti
Nista novo. Primijetio sam na plazi gdje naplacuju parking 3 eura na dan da je veliki broj auta parkiran prije rampe da ne bi slucajno platili taj "silni" ceh. I to su uglavnom malo bolja auta, dok je ostatak raje parkiran unutra...
look right through me
3 po 3= dobro auto, aj ti
Ja u ovo ne vjerujem.
Je li neka zajebancija?
TAKUMI
Ako je policajcu rekao ovo u vezi plaćanja onda lik je bolesan i tačka.
Samo hocu da znam da li je ovo tacno, jer treba da ga maknem sa instagrama. Brzo, dajte mi odgovor.
TAKUMI
bizbijev brat
"Od jutros od 10h do 20,30h gasili služ Danilovgrad i u Podgoricu vratili se u 8,30 stavili cisternu na punjenje zovu opet Mole da idem za bioče bratonožice.Vozi brže kući nabili se presvuka i uzeo sendvič idem od vatrogasne prema gintašu ispod nadvožnjaka skrećem na žuto grabim nikog ni lijevo a uključujem se na semafor desno zamnom ide motorom odgovorni policajac objašnjavam mu da sam željezničke ifrastrukture vatrogasac da sam sad sa požara i zovume da se odma vračem i žurimNe interesujega ga parkiraj se desno opet mu kažem druže ja sam vatrogasac žurim, piše gad prijavu traži vozačku nemam ostala mi je kod vas vrati mi Licnu i saobracajnu jesam sloboda jesi napisa mi ljiga ljucka kroz crveno"
Stidljiva ti ova druga slika, prpa razumljivo
Imam saobraćajnu kaznu koju hoću da platim, ali izgubih onaj papir.
Kako najbrže/najprije da dodjem do poziva na broj odobrenja/ostalog?
Skoknes fino do njih u limenku tamo ce ti sve reci i samo proslijedis na postu pored.
Kazniše me maloprije za 0.44 alkohola...kad mu pomenuh neke ljude, iznervirao se čovjek...
...kaže - što nisi odmah rekao...?
Sav nervozan što me kaznio... ;D
Reko' - sve je okej, idemo dalje, još nisam ni počeo da pijem.
50e čini mi se, bacih je u kontejner, nisam ni gledao...
Tek > sad > počinjem > da > pijem > .........
A ne, ovo je NK...na njega se pozivam samo u PG.
...
Hoćeš da kažeš da je njegov uticaj ograničen samo na Podgoricu ? Ja sam pokušao u BG ali policajac mi reče "na tu kartu možeš da igraš samo do Čačka"
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
cus veli na njega se pozivam samo u PG... ne znam da li ovo da shvatimo kao uvredu ili si stvarno glup ??????????
f6
- nema ko me ne zna > u ovom gradu nisam ja bilo ko -
krenuo u preticanje na isprekidanu skinuo dva auta i zavrsio na punu i veli kazna 70 eura
za sta
zato sto si zavrsio preticanje na punu
ako sam krenuo preticanje na isprekidanu i zavrsio na punu sto sam treba da radim kad sam naisao na punu
to je veli kaznjivo
dobro ali sto sam trebo da radim
aj veli ovaj put ti necemo pisat
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks